第107页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
【语境串学】用适当的引导词/关系词填空
Our planet is the home 1.
Our planet is the home 1.
where
we live. 2. When/Because/Since/As
people cut too many trees, climate change will be caused. Those 3. who
haven't realized the importance of protecting nature will be punished in the future. 4. What
we should do is to respect nature.
答案:
1. where 2. When/Because/Since/As 3. who 4. What
Ⅰ. 用括号内单词的正确形式填空
1. CAEPI
2. Many people
3. Robots are not the
4. When the hunter
1. CAEPI
was founded
in March 2024. It aims to promote harmonious
relations between humans and nature.2. Many people
have been evacuated
since the flood two years ago, because the livable space in this area has become more and more limited
.3. Robots are not the
replacement
for human labour, because humans can make real reactions
to emergency.4. When the hunter
was seeking
food in the snow, a wolf was staring
at him at the moment.
答案:
1. was founded; harmonious
2. have been evacuated; limited
3. replacement; reactions
4. was seeking; was staring
2. have been evacuated; limited
3. replacement; reactions
4. was seeking; was staring
Ⅱ. 单句写作
1. The sea level is going up because of ____
2. We should learn to live ____
3. Fruit juice can ____
4. He's in hospital, ____
5. Don't ____
1. The sea level is going up because of ____
climate change
____ (climate).2. We should learn to live ____
in harmony with
____ (harmony) nature.3. Fruit juice can ____
be harmful to/do harm to
____ (harm) children's teeth, so don't make them drink too much.4. He's in hospital, ____
recovering from
____ (recover) a heart attack.5. Don't ____
stare at
____ (stare) me—it's impolite!
答案:
1. climate change 2. in harmony with 3. be harmful to/do harm to 4. recovering from 5. stare at
Ⅲ. 写出句子中所包含从句的类型
1. The question is whether we can reduce the cost of the product.
2. Do you still remember the days when we spent the summer holidays in Beijing?
3. I hope that high school will be more exciting.
4. Whether the meeting will be held is still a problem.
5. When I was waiting at the bus stop, I noticed a police car in front of the store.
1. The question is whether we can reduce the cost of the product.
表语从句
2. Do you still remember the days when we spent the summer holidays in Beijing?
定语从句
3. I hope that high school will be more exciting.
宾语从句
4. Whether the meeting will be held is still a problem.
主语从句
5. When I was waiting at the bus stop, I noticed a police car in front of the store.
时间状语从句
答案:
1. 表语从句 2. 定语从句 3. 宾语从句 4. 主语从句 5. 时间状语从句
Looking to make the biggest impact after a disaster? This guide will help you deliver the necessary resources to the right people quickly and easily, as well as helping you be prepared for a potential emergency. 1.
Create a fundraiser
Put simply, more people equal more money, and creating your own fundraiser (筹集资金的活动) is a great way to encourage people who want to help. 2.
Collect supplies
3.
Donate your skills or time
You can contact your local emergency services to see if they are seeking a helping hand. If you don't have a particular skill, offer your time to help with the clean-up afterwards. However, always call or check online first. 4.
5.
One of the most helpful things you can do in a natural disaster is prepare yourself ahead of time. Not only will the preventive measures protect you, but they will also limit damage in case a disaster strikes. The first step is to find out which disasters are most likely to affect you. The second step is to stock up on necessary emergency items.
C
.Create a fundraiser
Put simply, more people equal more money, and creating your own fundraiser (筹集资金的活动) is a great way to encourage people who want to help. 2.
G
. Designate (指定) a charity to receive the funds so people can donate (捐赠) directly on the organization's site or through an app; thus, you won't have to transfer money through your personal account.Collect supplies
3.
D
. Start by checking an organization's website, which often has lists of what is needed and where to send it. Or call community offices in the disaster-affected area to see what specific needs they have.Donate your skills or time
You can contact your local emergency services to see if they are seeking a helping hand. If you don't have a particular skill, offer your time to help with the clean-up afterwards. However, always call or check online first. 4.
E
. In reality, you will be adding one more person to the already strained situation.5.
B
One of the most helpful things you can do in a natural disaster is prepare yourself ahead of time. Not only will the preventive measures protect you, but they will also limit damage in case a disaster strikes. The first step is to find out which disasters are most likely to affect you. The second step is to stock up on necessary emergency items.
答案:
1. C 分析文章结构可知,本文是“总—分”结构。上文提到这则指南除了帮助你为潜在的紧急情况做好准备外,还会帮助你快速、容易地把必需品递送到合适的人那里。下文有多个小标题,具体给出了一些方法。C项承上启下,符合语境。
2. G 根据小标题可知本段与筹集资金有关,设空处下文谈到指定慈善机构接收资金,以便人们可以直接在该组织的网站上或通过应用程序捐款。G项照应筹集资金的主题,同时引出下文。
3. D 设空处位于段首,下文介绍了了解受害地区需求的两个方法:查看组织的网站;给灾区的社区办公室打电话。D项引出下文,符合语境。
4. E 设空处与上下文构成的语意结构为:然而,总要先打电话或在网上查看→4. ______.→实际上,你将给已经处于水深火热之中的受灾地区再添一个人。E项与上下文意思一致,符合语境。
5. B 设空处位于小标题处,根据下文内容“在自然灾害中,你能做的最有帮助的事情之一就是让自己提前做好准备……”可知,本段主要讲提前为自然灾害做好准备。B项引领下文。
2. G 根据小标题可知本段与筹集资金有关,设空处下文谈到指定慈善机构接收资金,以便人们可以直接在该组织的网站上或通过应用程序捐款。G项照应筹集资金的主题,同时引出下文。
3. D 设空处位于段首,下文介绍了了解受害地区需求的两个方法:查看组织的网站;给灾区的社区办公室打电话。D项引出下文,符合语境。
4. E 设空处与上下文构成的语意结构为:然而,总要先打电话或在网上查看→4. ______.→实际上,你将给已经处于水深火热之中的受灾地区再添一个人。E项与上下文意思一致,符合语境。
5. B 设空处位于小标题处,根据下文内容“在自然灾害中,你能做的最有帮助的事情之一就是让自己提前做好准备……”可知,本段主要讲提前为自然灾害做好准备。B项引领下文。
查看更多完整答案,请扫码查看