2025年通城学典组合训练七年级英语人教版江西专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典组合训练七年级英语人教版江西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第72页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
三、七选五
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。一空一句。
There is an apple tree, and it loves a little boy. The boy also likes to come and play around it. One day, he needs a toy, but he has no money, so the tree asks him to sell all the apples on the tree. 1 Then the boy grows up. He becomes a man. 2 The tree is very sad. 3 "Come and play with me!" the tree says. "No, I have to work because I must buy a big house. 4 " the man asks. "Sorry, I have no house, but you can cut down all my branches(树枝) and the trunk(树干). You can build the house with them," the tree answers. 5 After many years, the man becomes older, and he comes back again. "I only have the stump(树桩), but you can have a rest," the tree says.
Remember the people who love you at any time!
A. Can you help me? B. So the man gets the house. C. The apple tree is very happy. D. The apple tree is like his parent. E. At last, the boy gets the toy happily. F. But he doesn't go to see the tree for a long time. G. One summer day, the man returns and the tree is very happy.
1.
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。一空一句。
There is an apple tree, and it loves a little boy. The boy also likes to come and play around it. One day, he needs a toy, but he has no money, so the tree asks him to sell all the apples on the tree. 1 Then the boy grows up. He becomes a man. 2 The tree is very sad. 3 "Come and play with me!" the tree says. "No, I have to work because I must buy a big house. 4 " the man asks. "Sorry, I have no house, but you can cut down all my branches(树枝) and the trunk(树干). You can build the house with them," the tree answers. 5 After many years, the man becomes older, and he comes back again. "I only have the stump(树桩), but you can have a rest," the tree says.
Remember the people who love you at any time!
A. Can you help me? B. So the man gets the house. C. The apple tree is very happy. D. The apple tree is like his parent. E. At last, the boy gets the toy happily. F. But he doesn't go to see the tree for a long time. G. One summer day, the man returns and the tree is very happy.
1.
E
2. F
3. G
4. A
5. B
答案:
1.E 根据文意可知,男孩把苹果树上的苹果卖掉,得到了玩具。
2.F 根据文意可知,因为小男孩长时间不来看苹果树,所以苹果树很难过。F 项与下文中的“The tree is very sad.”相衔接。
3.G G 项与下文中“Come and play with me!”相衔接。
4.A 根据下文中的 the man asks 可推断,这里是问句。
5.B 根据上文中的 you can cut down all my branches and the trunk 可推断,他把树枝和树干都砍下,然后建房子。
2.F 根据文意可知,因为小男孩长时间不来看苹果树,所以苹果树很难过。F 项与下文中的“The tree is very sad.”相衔接。
3.G G 项与下文中“Come and play with me!”相衔接。
4.A 根据下文中的 the man asks 可推断,这里是问句。
5.B 根据上文中的 you can cut down all my branches and the trunk 可推断,他把树枝和树干都砍下,然后建房子。
查看更多完整答案,请扫码查看