第67页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
三、阅读理解(每小题 3 分,共 15 分)
Information The Grand Canyon Skywalk is one of the man-made wonders in the world. It's in the shape of U. It's about 4,000 feet above the ground floor at the Grand Canyon West. It allows you to look down to the Colorado River and gives you the feeling that you are walking on air.
The Best Time to Visit Summer is the busiest and hottest time. Between 11 am and 3 pm, it's common to wait more than an hour in the ticket line. You can also buy tickets online to save some time before you set off.
Safety First Nervous about walking on glass? Don't worry! The skywalk is strong enough to carry seventy passenger jets(客机). However, to avoid accidents, only 120 people can walk on the skywalk at a given time.
Before You Go
★ Children are welcome on the Grand Canyon Skywalk, but they must be old enough to walk on their own.
★ You cannot buy a ticket for the Grand Canyon Skywalk only. You must buy a tour package(旅行套餐). The Grand Canyon West offers several tour packages. The cheapest one that includes the skywalk is 62.
★ You need to put your personal cameras in a locker before you walk on the skywalk.
★ To protect the glass, you need to wear shoe covers while you are on the skywalk. They are free.
★ There are photographers on the skywalk. You can ask them to take photos for you and pay for the photos.
1. The Grand Canyon Skywalk is in the shape of _.
A. L B. M C. U D. Z
2. When is the best time to visit the skywalk?
A. In spring. B. In summer. C. In autumn. D. In winter.
3. How much do you need to pay at least if you want to visit the skywalk?
A. 62. B. 70. C. 140. D. 747.
4. Which of the following best explains the meaning of the underlined part in the text?

5. Where may we read the text?
A. On the board.
B. In the notice.
C. In the newspaper.
D. In the supermarket.
Information The Grand Canyon Skywalk is one of the man-made wonders in the world. It's in the shape of U. It's about 4,000 feet above the ground floor at the Grand Canyon West. It allows you to look down to the Colorado River and gives you the feeling that you are walking on air.
The Best Time to Visit Summer is the busiest and hottest time. Between 11 am and 3 pm, it's common to wait more than an hour in the ticket line. You can also buy tickets online to save some time before you set off.
Safety First Nervous about walking on glass? Don't worry! The skywalk is strong enough to carry seventy passenger jets(客机). However, to avoid accidents, only 120 people can walk on the skywalk at a given time.
Before You Go
★ Children are welcome on the Grand Canyon Skywalk, but they must be old enough to walk on their own.
★ You cannot buy a ticket for the Grand Canyon Skywalk only. You must buy a tour package(旅行套餐). The Grand Canyon West offers several tour packages. The cheapest one that includes the skywalk is 62.
★ You need to put your personal cameras in a locker before you walk on the skywalk.
★ To protect the glass, you need to wear shoe covers while you are on the skywalk. They are free.
★ There are photographers on the skywalk. You can ask them to take photos for you and pay for the photos.
1. The Grand Canyon Skywalk is in the shape of _.
A. L B. M C. U D. Z
2. When is the best time to visit the skywalk?
A. In spring. B. In summer. C. In autumn. D. In winter.
3. How much do you need to pay at least if you want to visit the skywalk?
A. 62. B. 70. C. 140. D. 747.
4. Which of the following best explains the meaning of the underlined part in the text?
5. Where may we read the text?
A. On the board.
B. In the notice.
C. In the newspaper.
D. In the supermarket.
答案:
1. C 细节理解题。由短文第一段中的第二句可知答案。
2. B 细节理解题。由短文第二段中的第一句可知,参观的最佳时间是夏季。
3. A 细节理解题。由短文第五段中的最后一句可知,参观空中走廊至少需要付 62 美元。
4. A 推理判断题。由倒数第二段可知,穿 shoe covers 是为了保护玻璃。所以 shoe covers 应为“鞋套”。
5. C 推理判断题。由短文内容可知,该短文是一则广告,介绍了美国大峡谷空中走廊的相关信息,所以可能出现在报纸上。
2. B 细节理解题。由短文第二段中的第一句可知,参观的最佳时间是夏季。
3. A 细节理解题。由短文第五段中的最后一句可知,参观空中走廊至少需要付 62 美元。
4. A 推理判断题。由倒数第二段可知,穿 shoe covers 是为了保护玻璃。所以 shoe covers 应为“鞋套”。
5. C 推理判断题。由短文内容可知,该短文是一则广告,介绍了美国大峡谷空中走廊的相关信息,所以可能出现在报纸上。
四、补全对话(有一个多余选项)(每小题 2 分,共 10 分)
A: Good morning, Ben
B: Good morning, Anna
A: I called you yesterday, but nobody answered.
1._
B: I went to Banjiang Resort (半江风景区) in Dongkou for a trip.
A: 2._
B: My parents.
A: 3._
B: My father drove us there. There the air is fresh and the water is clean.
A:4._
B: We climbed the mountain, went boating and had a picnic. We really had a good time
A: Wow 5._ Well, it's time for class. I have to go now. Goodbye
B: Bye
A. Where did you go?
B. How did you get there?
C. What did you do there?
D. That must be interesting
E. How was your weekend?
F. Who did you go there with?
答案:
1. A 2. F 3. B 4. C 5. D
查看更多完整答案,请扫码查看