2025年通城学典组合训练七年级英语人教版江西专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典组合训练七年级英语人教版江西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第42页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
三、七选五
KEY→P11
范畴:人与自然 主题:动物保护 体裁:记叙文 难度:★★★★ 建议用时:7分钟 评价:____/5
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。一空一句。

Ben and Sue are playing with Dad on the beach. Suddenly, they hear a big noise coming from behind some rocks. The two kids carefully climb onto the rocks. 1.
"Penguins! I never see penguins on a beach!" shouts Ben.
"Shh! 2.
At this moment, a seabird is walking to the penguin eggs near the rocks. So Dad quickly drives it away.
"3.
They walk along the beach till they come to a small house. "4.
"That's great!" says Ben.
"Yes. The number of the penguins was once much larger, but it isn't very large any more. One reason is that seabirds and other animals eat the penguin eggs. Another is that the fishermen in this area catch too many fish. 5.
"Yes!" Ben and Sue both answer.
A. This is where I work.
B. Penguins are our best friends.
C. The seabird will eat the penguin eggs.
D. They are so surprised at what they see.
E. Be quiet, or you'll make them feel afraid.
F. Penguins can't find enough food for their babies.
G. Lots of people come to the beach and see penguins.
KEY→P11
范畴:人与自然 主题:动物保护 体裁:记叙文 难度:★★★★ 建议用时:7分钟 评价:____/5
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。一空一句。
Ben and Sue are playing with Dad on the beach. Suddenly, they hear a big noise coming from behind some rocks. The two kids carefully climb onto the rocks. 1.
D
"Penguins! I never see penguins on a beach!" shouts Ben.
"Shh! 2.
E
Those are African(非洲的) penguins. This beach is their home," Dad says in a low voice.At this moment, a seabird is walking to the penguin eggs near the rocks. So Dad quickly drives it away.
"3.
C
Come with me!" says Dad.They walk along the beach till they come to a small house. "4.
A
These African penguins are in danger now. But luckily there are still a few of them left in the world. My job is to look after them," Dad says."That's great!" says Ben.
"Yes. The number of the penguins was once much larger, but it isn't very large any more. One reason is that seabirds and other animals eat the penguin eggs. Another is that the fishermen in this area catch too many fish. 5.
F
Now we are trying our best to protect the penguin eggs. Do you want to help me?" Dad says."Yes!" Ben and Sue both answer.
A. This is where I work.
B. Penguins are our best friends.
C. The seabird will eat the penguin eggs.
D. They are so surprised at what they see.
E. Be quiet, or you'll make them feel afraid.
F. Penguins can't find enough food for their babies.
G. Lots of people come to the beach and see penguins.
答案:
七选五 1~5 D E C A F
Ben和Sue在海滩上与父亲一起玩耍时,意外发现了一群非洲企鹅,他们了解到这些企鹅面临的生存威胁以及父亲保护企鹅的工作。
1.D 根据下文“‘Penguins! I never see penguins on a beach!’shouts Ben.”可知,两个孩子爬上岩石之后,看到海滩上有一些非洲企鹅,Ben大声叫喊起来,说明两个孩子在看到这些非洲企鹅时比较吃惊。
2.E 根据“Shh!”和“Dad says in a low voice.”可知,爸爸让两个小孩保持安静,不要惊吓到这些非洲企鹅。
3.C 根据前文可知,一只海鸟走向岩石旁边的企鹅蛋,爸爸立即就去把它赶走了,由此推断,这只海鸟是想要去吃那些企鹅蛋。
4.A 根据后文My job is to look after them可知,爸爸在海边工作,他的工作是照顾这些处境危险的非洲企鹅,海边的这所小房子是爸爸的工作场所。
5.F 根据“Another is that the fishermen in this area catch too many fish.”可知,由于渔民们捕捉太多的鱼,企鹅们找不到足够的食物来哺育小企鹅。
Ben和Sue在海滩上与父亲一起玩耍时,意外发现了一群非洲企鹅,他们了解到这些企鹅面临的生存威胁以及父亲保护企鹅的工作。
1.D 根据下文“‘Penguins! I never see penguins on a beach!’shouts Ben.”可知,两个孩子爬上岩石之后,看到海滩上有一些非洲企鹅,Ben大声叫喊起来,说明两个孩子在看到这些非洲企鹅时比较吃惊。
2.E 根据“Shh!”和“Dad says in a low voice.”可知,爸爸让两个小孩保持安静,不要惊吓到这些非洲企鹅。
3.C 根据前文可知,一只海鸟走向岩石旁边的企鹅蛋,爸爸立即就去把它赶走了,由此推断,这只海鸟是想要去吃那些企鹅蛋。
4.A 根据后文My job is to look after them可知,爸爸在海边工作,他的工作是照顾这些处境危险的非洲企鹅,海边的这所小房子是爸爸的工作场所。
5.F 根据“Another is that the fishermen in this area catch too many fish.”可知,由于渔民们捕捉太多的鱼,企鹅们找不到足够的食物来哺育小企鹅。
查看更多完整答案,请扫码查看