2025年实验班提优大考卷七年级英语上册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年实验班提优大考卷七年级英语上册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年实验班提优大考卷七年级英语上册译林版》

第100页
七、(2025·无锡期末)阅读理解(12分)
Bonk has dreams about the bike he wants. It is red with cool handlebars(把手) and spokes(辐条;轮辐). Bonk sees the bike on TV and in the newspaper too. He opens his monster(怪兽) bank, but he has only five pennies(便士). "I have to earn(挣) enough money," says Bonk. "I will start a dog walking business(生意)."
He goes door to door, asking people if he can walk their dogs. "Can we help walk dogs too?" asks Jupe. "I'll do it by myself," Bonk says. "I'm saving money for a new bike." Soon, Bonk's phone begins to ring. They all want Bonk to walk their dogs! "This will be a fun and easy way to earn money," Bonk thinks.
On Saturday, Bonk picks up each dog. They are barking and running around. Bonk gets all their leashes(绳子) together and begins to walk. One dog mixes up his leash. Another dog stands in the mud(泥浆). Another dog runs after a cat!
"This is not fun!" Bonk says. "It is not easy either!"
Lurk, Uzzle and Jupe ride their scooters(滑板车) past Bonk: "Do you want some help now, Bonk?" Jupe asks. Bonk gives each of the monsters a dog to walk.
When the dogs finish walking, their owners pay the monsters. "I'm sorry I said you couldn't help with the dog walking," says Bonk. "I can't do it without you."
Lurk, Uzzle and Jupe talk. They give their money to Bonk, "This is for your new bike."
"But you earned this money too," says Bonk.
"We want something other than money," says Lurk.
"Anything you want," Bonk says.
"When you get your new bike, we want to take turns to ride it!"
"It's a deal!" Bonk says happily.
(
B
)1. Why does Bonk start a dog walking business?
A. He likes staying with dogs.
B. He needs a way to earn money.
C. He finds a dog on the sidewalk.
D. He wants a TV in the newspaper.
(
A
)2. 中考新考法 推断人物情绪变化 How does Bonk feel when the monsters give him the money they earn?
A. Surprised.
B. Hopeless.
C. Tired.
D. Angry.
(
D
)3. What can we infer(推断) from the story?
A. Bonk is good at walking the dogs.
B. Bonk can manage his money well.
C. The friends find a good way to make money.
D. The friends have fun taking turns to ride the bike.
(
A
)4. 中考新考法 标题归纳 What's the best title (标题) of the story?
A. Bonk's New Bike
B. Joy of Sharing
C. Four Smart Friends
D. A Fun Activity
答案: 1.B [解析]细节理解题。根据“He opens his monster(怪兽) bank,but he has only five pennies.‘I have to earn(挣) enough money,’says Bonk.‘I will start a dog walking business(生意).’”可知,邦克因为想买自行车但钱不够,所以开始通过遛狗生意来挣钱。故选B。
2.A [解析]推理判断题。根据“‘But you earned this money too,’says Bonk.”可推知,从邦克的话能看出,他对于怪兽们把挣得的钱给他感到惊讶。故选A。
3.D [解析]推理判断题。根据“‘When you get your new bike,we want to take turns to ride it!’‘It’s a deal!’Bonk says happily.”可推知,怪兽们和邦克关系很好,等他买了自行车后怪兽们轮流骑会很开心。故选D。
4.A [解析]标题归纳题。通读全文可知,整个故事围绕邦克为了买新自行车而努力赚钱的过程而展开,所以本文的最佳标题是“邦克的新自行车”。故选A。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭