第77页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
一、用括号内所给单词的适当形式填空。
1. His body is ______ and I can hear him breathe ______. (weak)
2. Our ______ is good at ______ us to solve the hard problems. (lead)
3. The fireman showed great ______ when he ______ hurried to save the children in the fire. (brave)
4. She looks very ______ because she knows how to be a ______. (beauty)
5. Alan did a very short ______. He just ______ his name and age. (introduce)
1. His body is ______ and I can hear him breathe ______. (weak)
2. Our ______ is good at ______ us to solve the hard problems. (lead)
3. The fireman showed great ______ when he ______ hurried to save the children in the fire. (brave)
4. She looks very ______ because she knows how to be a ______. (beauty)
5. Alan did a very short ______. He just ______ his name and age. (introduce)
答案:
2. 第一个空在our后,要用名词leader表示“领导者”;第二个空at是介词,后接动词的-ing形式,lead的-ing形式是leading。
3. 第一个空在showed后,要用名词bravery表示“勇敢”;第二个空修饰动词hurried,要用副词bravely。
4. 第一个空在looks后作表语,要用形容词beautiful;第二个空在a后,要用名词beauty表示“美人”。
5. 第一个空在a后,要用名词introduction;第二个空作谓语,根据前面的did可知时态是一般过去时,introduce的过去式是introduced。
1. weak; weakly 2. leader; leading 3. bravery; bravely 4. beautiful; beauty 5. introduction; introduced
3. 第一个空在showed后,要用名词bravery表示“勇敢”;第二个空修饰动词hurried,要用副词bravely。
4. 第一个空在looks后作表语,要用形容词beautiful;第二个空在a后,要用名词beauty表示“美人”。
5. 第一个空在a后,要用名词introduction;第二个空作谓语,根据前面的did可知时态是一般过去时,introduce的过去式是introduced。
1. weak; weakly 2. leader; leading 3. bravery; bravely 4. beautiful; beauty 5. introduction; introduced
二、阅读选择。
Since the first computers appeared, they have been used around the world. But now, computers are so powerful(强大的) that it's getting harder to come up with new ideas to improve them. This has led to a slower development of computers in recent years.
But Microsoft, a big computer company(公司), did something new. In 2024, they added a smart helper called AI Copilot to their Windows 11 system(系统). This made the computer world exciting again.
By January 15th, Copilot had "talked" to millions of people and "seen" more than 5 billion pictures from the users. It can do many things like helping you read articles online and write down the main ideas, sending e-mails to your friends, or even writing amazing stories like writers with the ideas you provide.
Microsoft also worked with Suno, a top AI music company, to let people make their own songs no matter whether they're good at music or not. You can ask for a pop song about a family trip, and Copilot will help you create it.
Now, other companies like NVIDIA, Intel and Lenovo Group are competing to make new AI computers. But AI computers haven't been quite ready to be perfect personal helpers yet. We'll have to wait and see how people can develop them.
() 1. What's the purpose of the first paragraph?
A. To predict how powerful computers can be.
B. To explain why computers can develop so fast.
C. To describe the situation of computers over the last few years.
() 2. What made the computer world exciting again?
A. Microsoft made a new Windows system.
B. Microsoft brought AI to Windows 11 system.
C. Microsoft asked a helper to make Windows 11 system.
() 3. Which comment(评价) can be right after using AI Copilot?
A. It not only listens to my orders, it's creative as well.
B. It's unbelievable to see such a powerful system in 2023.
C. It'll be perfect if it can read the pictures I provide for it.
() 4. What's the writer's idea of AI computers' future?
A. He worries about it. B. He is upset about it. C. He is uncertain about it.
() 5. What can AI Copilot help with according to the article?
A. Literature and music. B. Technology and game development.
C. Sports and personal relationships.
Since the first computers appeared, they have been used around the world. But now, computers are so powerful(强大的) that it's getting harder to come up with new ideas to improve them. This has led to a slower development of computers in recent years.
But Microsoft, a big computer company(公司), did something new. In 2024, they added a smart helper called AI Copilot to their Windows 11 system(系统). This made the computer world exciting again.
By January 15th, Copilot had "talked" to millions of people and "seen" more than 5 billion pictures from the users. It can do many things like helping you read articles online and write down the main ideas, sending e-mails to your friends, or even writing amazing stories like writers with the ideas you provide.
Microsoft also worked with Suno, a top AI music company, to let people make their own songs no matter whether they're good at music or not. You can ask for a pop song about a family trip, and Copilot will help you create it.
Now, other companies like NVIDIA, Intel and Lenovo Group are competing to make new AI computers. But AI computers haven't been quite ready to be perfect personal helpers yet. We'll have to wait and see how people can develop them.
() 1. What's the purpose of the first paragraph?
A. To predict how powerful computers can be.
B. To explain why computers can develop so fast.
C. To describe the situation of computers over the last few years.
() 2. What made the computer world exciting again?
A. Microsoft made a new Windows system.
B. Microsoft brought AI to Windows 11 system.
C. Microsoft asked a helper to make Windows 11 system.
() 3. Which comment(评价) can be right after using AI Copilot?
A. It not only listens to my orders, it's creative as well.
B. It's unbelievable to see such a powerful system in 2023.
C. It'll be perfect if it can read the pictures I provide for it.
() 4. What's the writer's idea of AI computers' future?
A. He worries about it. B. He is upset about it. C. He is uncertain about it.
() 5. What can AI Copilot help with according to the article?
A. Literature and music. B. Technology and game development.
C. Sports and personal relationships.
答案:
2. 根据第二段“In 2024, they added a smart helper called AI Copilot to their Windows 11 system. This made the computer world exciting again.”可知,是微软将AI Copilot(人工智能)引入Windows 11系统让计算机世界再次令人兴奋。A选项“微软制作了一个新的Windows系统”不准确,重点是加入了AI;C选项“微软让一个助手来制作Windows 11系统”与原文不符。所以选B。
3. 文中提到AI Copilot可以做很多事情,如帮助阅读在线文章并写下主要观点、给朋友发邮件,甚至能像作家一样根据你提供的想法写出精彩的故事,还能帮助创作歌曲,说明它不仅能听从指令,还很有创造力。B选项“在2023年看到这样强大的系统令人难以置信”,原文是2024年;C选项“如果它能读取我提供的图片就完美了”,文中未提及它不能读取图片。所以选A。
4. 最后一段提到“AI computers haven't been quite ready to be perfect personal helpers yet. We'll have to wait and see how people can develop them.”,说明作者不确定人工智能计算机的未来会怎样。A选项“他对此感到担忧”,文中未体现担忧;B选项“他对此感到沮丧”,也未体现。所以选C。
5. 文中提到AI Copilot可以帮助阅读文章、写故事,这属于文学方面,还能和音乐公司合作帮助人们创作歌曲,这属于音乐方面。B选项“技术和游戏开发”、C选项“体育和个人关系”在文中均未提及。所以选A。
1. C 2. B 3. A 4. C 5. A
3. 文中提到AI Copilot可以做很多事情,如帮助阅读在线文章并写下主要观点、给朋友发邮件,甚至能像作家一样根据你提供的想法写出精彩的故事,还能帮助创作歌曲,说明它不仅能听从指令,还很有创造力。B选项“在2023年看到这样强大的系统令人难以置信”,原文是2024年;C选项“如果它能读取我提供的图片就完美了”,文中未提及它不能读取图片。所以选A。
4. 最后一段提到“AI computers haven't been quite ready to be perfect personal helpers yet. We'll have to wait and see how people can develop them.”,说明作者不确定人工智能计算机的未来会怎样。A选项“他对此感到担忧”,文中未体现担忧;B选项“他对此感到沮丧”,也未体现。所以选C。
5. 文中提到AI Copilot可以帮助阅读文章、写故事,这属于文学方面,还能和音乐公司合作帮助人们创作歌曲,这属于音乐方面。B选项“技术和游戏开发”、C选项“体育和个人关系”在文中均未提及。所以选A。
1. C 2. B 3. A 4. C 5. A
查看更多完整答案,请扫码查看