第36页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
一、用括号内所给单词的适当形式填空。
1. People are ______ surprised that the sea is ______ than any other sea in the country. (deep)
2. Don't ______ up the baby. He isn't ______ now. (wake)
3. Careful ______ was quite important, so he ______ the problem again. (consider)
4. It's not ______ to make mistakes, but it's a ______ to make the same mistake again. (shame)
5. We saw ______ that many workers ______ the snow on the road at that time. (clear)
1. People are ______ surprised that the sea is ______ than any other sea in the country. (deep)
2. Don't ______ up the baby. He isn't ______ now. (wake)
3. Careful ______ was quite important, so he ______ the problem again. (consider)
4. It's not ______ to make mistakes, but it's a ______ to make the same mistake again. (shame)
5. We saw ______ that many workers ______ the snow on the road at that time. (clear)
答案:
1. deeply; deeper 2. wake; awake 3. consideration; considered 4. a shame; shame 5. clarity; were clearing
二、阅读选择。
Many people have already known that koalas are a symbol of Australia. However, few people know that kangaroos(袋鼠) are another symbol of the country. When I volunteered at a zoo in Australia, I learned a lot about kangaroos.
Whenever they want to go somewhere, they jump instead of walking or running. Most adult kangaroos reach up to 1.6 meters in height and weigh between 60 and 80 kg. They can jump the highest and farthest on the earth. Some strong kangaroos can jump as far as 13 meters. While they're jumping, their tails play an important part in keeping them safe.
You may be worried that if they meet tigers or lions they will be in danger. Well, their strong legs can provide them with the best protection. Kangaroos' jumping force is so strong that it can easily kill any animal.
What kangaroos interest visitors the most may be their "bags" around their stomachs. That's where they keep their babies for 7 months. The bags provide a good environment for babies to grow.
Do you know why Australians like kangaroos and even put them in their national emblem(国徽)? Kangaroos always jump forward. Australians want to keep the spirit of progress.
() 1. What does the writer think of his volunteering experience in the zoo?
A. Tiring.
B. Dangerous.
C. Educational.
() 2. According to the passage, which has a similar weight to a normal adult kangaroo?

A.
B.
C.
() 3. What can kangaroos do when facing tigers or lions?
A. They can jump away very fast.
B. They can jump up the tree and hide.
C. They can hit them with strong jumping force.
() 4. What do the visitors think is the most special about kangaroos?
A. The tails.
B. The "bags".
C. The legs.
() 5. What can we know about the kangaroos?
A. Kangaroos are the only symbol of Australia.
B. Kangaroos jump when they want to go somewhere.
C. The baby kangaroos can stay in their mothers' bags for half a year at most.
Many people have already known that koalas are a symbol of Australia. However, few people know that kangaroos(袋鼠) are another symbol of the country. When I volunteered at a zoo in Australia, I learned a lot about kangaroos.
Whenever they want to go somewhere, they jump instead of walking or running. Most adult kangaroos reach up to 1.6 meters in height and weigh between 60 and 80 kg. They can jump the highest and farthest on the earth. Some strong kangaroos can jump as far as 13 meters. While they're jumping, their tails play an important part in keeping them safe.
You may be worried that if they meet tigers or lions they will be in danger. Well, their strong legs can provide them with the best protection. Kangaroos' jumping force is so strong that it can easily kill any animal.
What kangaroos interest visitors the most may be their "bags" around their stomachs. That's where they keep their babies for 7 months. The bags provide a good environment for babies to grow.
Do you know why Australians like kangaroos and even put them in their national emblem(国徽)? Kangaroos always jump forward. Australians want to keep the spirit of progress.
() 1. What does the writer think of his volunteering experience in the zoo?
A. Tiring.
B. Dangerous.
C. Educational.
() 2. According to the passage, which has a similar weight to a normal adult kangaroo?
A.
B.
C.
() 3. What can kangaroos do when facing tigers or lions?
A. They can jump away very fast.
B. They can jump up the tree and hide.
C. They can hit them with strong jumping force.
() 4. What do the visitors think is the most special about kangaroos?
A. The tails.
B. The "bags".
C. The legs.
() 5. What can we know about the kangaroos?
A. Kangaroos are the only symbol of Australia.
B. Kangaroos jump when they want to go somewhere.
C. The baby kangaroos can stay in their mothers' bags for half a year at most.
答案:
1. 细节理解题。根据第一段“When I volunteered at a zoo in Australia, I learned a lot about kangaroos.”可知作者在动物园的志愿经历是有教育意义的,能学到很多东西。
2. 细节理解题。根据第二段“Most adult kangaroos reach up to 1.6 meters in height and weigh between 60 and 80 kg.”,结合图片,A选项人物的体重可能与之相似。
3. 细节理解题。根据第三段“Well, their strong legs can provide them with the best protection. Kangaroos' jumping force is so strong that it can easily kill any animal.”可知当面对老虎或狮子时,袋鼠可以用强大的跳跃力击打它们。
4. 细节理解题。根据第四段“What kangaroos interest visitors the most may be their "bags" around their stomachs.”可知游客认为袋鼠最特别的是它们的“袋子”。
5. 细节理解题。根据第二段“Whenever they want to go somewhere, they jump instead of walking or running.”可知B选项正确;A选项,文中说考拉是澳大利亚的一个象征,袋鼠是另一个象征,不是唯一;C选项,是7个月,不是半年(6个月)。
1. C
2. A
3. C
4. B
5. B
2. 细节理解题。根据第二段“Most adult kangaroos reach up to 1.6 meters in height and weigh between 60 and 80 kg.”,结合图片,A选项人物的体重可能与之相似。
3. 细节理解题。根据第三段“Well, their strong legs can provide them with the best protection. Kangaroos' jumping force is so strong that it can easily kill any animal.”可知当面对老虎或狮子时,袋鼠可以用强大的跳跃力击打它们。
4. 细节理解题。根据第四段“What kangaroos interest visitors the most may be their "bags" around their stomachs.”可知游客认为袋鼠最特别的是它们的“袋子”。
5. 细节理解题。根据第二段“Whenever they want to go somewhere, they jump instead of walking or running.”可知B选项正确;A选项,文中说考拉是澳大利亚的一个象征,袋鼠是另一个象征,不是唯一;C选项,是7个月,不是半年(6个月)。
1. C
2. A
3. C
4. B
5. B
查看更多完整答案,请扫码查看