2025年通城学典组合训练七年级英语人教版江西专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典组合训练七年级英语人教版江西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典组合训练七年级英语人教版江西专版》

一、完形填空
范畴:人与自我 主题:积极生活 体裁:记叙文 难度:★★★★ 建议用时:6分钟 评价:____/11
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后用方框中所给词的适当形式填空。每个词限用一次。
children photo relax small game really play their because happy go
There is a park near my home. People would like 1.
to relax
there after a day's tiring work, 2.
because
they like the beautiful flowers and fresh air in the park. Some of them 3.
go
there every day. Look! That's Mr. King. He is taking a 4.
photo
of his son, Jim. They look very 5.
happy
. Some boys are playing 6.
games
. Some boys are 7.
playing
soccer. Lucy and Lily are standing under a tree. They are talking. There's a 8.
small
river in the park. We can go boating there. Some 9.
children
are sitting in the boats with 10.
their
parents. Listen! A girl is singing. It is 11.
really
a nice park. We all like it very much.
答案: 1. to relax 2. because 3. go 4. photo 5. happy 6. games 7. playing 8. small 9. children 10. their 11. really
二、阅读理解
A
KEY→P9
范畴:人与社会 主题:和谐家庭 体裁:记叙文 难度:★★★ 建议用时:5分钟 评价:____/5
Hi! I'm Tina. I am in a family of three. Today is my birthday. I'm five now. Look at the nice gifts in the three photos.
My father is in the first photo. He is in a green jacket. A dog is in the photo, too. It is brown and black. My father says, "It is Nick and it is two. It's your birthday gift now."
My mother, I and a bike are in the next photo. I'm in red and my mother is in orange. The bike is red. It is the gift from my mom.
A girl is in the last photo. Yes, the girl is me! And I have a box. In the box is a card with the words "I love Dad and Mom" on it. That's a gift for my parents.
(
C
)1. What color is Father's jacket?
A. Red. B. Yellow. C. Green. D. Orange.
(
A
)2. Who does Tina get the bike from?
A. Mother. B. Father.
C. Grandmother. D. Grandfather.
(
D
)3. What do we know from the passage?
A. Tina is two now. B. The dog is from Tina's friend.
C. The bike is brown and black. D. Tina has a gift for her parents, too.
(
A
)4. Which of the following best shows the structure of the passage?

(
D
)5. What would be the best title for the passage?
A. Tina's nice dog B. Tina's parents C. A birthday card D. Three gifts
答案: 1. C 2. A 3. D 4. A 5. D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭