第71页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
B
Why do people travel? There are many reasons one can think of when asked questions like this.
To travel far enough to meet yourself
Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. 1. ______
2. ______
If you look back at all the amazing memories of your life, you will realise that most of them were out of your comfort zone. Travelling is dangerous, full of life-threatening possibilities and will not always be comfortable, but at the same time, it gives irreplaceable memories.
To slow down and relax
A wise man once said that never get so busy making a living that you forget to make a life. Money is worth nothing if you cannot spend it on a little adventure. While we are deeply involved in making money, we forget that time is going through our fingers. 3. ______
To celebrate life
Life is short and the world is wide. One day you might wake up and realise that you don’t have time to do everything that you have always wanted to do, anymore. Once in a while, make time to appreciate the fact that you are alive, young, free and healthy. 5. ______
A. To become a storyteller
B. Travelling lets you discover yourself
C. To break through your comfort zone
D. So, go travelling to celebrate life itself
E. You can relate to the world and connect to others
F. And the feeling of being away from your boss for a few days is pure pleasure
G. Escape life for a little while because experience is far more valuable than money
Why do people travel? There are many reasons one can think of when asked questions like this.
To travel far enough to meet yourself
Sometimes you find yourself in the middle of nowhere. 1. ______
B
. You find out your abilities. When you are offered a different lifestyle, you can find out what you are made of. The farther you go from your home, the nearer you come to your true self.2. ______
C
If you look back at all the amazing memories of your life, you will realise that most of them were out of your comfort zone. Travelling is dangerous, full of life-threatening possibilities and will not always be comfortable, but at the same time, it gives irreplaceable memories.
To slow down and relax
A wise man once said that never get so busy making a living that you forget to make a life. Money is worth nothing if you cannot spend it on a little adventure. While we are deeply involved in making money, we forget that time is going through our fingers. 3. ______
G
. The feeling of being away from your workplace is pure happiness. The feeling of not having to worry about the never ending piles of files is pure joy. 4. ______F
.To celebrate life
Life is short and the world is wide. One day you might wake up and realise that you don’t have time to do everything that you have always wanted to do, anymore. Once in a while, make time to appreciate the fact that you are alive, young, free and healthy. 5. ______
D
.A. To become a storyteller
B. Travelling lets you discover yourself
C. To break through your comfort zone
D. So, go travelling to celebrate life itself
E. You can relate to the world and connect to others
F. And the feeling of being away from your boss for a few days is pure pleasure
G. Escape life for a little while because experience is far more valuable than money
答案:
1. B 根据上文中的“Sometimes you find yourself in the middle of nowhere.”可知,有时人会发现自己没有存在感。B 项“旅行会让你发现自己”符合文意。
2. C 空处是段落标题。根据下文中的“If you look back at all the amazing memories of your life, you will realise that most of them were out of your comfort zone. Travelling is dangerous, full of life - threatening possibilities and will not always be comfortable”可知,人们生命中所有令人惊异的记忆大多数都不在自己的舒适区,旅行是危险的,充满了威胁生命的可能性,不会总是舒适的,C 项“打破你的舒适区”符合文意。
3. G 根据上文中的“Money is worth nothing if you cannot spend it on a little adventure.”可知,如果人不能把钱花在一次小小的冒险上,钱就一文不值。因此推断 G 项“逃避生活一段时间,因为经历远比金钱更有价值”符合文意。
4. F 根据上文中的“The feeling of being away from your workplace is pure happiness. The feeling of not having to worry about the never ending piles of files is pure joy.”可知,离开工作场所的感觉是纯粹的幸福,不用担心没完没了的文件的感觉是纯粹的快乐。F 项“离开老板几天的感觉是纯粹的快乐”符合文意。
5. D 根据本段小标题 To celebrate life 及空前提到这样做的原因可知,D 项“所以,去旅游来庆祝生命本身”符合文意。
2. C 空处是段落标题。根据下文中的“If you look back at all the amazing memories of your life, you will realise that most of them were out of your comfort zone. Travelling is dangerous, full of life - threatening possibilities and will not always be comfortable”可知,人们生命中所有令人惊异的记忆大多数都不在自己的舒适区,旅行是危险的,充满了威胁生命的可能性,不会总是舒适的,C 项“打破你的舒适区”符合文意。
3. G 根据上文中的“Money is worth nothing if you cannot spend it on a little adventure.”可知,如果人不能把钱花在一次小小的冒险上,钱就一文不值。因此推断 G 项“逃避生活一段时间,因为经历远比金钱更有价值”符合文意。
4. F 根据上文中的“The feeling of being away from your workplace is pure happiness. The feeling of not having to worry about the never ending piles of files is pure joy.”可知,离开工作场所的感觉是纯粹的幸福,不用担心没完没了的文件的感觉是纯粹的快乐。F 项“离开老板几天的感觉是纯粹的快乐”符合文意。
5. D 根据本段小标题 To celebrate life 及空前提到这样做的原因可知,D 项“所以,去旅游来庆祝生命本身”符合文意。
查看更多完整答案,请扫码查看