第123页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
M: We couldn't ask for a better day, could we, Barbara?
W: I know, Steve. There isn't a cloud in the sky. I love this time of year.
M: Me too. The flowers are beautiful but calling for rain though.
What is the weather like now?
A. Sunny.
B. Cloudy.
C. Rainy.
W: I know, Steve. There isn't a cloud in the sky. I love this time of year.
M: Me too. The flowers are beautiful but calling for rain though.
What is the weather like now?
A. Sunny.
B. Cloudy.
C. Rainy.
答案:
A
【典例】(全国甲卷节选)
Being an athlete is very fun, painful and exciting. Every time I come to the track, I feel like I'm out of this place. This is Botswana National Stadium. This is where I train. When I saw Usain Bolt running in 2012 London Olympics, I was amazed. Just watching him run got me motivated. I quit being a chess player and started to run.
What did the speaker do before the year 2012?
A. A fitness coach.
B. A chess player.
C. A marathon runner.
Being an athlete is very fun, painful and exciting. Every time I come to the track, I feel like I'm out of this place. This is Botswana National Stadium. This is where I train. When I saw Usain Bolt running in 2012 London Olympics, I was amazed. Just watching him run got me motivated. I quit being a chess player and started to run.
What did the speaker do before the year 2012?
A. A fitness coach.
B. A chess player.
C. A marathon runner.
答案:
B
听下面5段对话。每段对话后有一个小题,从题中所给的A、B、C三个选项中选出最佳选项。听完每段对话后,你都有10秒钟的时间来回答有关小题和阅读下一小题。每段对话仅读一遍。
1. What time is it now?
A. 9:30.
B. 10:00.
C. 10:30.
2. What is the woman going to do?
A. Go for a walk.
B. Have an interview.
C. Buy some milk.
3. Why is Emma tired?
A. She has just finished a report.
B. She climbed a mountain.
C. She did a lot of housework.
4. Where are the speakers going?
A. To a factory.
B. To a restaurant.
C. To a supermarket.
5. What are the speakers mainly talking about?
A. A trip.
B. An umbrella.
C. The weather.
1. What time is it now?
A. 9:30.
B. 10:00.
C. 10:30.
2. What is the woman going to do?
A. Go for a walk.
B. Have an interview.
C. Buy some milk.
3. Why is Emma tired?
A. She has just finished a report.
B. She climbed a mountain.
C. She did a lot of housework.
4. Where are the speakers going?
A. To a factory.
B. To a restaurant.
C. To a supermarket.
5. What are the speakers mainly talking about?
A. A trip.
B. An umbrella.
C. The weather.
答案:
1. A 【原文】M: Come on! The lecture starts at 10:00 and we only have half an hour left.
W: Why are you in such a hurry? It only takes 10 minutes to walk from the canteen to the lecture hall.
2. B 【原文】W: If you take little Anne out for a walk, remember to carry her hat. And there is milk in the fridge and napkins in the bag.
M: Got it. Just go, or you'll be late for your interview. Good luck!
3. C 【原文】M: You look tired, Emma. What's going on?
W: Well, I just did a mountain of housework and now I have a report to prepare.
M: I think you should take some rest first.
4. B 【原文】W: I'm sick of the food in our factory canteen. Let's eat out. It'll be my treat.
M: Really? You're so generous! Where are you taking me?
W: Donald's Kitchen. It's a nice restaurant near the Carrer Supermarket.
5. C 【原文】W: It's getting rather cloudy. I'm afraid it's going to rain at any moment.
M: I just hope it'll be sunny tomorrow. I've planned a trip with Scott.
W: Look! It's pouring down. We should have taken an umbrella.
W: Why are you in such a hurry? It only takes 10 minutes to walk from the canteen to the lecture hall.
2. B 【原文】W: If you take little Anne out for a walk, remember to carry her hat. And there is milk in the fridge and napkins in the bag.
M: Got it. Just go, or you'll be late for your interview. Good luck!
3. C 【原文】M: You look tired, Emma. What's going on?
W: Well, I just did a mountain of housework and now I have a report to prepare.
M: I think you should take some rest first.
4. B 【原文】W: I'm sick of the food in our factory canteen. Let's eat out. It'll be my treat.
M: Really? You're so generous! Where are you taking me?
W: Donald's Kitchen. It's a nice restaurant near the Carrer Supermarket.
5. C 【原文】W: It's getting rather cloudy. I'm afraid it's going to rain at any moment.
M: I just hope it'll be sunny tomorrow. I've planned a trip with Scott.
W: Look! It's pouring down. We should have taken an umbrella.
查看更多完整答案,请扫码查看