2025年通城学典组合训练七年级英语人教版江西专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典组合训练七年级英语人教版江西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典组合训练七年级英语人教版江西专版》

B
KEY→P24
范畴:人与自我 主题:做人与做事 体裁:记叙文 难度:★★★ 建议用时:6分钟 评价:___/11
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后用方框中所给词的适当形式填空。每个词限用一次。
about see that pass worries work later bear smile he old
A king liked to travel around his kingdom(王国) and ask people how they were. But every time he asked, people had their 1.
worries
. No one seemed happy with their lives.
The king was sad 2.
about
this. Later, he came to a village on his horse. There, he 3.
saw
an old man working in the hot sun. The old man was so busy 4.
that
he didn’t see the king.
The king asked, “Who are you 5.
working
for? Why are you in the hot sun?”
The old man was surprised. “Your Majesty(陛下), I’m planting mango trees,” he said.
“When will they start to 6.
bear
fruit?” asked the king.
“Five years 7.
later
,” said the old man.
“But you’re already 8.
old
! Will you live to see the fruit?” asked the king.
The old man 9.
smiled
, “I know, Your Majesty. I’m not planting for me. It’s for my sons and grandsons. My parents did the same. I enjoy the trees they planted. I’m happy to 10.
pass
on the seeds(种子).”
The king was happy to hear this. The happy man taught 11.
him
that selfless(无私的) giving makes a heart content(满足的).
素材来源:21世纪英语网
答案: 1. worries 2. about 3. saw 4. that 5. working 6. bear 7. later 8. old 9. smiled 10. pass 11. him
A
KEY→P25
范畴:人与社会 主题:公共服务 体裁:应用文 难度:★★★ 建议用时:5分钟 评价:___/3
Traveling in new ways in 2025
Going out at night

The word “noctourism” comes from the words “nocturnal(夜间发生的)” and “tourism(旅游业)”. Nocturnal means happening at night. So this trend(趋势) is all about the fun of traveling at night. Travelers take part in activities like stargazing(观星). As the world gets hotter, many people find it too warm to go outside during the day, especially in summer. They enjoy fun activities in the cooler evenings. Many activities are about the night sky, and others happen on the ground, such as city tours at night and full moon picnics by the sea.
(续表)
Find ways to live longer

Trying to become immortal(长生不老的), or living forever, might be going a little too far. But our interest in living longer and being healthier still stays strong. In 2025, more people will plan their trips around activities that help them live longer. For example, people will go to some places with red light therapy(治疗). The therapy can help make skin(皮肤) look better. Studies also show that spending time with others makes people healthier, so many places are offering group fun activities like group hikes. In 2025, we’ll stop seeing health as just being about yoga and healthy food.
素材来源:21世纪英语网
(
C
)1. 新考法·组合式选择 Which of the following is TRUE according to the passage?
① People choose noctourism mainly because night views are more beautiful.
② Group hikes are good for people’s health.
③ Global warming makes noctourism more popular.
④ Red light therapy is the most popular activity to help people live longer.
A. ①② B. ①④ C. ②③ D. ③④
(
B
)2. What is the main idea of the passage?
A. The best time to travel in 2025.
B. The new trends of traveling in 2025.
C. How to make our skin look better during traveling.
D. Why people like traveling at night.
(
C
)3. 新考法·文章出处 Where is this passage probably from?
A. A science fiction book. B. A storybook.
C. A travel magazine. D. A history book.
答案: 1. C 2. B 3. C

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭