2025年通城学典组合训练七年级英语人教版江西专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典组合训练七年级英语人教版江西专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第14页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
- 第126页
- 第127页
- 第128页
- 第129页
- 第130页
- 第131页
- 第132页
三、七选五
KEY→P4
范畴:人与社会 主题:家庭、朋友与周围的人 体裁:记叙文 难度:★★★ 建议用时:5分钟 评价:___/5
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。一空一句。
We're lucky, because we have a good class monitor(班长). His name is Bob. He can do many things. Every day he runs to school. 1.
A. He runs really fast.
B. He can swim well, too.
C. He can eat four apples at a time.
D. He is always ready to help others.
E. He can make our classroom beautiful.
F. He helps his mother do the cleaning at home.
G. So he can read many books and magazines in it.
KEY→P4
范畴:人与社会 主题:家庭、朋友与周围的人 体裁:记叙文 难度:★★★ 建议用时:5分钟 评价:___/5
请先阅读下面短文,掌握其大意,然后根据短文内容从下面方框内的七个选项中选择五个还原到文中,使短文意思通顺、结构完整。一空一句。
We're lucky, because we have a good class monitor(班长). His name is Bob. He can do many things. Every day he runs to school. 1.
A
In class he can answer any question. He can speak Chinese, English and French. He can also play a lot of sports, like basketball, soccer and ping-pong. 2. B
He is strong and he can eat three bowls of noodles for lunch. 3. C
Bob's mother works in a school library. 4. G
He learns a lot from books. He is kind and he gets on well with others in our class. 5. D
I think Bob can do any work. For example, he can be a doctor, a singer or an astronaut.A. He runs really fast.
B. He can swim well, too.
C. He can eat four apples at a time.
D. He is always ready to help others.
E. He can make our classroom beautiful.
F. He helps his mother do the cleaning at home.
G. So he can read many books and magazines in it.
答案:
1. A A项中的runs really fast与前文的he runs to school相衔接。
2. B 根据文中的He can also play a lot of sports可知,这里谈论的是他擅长的运动。
3. C C项中的eat four apples与前文的eat three bowls of noodles相衔接。
4. G 根据上一句可知,Bob的妈妈在图书馆工作,所以他可以在图书馆读很多书和杂志。
5. D D项中的is always ready to help others与前文的gets on well with others相衔接。
2. B 根据文中的He can also play a lot of sports可知,这里谈论的是他擅长的运动。
3. C C项中的eat four apples与前文的eat three bowls of noodles相衔接。
4. G 根据上一句可知,Bob的妈妈在图书馆工作,所以他可以在图书馆读很多书和杂志。
5. D D项中的is always ready to help others与前文的gets on well with others相衔接。
查看更多完整答案,请扫码查看