2025年通城学典暑期升级训练八年级英语外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典暑期升级训练八年级英语外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典暑期升级训练八年级英语外研版》

三、阅读理解(每小题3分,共15分)
Trip A— One week in the mountain
    You may go hiking or have a try of climbing in the Green Mountains. This is also a protection are for wild animals. You can find many kinds of animals living in this area.
Time: May 2— May 8 Tel: 6382-7514
Adult(成人): $120.00 Child: $55.00
Trip B— Three days in the country
    Take your camera and enjoy the wonder sights in Hunter Valley. It is a good place for fishing and horse riding. You can also find different adults of 66.00.
Time: May 23— May 25 Tel: 6296-6453
Adult:$66.00      Child:$33.00
Trip C— The flashlight adventure(电筒探险)
Put on your warm clothes, bring a flashlight and come for a night walk along Dungog Valley. The plants on this trip at night.
Time: May 18-May 20       Tel.: 6218-9215
Adult: $36.00      Not for children
Trip D— Five days by the sea
Our boat is next to the sea. We have our boats too. You can swim in the swimming pool. Every day our boat will take you to different places for swimming.
Time: May 25-May 29      Tel.: 6895-1629
Adult:$3.600.00    Child:$3.200.00
1.The material is mainly written for ______.
A.guides B.parents
C.children D.visitors
2.Tim has a holiday from May 1 to May 9.He can choose ______.
A.Trip A B.Trip B
C.Trip C D.Trip D
3.John wants to stay in Hunter Valley with his wife(妻子),his five-year-old son and his seven-year-old daughter. How much will he pay?
A. 264. B.198.
C.132. D.99.
4.According to the material, people can ______ in Trip D.

5.Which part of a newspaper is the material most probably taken from?
A.Study.. B.Health.
C.Travel. D.Culture.
答案: 1. D 推理判断题。分析材料可知,有些旅行适合成人和孩子,有些旅行仅仅适合成人,所以是写给旅行者的。
2. A 细节理解题。分析四个旅行的时间可知,蒂姆可以参加 Trip A。
3. B 数字计算题。$66×2+33×2=198$(美元)。
4. D 细节理解题。由 Trip D 中的“You can swim in the swimming pool.”可知答案。
5. C 推理判断题。分析材料可知,介绍的是旅行的相关信息。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭