第54页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
Alice studies in Beijing University. She 1. ____
visits
____ (visit) the Summer Palace when she is free. She 2. ____goes
____ (go) hiking when the weather is sunny and warm. She 3. ____is
____ (be) often amazed by the beauty of nature.
答案:
1. visits 2. goes 3. is
Ⅰ. 用括号内单词的正确形式填空
1. When Mr Li
2. To the teacher's
3. This hotel
4. The leader of the group is very
5. My mum is a
1. When Mr Li
was packing
up for his travel, he received a package
from a postman. (pack)2. To the teacher's
amazement
, the boy showed an amazing
language ability. It amazed
other students in the class. (amaze)3. This hotel
accommodates
over 500 people. It will take you one and a half hours to get to your accommodation
. (accommodate)4. The leader of the group is very
powerful
. He has the power
to make the team better. (power)5. My mum is a
typical
working woman. She works as a typist
and often types
for her company. (type)
答案:
1. was packing; package 2. amazement; amazing; amazed
3. accommodates; accommodation 4. powerful; power
5. typical; typist; types
3. accommodates; accommodation 4. powerful; power
5. typical; typist; types
Ⅱ. 单句写作
1. Although it is raining heavily, we still decide ____
2. The doctor requested that you ____
3. It is impolite to ____
4. Remember to contact me when you ____
5. Different ____
1. Although it is raining heavily, we still decide ____
to go hiking
(hike).2. The doctor requested that you ____
(should) not eat anything
within half an hour after doing some exercise.3. It is impolite to ____
make a comment/comments on
(comment) others' appearances.4. Remember to contact me when you ____
arrive at/reach your destination
(destination).5. Different ____
types of tea
(type) will be tasted by skilled tea tasters before they are sold in market.
答案:
1. to go hiking 2. (should) not eat anything
3. make a comment/comments on
4. arrive at/reach your destination 5. types of tea
3. make a comment/comments on
4. arrive at/reach your destination 5. types of tea
Top Theme Parks and Amusement Parks in Australia
Magic Mountain Merimbula
Located in the town of Merimbula, this small theme park is situated on the Sapphire Coast. There are multiple attractions in this place including Kiddie Splash Pool, Magic Carpet Slide and the Diamond Python Roller Coaster. You can buy souvenirs from the gift shops for friends and family back home.
Opening hours: Monday to Sunday 10 am to 4 pm
Price:90 per person
The Big Banana Fun Park
The Big Banana Fun Park is located in the city of Coffs Harbour and it boasts a large walk-through banana. Guests can go roller skating at the ice-skating rink(旱冰场), enjoy water slides and play mini golf.
Opening hours: Monday to Sunday 9 am to 5 pm
Price: 25 per adult (age 13-99); 15 per child (age 1-12)
Wet'n' Wild Gold Coast
Owned and operated by the Village Roadshow Theme Parks, this park features 17 water slides, 4 pools, and 2 children's areas. If you are travelling during the winter season, there is nothing to worry as the pools and slides are heated according to your convenience.
Opening hours: Monday to Sunday 10 am to 5 pm
Price:24 per person
Big Splash Waterpark
Featuring nine slides, a 50-metre pool, and a kiddie pool, this park is a perfect spot to chill when the sun is out. Being one of the oldest theme parks in Australia, it boasts the famous Jammo Pool.
Opening hours: Monday to Sunday 10 am to 6 pm
Price: 150 per adult (age 13-99); 40% discount per child (age 1-12)
Enjoy with your kids at one of the theme parks in Australia.
1. What can visitors do in the Big Banana Fun Park?
A. Ride on a roller coaster.
B. Play mini golf.
C. Buy gifts.
D. Taste big bananas.
2. How much will 8-year-old twins pay if they go to Big Splash Waterpark?
A. 60.
B. 90.
C. 120.
D. 180.
3. Who is the text most probably intended for?
A. Parents.
B. Children.
C. Guides.
D. Swimmers.
Magic Mountain Merimbula
Located in the town of Merimbula, this small theme park is situated on the Sapphire Coast. There are multiple attractions in this place including Kiddie Splash Pool, Magic Carpet Slide and the Diamond Python Roller Coaster. You can buy souvenirs from the gift shops for friends and family back home.
Opening hours: Monday to Sunday 10 am to 4 pm
Price:90 per person
The Big Banana Fun Park
The Big Banana Fun Park is located in the city of Coffs Harbour and it boasts a large walk-through banana. Guests can go roller skating at the ice-skating rink(旱冰场), enjoy water slides and play mini golf.
Opening hours: Monday to Sunday 9 am to 5 pm
Price: 25 per adult (age 13-99); 15 per child (age 1-12)
Wet'n' Wild Gold Coast
Owned and operated by the Village Roadshow Theme Parks, this park features 17 water slides, 4 pools, and 2 children's areas. If you are travelling during the winter season, there is nothing to worry as the pools and slides are heated according to your convenience.
Opening hours: Monday to Sunday 10 am to 5 pm
Price:24 per person
Big Splash Waterpark
Featuring nine slides, a 50-metre pool, and a kiddie pool, this park is a perfect spot to chill when the sun is out. Being one of the oldest theme parks in Australia, it boasts the famous Jammo Pool.
Opening hours: Monday to Sunday 10 am to 6 pm
Price: 150 per adult (age 13-99); 40% discount per child (age 1-12)
Enjoy with your kids at one of the theme parks in Australia.
1. What can visitors do in the Big Banana Fun Park?
A. Ride on a roller coaster.
B. Play mini golf.
C. Buy gifts.
D. Taste big bananas.
2. How much will 8-year-old twins pay if they go to Big Splash Waterpark?
A. 60.
B. 90.
C. 120.
D. 180.
3. Who is the text most probably intended for?
A. Parents.
B. Children.
C. Guides.
D. Swimmers.
答案:
1. B 细节理解题。根据 The Big Banana Fun Park 部分中的“Guests can go roller skating at the ice - skating rink, enjoy water slides and play mini golf.”可知,游客可以在 The Big Banana Fun Park 打迷你高尔夫球。
2. D 细节理解题。根据 Big Splash Waterpark 部分中的“Price: 150 per adult(age 13 - 99); 40% discount per child(age 1 - 12)”可知,儿童票价有 40%的折扣,即打 6 折,所以 8 岁的双胞胎去 Big Splash Waterpark 要花 150×0.6×2 = 180 美元。
3. A 推理判断题。根据最后一段“Enjoy with your kids at one of the theme parks in Australia.”可推知,这篇文章最有可能是写给父母的。
2. D 细节理解题。根据 Big Splash Waterpark 部分中的“Price: 150 per adult(age 13 - 99); 40% discount per child(age 1 - 12)”可知,儿童票价有 40%的折扣,即打 6 折,所以 8 岁的双胞胎去 Big Splash Waterpark 要花 150×0.6×2 = 180 美元。
3. A 推理判断题。根据最后一段“Enjoy with your kids at one of the theme parks in Australia.”可推知,这篇文章最有可能是写给父母的。
查看更多完整答案,请扫码查看