第85页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
With our already busy lives, finding time to exercise can feel like one more thing on our “to do” list. 1.
2.
So, good news for early birds, but what if you’re not a morning person? Working out in the afternoon or evening also has benefits, just different ones. 3.
But does any of this change depend on whether you’re a man or a woman? Our bodies are different, after all, so the best time to exercise may be different. A 2022 study from Skidmore College, New York, looked at exactly this question and the results showed that there are some differences. 4.
So what time is best? 5.
A. So does your amount of exercise count?
B. Want to lose weight and be more charming?
C. There are clear benefits to exercising in the morning.
D. It seems the answer is: whatever time is best for you!
E. Want to reduce your blood pressure and you’re a woman?
F. For example, your body’s ability to perform peaks in the afternoon.
G. So could exercising at certain times help maximize our fitness goals?
G
The answer is “yes”, but it’s easier than you think—no matter who you are, or when you like to work out.2.
C
Many of us have more free time in the morning compared to later in the day, and it may therefore be easier for us to stick to a morning workout routine. A 2010 study conducted by the Scandinavian Journal of Medicine and Science in Sports found that participants’ who exercised in the morning, increased their physical activity throughout the day, were less distracted by food, and slept better. Exercising on an empty stomach before breakfast could burn more fat and increase metabolism (新陈代谢) too.So, good news for early birds, but what if you’re not a morning person? Working out in the afternoon or evening also has benefits, just different ones. 3.
F
Also, in the afternoon and evening, your reaction time is quickest, and your heart rate and blood pressure are lowest, which reduce your chance of injury while improving performance.But does any of this change depend on whether you’re a man or a woman? Our bodies are different, after all, so the best time to exercise may be different. A 2022 study from Skidmore College, New York, looked at exactly this question and the results showed that there are some differences. 4.
E
Exercise in the morning. Want to improve your heart health and you’re a man? Evening is better for you. But, ultimately, the study found that there are clear benefits for both sexes to exercising at either time of day.So what time is best? 5.
D
A. So does your amount of exercise count?
B. Want to lose weight and be more charming?
C. There are clear benefits to exercising in the morning.
D. It seems the answer is: whatever time is best for you!
E. Want to reduce your blood pressure and you’re a woman?
F. For example, your body’s ability to perform peaks in the afternoon.
G. So could exercising at certain times help maximize our fitness goals?
答案:
1. G 上文“With our already busy lives, finding time to exercise can feel like one more thing on our ‘to do’ list.”提到了锻炼的问题,下文“The answer is ‘yes’, but it’s easier than you think—no matter who you are, or when you like to work out.”是对有关锻炼问题的一个回答,G项中 exercising 是关键词与上文呼应,所以 G 项能承上启下,符合语境。
2. C 根据下文“...participants, who exercised in the morning, increased their physical activity throughout the day, were less distracted by food, and slept better...”提到了晨练的好处,C 项中 exercising in the morning 是关键词,与下文呼应,所以 C 选项能概括下文内容。
3. F 上文“Working out in the afternoon or evening also has benefits, just different ones”提到了下午或晚上锻炼,F 项中 in the afternoon 是关键词,与上文呼应,所以 F 项能承接上文。
4. E 下文“Exercise in the morning”提到了早晨锻炼,又根据下文“Want to improve your heart health and you’re a man? Evening is better for you.”提到了晚上锻炼可知,此处上下文是表对比的关系,所以 E 项能与下文构成对比关系。
5. D 根据上文“So what time is best?”可知,D 项是对上文的回答,符合语境。
2. C 根据下文“...participants, who exercised in the morning, increased their physical activity throughout the day, were less distracted by food, and slept better...”提到了晨练的好处,C 项中 exercising in the morning 是关键词,与下文呼应,所以 C 选项能概括下文内容。
3. F 上文“Working out in the afternoon or evening also has benefits, just different ones”提到了下午或晚上锻炼,F 项中 in the afternoon 是关键词,与上文呼应,所以 F 项能承接上文。
4. E 下文“Exercise in the morning”提到了早晨锻炼,又根据下文“Want to improve your heart health and you’re a man? Evening is better for you.”提到了晚上锻炼可知,此处上下文是表对比的关系,所以 E 项能与下文构成对比关系。
5. D 根据上文“So what time is best?”可知,D 项是对上文的回答,符合语境。
查看更多完整答案,请扫码查看