第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
After entering high school, you may find there are many clubs at your school. You may think you're too busy to join one. But as a former high school student, I can tell you joining a school club can greatly benefit you.
Your old friends may have left you after entering high school. And it means you need to meet new people. Joining a club allows you to talk with others and find those who have similar interests. Based on my experience, I have met some of my best friends from club activities which opened up many new doors for me.
Another really nice thing about joining a club is that it looks really good on your applications. Trying new things is something that looks really good on any application. Being outgoing is considered a very good quality, which shows that you are determined and willing to put yourself out there and, best of all, try new things. What's more, it can help you develop skills that can serve you during future college interviews.
Besides, joining a club can make students use their free time wisely. Most teens go to school, then go back home and spend the rest of the day in front of a screen. Teens are also very likely to fall in with the wrong crowd, which could lead to some bad results. Clubs are good places to spend time, with good people to fall back on.
The most important reason why you should join a club is the long-term benefits it brings. The classroom isn't the only learning environment in a school. The skills you learn in clubs are necessary ones that can be used in everyday life, which I think is the final goal of joining a club. Things such as meeting and speaking to new people, making the most of time, and being organised are those you will meet every single day of your life, but you can learn all of them in clubs.
So if you haven't joined a school club yet, you know what you should do now.
1. What can we learn from the second paragraph?
A. Friends should have common interests.
B. Joining a club helps one make friends.
C. Joining a club benefits one's mental health.
D. Friends may leave each other sooner or later.
2. What does paragraph 4 suggest?
A. Teens today aren't so interested in joining clubs.
B. Some classrooms are not big enough for students.
C. Doing club activities can help teens attend a good university.
D. Joining a club helps keep students away from doing bad things.
3. In the author's opinion, what's the greatest benefit of joining a club?
A. Developing new hobbies.
B. Meeting different people.
C. Getting useful life skills.
D. Making full use of your free time.
4. What's the author's purpose in writing the text?
A. To give tips on making new friends.
B. To show ways to set up school clubs.
C. To teach students to enjoy a better school life.
D. To encourage high school students to join a club.
Your old friends may have left you after entering high school. And it means you need to meet new people. Joining a club allows you to talk with others and find those who have similar interests. Based on my experience, I have met some of my best friends from club activities which opened up many new doors for me.
Another really nice thing about joining a club is that it looks really good on your applications. Trying new things is something that looks really good on any application. Being outgoing is considered a very good quality, which shows that you are determined and willing to put yourself out there and, best of all, try new things. What's more, it can help you develop skills that can serve you during future college interviews.
Besides, joining a club can make students use their free time wisely. Most teens go to school, then go back home and spend the rest of the day in front of a screen. Teens are also very likely to fall in with the wrong crowd, which could lead to some bad results. Clubs are good places to spend time, with good people to fall back on.
The most important reason why you should join a club is the long-term benefits it brings. The classroom isn't the only learning environment in a school. The skills you learn in clubs are necessary ones that can be used in everyday life, which I think is the final goal of joining a club. Things such as meeting and speaking to new people, making the most of time, and being organised are those you will meet every single day of your life, but you can learn all of them in clubs.
So if you haven't joined a school club yet, you know what you should do now.
1. What can we learn from the second paragraph?
A. Friends should have common interests.
B. Joining a club helps one make friends.
C. Joining a club benefits one's mental health.
D. Friends may leave each other sooner or later.
2. What does paragraph 4 suggest?
A. Teens today aren't so interested in joining clubs.
B. Some classrooms are not big enough for students.
C. Doing club activities can help teens attend a good university.
D. Joining a club helps keep students away from doing bad things.
3. In the author's opinion, what's the greatest benefit of joining a club?
A. Developing new hobbies.
B. Meeting different people.
C. Getting useful life skills.
D. Making full use of your free time.
4. What's the author's purpose in writing the text?
A. To give tips on making new friends.
B. To show ways to set up school clubs.
C. To teach students to enjoy a better school life.
D. To encourage high school students to join a club.
答案:
1. B 细节理解题。根据第二段中的“And it means you need to meet new people. Joining a club allows you to talk with others and find those who have similar interests.”可知,加入俱乐部有助于结交朋友。
2. D 推理判断题。根据第四段中的“Teens are also very likely to fall in with the wrong crowd, which could lead to some bad results. Clubs are good places to spend time, with good people to fall back on.”可推知,加入俱乐部有助于让
学生远离消极、有负面影响的事。
3. C 细节理解题。根据倒数第二段中的“The most important reason why you should join a club is the long-term benefits it brings.”以及“The skills you learn in clubs are necessary ones that can be used in everyday life, which I think is the final goal of joining a club.”可知,在作者看来,加入俱乐部最大的好处是获得有用的生活技能。
4. D 推理判断题。根据文章内容,尤其是最后一段可推知,作者先是论述了加入学校俱乐部有什么样的好处,能够给高中生带来哪些积极的影响,然后在结尾处提出让高中生加入学校俱乐部的建议,由此可推测,作者写作的目的是鼓励高中生加入俱乐部。
2. D 推理判断题。根据第四段中的“Teens are also very likely to fall in with the wrong crowd, which could lead to some bad results. Clubs are good places to spend time, with good people to fall back on.”可推知,加入俱乐部有助于让
学生远离消极、有负面影响的事。
3. C 细节理解题。根据倒数第二段中的“The most important reason why you should join a club is the long-term benefits it brings.”以及“The skills you learn in clubs are necessary ones that can be used in everyday life, which I think is the final goal of joining a club.”可知,在作者看来,加入俱乐部最大的好处是获得有用的生活技能。
4. D 推理判断题。根据文章内容,尤其是最后一段可推知,作者先是论述了加入学校俱乐部有什么样的好处,能够给高中生带来哪些积极的影响,然后在结尾处提出让高中生加入学校俱乐部的建议,由此可推测,作者写作的目的是鼓励高中生加入俱乐部。
查看更多完整答案,请扫码查看