2025年凤凰新学案高中英语必修第一册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年凤凰新学案高中英语必修第一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



五、阅读理解
A
If you have ever lost touch with old school friends, you may find yourself wanting to make contact again. Some teens find that certain school friends are worth keeping contact with and want to keep the friendship going strong.
Hang out at the same places
One way you can get together with old friends from your school is to go to the same places that they go to. If you still go to school together, you probably know where everyone goes on weekends. If you are able to go there too, you may find that your relationships with your old school friends start up again.
Sports teams
If you are athletic and your former friends are too, joining school sports teams is a great way to catch up with old friends. This doesn’t mean that you should pick up a sport which you do not like just so you can see your old friends. However, if you like sports, wish to join a team and your former friends are on that team, then playing team sports is a great way to get to know them again.
Take part in school clubs
There are often a lot of school clubs in which teens participate. Depending on your interests and your former friends’ interests, you may just find a club at school. Sharing a common interest such as a club activity will help you to have something in common and something to talk about.
1. You can get together with old friends by
C
.
A. joining the dance clubs
B. having dinner with them
C. going to the places where they go
D. going shopping with them every day
2. From the third paragraph we can learn that
A
.
A. playing sports helps you get your old friends again
B. you have to play a sport to make more friends
C. team sports are interesting activities at school
D. you have to play the sport your friends like
3. Why did the writer write this passage?
A. Because he wanted to tell a hobby.
B. Because he wanted to share some interests.
C. Because he wanted to join clubs.
D. Because he wanted to teach you how to contact old friends.
答案: 五、阅读理解
A:本文是一篇应用文。文章主要介绍了一些可以重新与老朋友建立联系的方法。
1. C 细节理解题。根据“Hang out at the same places”标题下的介绍可知,你可以去老朋友去的地方和他们聚在一起。故选C项。
2. A 细节理解题。根据“Sports teams”标题下的介绍可知,参加体育运动可以帮助你和老朋友重聚。故选A项。
3. D 写作意图题。本文是为想要再次联系老朋友的读者提供方法,让他们成功联系上老朋友。故选D项。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭