2025年凤凰新学案高中英语必修第一册译林版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年凤凰新学案高中英语必修第一册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第4页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
B
Like any new ninth-grader on the first day of school, Joemar Class had ninth-grader emotion (情绪). He’s not used to school in Hartford. He’s used to going to school in his home town of Florida, used to seeing his friends, used to having class in Spanish.
“Nervioso,” he said in Spanish.
We first met Joemar in mid-October in the San Juan Airport. His father, Guillermo Class, had sold his car to buy plane tickets to get his kids and fly them up from Puerto Rico. The island was almost destroyed by the deadly storm—Hurricane Maria.
Now, they are settling into their new home in Hartford’s South End. A week later, and, using his wife’s car, Class drove 16-year-old Joemar to his first day at Bulkeley High School. After a short ride, he got out in front of his new school. Inside, he met Gretchen Levitz—the school’s programme director.
“I see you have a new uniform (校服),” Levitz said. “You look great. Are you ready for a good first day?”
Then he met a couple of teachers.
“Hello,” they each said in Spanish. They asked where he was from and told him they were happy to see him. Then Levitz took him on a quick tour of the school before classes began—to her office, the school store, the library and the dining hall.
A total of 19 languages are spoken in Bulkeley High School. “We have so many new students coming here from other countries every single day,” Levitz said. “So it’s not like he’s the only one who has that feeling.”
“You could tell he’s a little worried,” Guillermo said as we left.
“But, at the same time, he’s looking forward to it.”
4. What kind of feeling did Joemar have on his first day of school?
A. Angry.
B. Excited.
C. Nervous.
D. Relaxed.
5. Why did Joemar leave Florida?
A. Because his home town was hit by a terrible storm.
B. Because his old school closed down.
C. Because he wanted to see his mother.
D. Because he expected to have a new life.
6. What did Joemar do before he walked into his new classroom?
A. He had a long talk with his father.
B. He learned some simple Spanish words.
C. He said hello to some of his classmates.
D. He had a short look around his new school.
7. What can we learn about Bulkeley High School?
A. It has no library.
B. It is an international school.
C. It plans to open Spanish classes.
D. It requires all students to wear uniforms.
Like any new ninth-grader on the first day of school, Joemar Class had ninth-grader emotion (情绪). He’s not used to school in Hartford. He’s used to going to school in his home town of Florida, used to seeing his friends, used to having class in Spanish.
“Nervioso,” he said in Spanish.
We first met Joemar in mid-October in the San Juan Airport. His father, Guillermo Class, had sold his car to buy plane tickets to get his kids and fly them up from Puerto Rico. The island was almost destroyed by the deadly storm—Hurricane Maria.
Now, they are settling into their new home in Hartford’s South End. A week later, and, using his wife’s car, Class drove 16-year-old Joemar to his first day at Bulkeley High School. After a short ride, he got out in front of his new school. Inside, he met Gretchen Levitz—the school’s programme director.
“I see you have a new uniform (校服),” Levitz said. “You look great. Are you ready for a good first day?”
Then he met a couple of teachers.
“Hello,” they each said in Spanish. They asked where he was from and told him they were happy to see him. Then Levitz took him on a quick tour of the school before classes began—to her office, the school store, the library and the dining hall.
A total of 19 languages are spoken in Bulkeley High School. “We have so many new students coming here from other countries every single day,” Levitz said. “So it’s not like he’s the only one who has that feeling.”
“You could tell he’s a little worried,” Guillermo said as we left.
“But, at the same time, he’s looking forward to it.”
4. What kind of feeling did Joemar have on his first day of school?
A. Angry.
B. Excited.
C. Nervous.
D. Relaxed.
5. Why did Joemar leave Florida?
A. Because his home town was hit by a terrible storm.
B. Because his old school closed down.
C. Because he wanted to see his mother.
D. Because he expected to have a new life.
6. What did Joemar do before he walked into his new classroom?
A. He had a long talk with his father.
B. He learned some simple Spanish words.
C. He said hello to some of his classmates.
D. He had a short look around his new school.
7. What can we learn about Bulkeley High School?
A. It has no library.
B. It is an international school.
C. It plans to open Spanish classes.
D. It requires all students to wear uniforms.
答案:
本文是一篇记叙文。文章讲述了一名16岁的男孩转校上学第一天的经历。
4. C 细节理解题。根据第一段第二句以及最后一段中的he's a little worried可知,乔马尔不习惯哈特福德的学校,他有点担心,所以到新学校的第一天他应该是感到紧张不安。故选C项。
5. A 细节理解题。根据第一段中的his home town of Florida和第三段中的“...fly them up from Puerto Rico. The island was almost destroyed by the deadly storm—Hurricane Maria.”可知,乔马尔的家乡遭到了飓风的袭击。故选A项。
6. D 细节理解题。根据倒数第三段最后一句可知,乔马尔走进教室之前在列维兹的指引下简单参观了一下学校。故选D项。
7. B 推理判断题。根据倒数第二段第一、二句可知,该校是一所国际学校。故选B项。
4. C 细节理解题。根据第一段第二句以及最后一段中的he's a little worried可知,乔马尔不习惯哈特福德的学校,他有点担心,所以到新学校的第一天他应该是感到紧张不安。故选C项。
5. A 细节理解题。根据第一段中的his home town of Florida和第三段中的“...fly them up from Puerto Rico. The island was almost destroyed by the deadly storm—Hurricane Maria.”可知,乔马尔的家乡遭到了飓风的袭击。故选A项。
6. D 细节理解题。根据倒数第三段最后一句可知,乔马尔走进教室之前在列维兹的指引下简单参观了一下学校。故选D项。
7. B 推理判断题。根据倒数第二段第一、二句可知,该校是一所国际学校。故选B项。
查看更多完整答案,请扫码查看