2025年通城学典暑期升级训练八年级英语外研版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通城学典暑期升级训练八年级英语外研版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通城学典暑期升级训练八年级英语外研版》

一、阅读理解
A(原创)
The summer holiday is coming. There are some part - time jobs for students.
A babysitter needed
We need a babysitter to look after our two boys aged 8 and 10 after school from 4:30 pm to 6:30 pm, Monday to Friday.
8 an hour. Call Daisy at 6395 - 3658.
The holiday job
Would you like to make some money this summer? Can you speak another language? We need French, Japanese or Russian speakers to work in the City Museum shop from Tuesday to Saturday.
Send your CV to citymuseum@shopjob. lkj.
Restaurant part - time work
We are looking for part - time workers to work in the restaurant at weekends.
Come in (8:00 am to 6:00 pm) or call Ellie at 5124 - 8791(after 6:00 pm).
Newspaper delivery(递送)
We need young people to deliver newspapers on Monday, Wednesday and Friday mornings. The newspaper delivery takes 30 minutes in the village of Cranbrook. You must finish the work before 7:30 am and you must have your own bike.
Interested? Ask for more information at Cranbrook Post Office.
1. The material is written for ____.
A. teachers
B. students
C. doctors
D. scientists
2. How much can a babysitter get for a week?
A. 112 dollars.
B. 100 dollars.
C. 80 dollars.
D. 72 dollars.
3. If Jack wants to get a part - time job in the restaurant, he can call Ellie at ____.
A. 10:00 am
B. 3:00 pm
C. 5:00 pm
D. 7:00 pm
4. If Paul takes the newspaper delivery job, he must ____.
A. work every morning
B. use the bike of the post office
C. finish the work before 7:30 am
D. be interested in the newspapers
5. The material may be found in the part of “____” in a newspaper.
A. Jobs
B. Sports
C. Health
D. Science
答案: 1. B 细节理解题。由表格上方段落中的第二句可知,这是写给学生的。
2. C 数字计算题。由第一则广告中的“from 4:30 pm to 6:30 pm, Monday to Friday”可知,每周工作 10 小时;且由“8 an hour.”可知,每周可得到 80 美元。
3. D 推理判断题。由第三则广告中的“... call Ellie at 5124 - 8791 (after 6:00 pm).”可知,晚上六点钟之后可以给埃利打电话。
4. C 细节理解题。由第四则广告中的“You must finish the work before 7:30 am...”可知,送报纸的工作必须在早上七点半之前完成。
5. A 推理判断题。由表格上方段落中的第二句及四则广告内容可知答案。
B(原创)
When I first started looking for a pet cat, I wanted an adult cat named Miaomiao. She was a popular cat because she looked beautiful and lovely. But I didn't bring her home in the end—a family took her before I could. So the pet adoption(收养) centre suggested that I take a different cat. It was a kitten named Xiaohei.
But there is something special about Xiaohei whose new name is Egon. He can't see. This means he sometimes needs more care. By the time the centre introduced him to me, he was about 4 or 5 months old. No one else wanted him.
I wasn't sure at first. He was so small—it would take him a long time to grow up. I wasn't sure if I could look after a cat that can't see.
But as soon as I met him, I knew he was the cat for me. He's very clever and funny. He loves to play and run around. Even though he can't see, he is very interested in the world around him.
He has become good at getting around my home. He knows where every table or chair is and he has no problem finding his way around. Best of all, he sleeps right next to me every night. Every morning, I wake up and give him a big hug.
6. What does the underlined word “kitten” mean?
A. An adult cat.
B. A young cat.
C. A lovely cat.
D. A fat and strong cat.
7. According to the writer, what is Egon like?
A. Quiet.
B. Kind.
C. Clever and funny.
D. Strict.
8. Where may Egon sleep every night?
A. Under the writer's desk.
B. On the writer's chair.
C. Under the writer's bed.
D. In the writer's bed.
9. What can we learn from the passage?
A. Miaomiao is very young.
B. Xiaohei is a popular cat in the pet adoption centre.
C. Egon can walk freely in the writer's house now.
D. The writer doesn't like Egon at all.
10. What is the structure of the passage?
答案: 6. B 词义猜测题。由短文第二段中的倒数第二句可推知,埃贡被作者领养时仅有四五个月大,所以是一只小猫。
7. C 细节理解题。由短文第四段中的第二句可知,埃贡聪明又有趣。
8. D 推理判断题。由短文第五段中的倒数第二句可知,埃贡每天晚上都睡在作者旁边,也就是在作者床上。
9. C 推理判断题。由短文最后一段中的第二句可推知,埃贡能够在作者家里自由行走。
10. B 篇章结构题。分析短文内容可知,第一段概括了本文主题——领养埃贡;第二段到第五段分别介绍了有关埃贡的一些事情。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭