I. 用所给单词的适当形式填空
1. He said he would help me but I was ________ (fool).
2. I wore a costume to the party and it made me so ________ (embarrass).
3. My sister was excited because she ________ (invite) to her friend’s party.
4. By the time Dave arrived at the party, every - one else ________ (show) up.
5. Dave got ________ (dress) quickly and went out.
1. He said he would help me but I was ________ (fool).
2. I wore a costume to the party and it made me so ________ (embarrass).
3. My sister was excited because she ________ (invite) to her friend’s party.
4. By the time Dave arrived at the party, every - one else ________ (show) up.
5. Dave got ________ (dress) quickly and went out.
答案:
1. fooled 2. embarrassed 3. was invited 4. had shown 5. dressed
II. 根据句意填入一个适当的单词
1. An accident happened ________ the old man yesterday.
2. My friend invited me ________ his party last night.
3. Did you fool anyone ________ April Fool’s Day?
4. He told me we had ________ math test tomor - row.
5. I was tired ________ I stayed up all night study - ing.
1. An accident happened ________ the old man yesterday.
2. My friend invited me ________ his party last night.
3. Did you fool anyone ________ April Fool’s Day?
4. He told me we had ________ math test tomor - row.
5. I was tired ________ I stayed up all night study - ing.
答案:
1. to 2. to 3. on 4. a 5. because
On April 8, in Hangzhou, a young man called Andy ordered and packed his breakfast at a local noodle house and got much more than he expected.
Andy shared a video on the Internet about his experience at a noodle house in the morning. In the video, which had over 2.3 million views, Andy was shocked by what he found in his to - go bag instead of breakfast.
“Why? There’s a couple of thousand yuan in my bag,” Andy said. “Why would they do this? Why would they give this to me?” Andy shared his shocking discovery on the Internet. He knew that he could just take the money, but finally, he said he knew what he needed to do.
“Now I have to return it because I’m a good person, I guess,” Andy said, putting the money back into the bag.
After he walked into the noodle house, he gave the bag to a worker at the door. The worker realized he was returning the money they had been looking for. With the grateful(感激的) smiles on their faces, one worker asked if they could give him a hug, which he accepted.
Back in the car, Andy reflected on what he had done. “The workers were just all hugging me and thanking me. I got such a great feeling of pride when I saw the look of joy on their faces,” he said.
“Honesty can lead me forward and make my future more colorful,” he wrote in his diary.
1. How did Andy feel when he found some money in his bag?
A. Excited. B. Shocked.
C. Scared. D. Relaxed.
2. According to the passage, Andy walked into the noodle house again because ________.
A. he wanted to make a video
B. he planned to return the money
C. he wanted to get his breakfast back
D. he hoped to get something as return
3. According to the passage, which of the follow - ing is NOT true?
A. The workers were thankful to Andy.
B. Andy accepted the hugs from the workers.
C. Andy kept the money for himself in the end.
D. The video Andy shared online got tons of attention.
Andy shared a video on the Internet about his experience at a noodle house in the morning. In the video, which had over 2.3 million views, Andy was shocked by what he found in his to - go bag instead of breakfast.
“Why? There’s a couple of thousand yuan in my bag,” Andy said. “Why would they do this? Why would they give this to me?” Andy shared his shocking discovery on the Internet. He knew that he could just take the money, but finally, he said he knew what he needed to do.
“Now I have to return it because I’m a good person, I guess,” Andy said, putting the money back into the bag.
After he walked into the noodle house, he gave the bag to a worker at the door. The worker realized he was returning the money they had been looking for. With the grateful(感激的) smiles on their faces, one worker asked if they could give him a hug, which he accepted.
Back in the car, Andy reflected on what he had done. “The workers were just all hugging me and thanking me. I got such a great feeling of pride when I saw the look of joy on their faces,” he said.
“Honesty can lead me forward and make my future more colorful,” he wrote in his diary.
1. How did Andy feel when he found some money in his bag?
A. Excited. B. Shocked.
C. Scared. D. Relaxed.
2. According to the passage, Andy walked into the noodle house again because ________.
A. he wanted to make a video
B. he planned to return the money
C. he wanted to get his breakfast back
D. he hoped to get something as return
3. According to the passage, which of the follow - ing is NOT true?
A. The workers were thankful to Andy.
B. Andy accepted the hugs from the workers.
C. Andy kept the money for himself in the end.
D. The video Andy shared online got tons of attention.
答案:
1. B 解析:细节理解题。根据“Andy was shocked by what he found in his to - go bag instead of breakfast.”可知,他感到震惊。故选B。2. B 解析:细节理解题。根据“Now I have to return it because I’m a good per - son, I guess”及“After he walked into the noodle house, he gave the bag to a worker at the door.”可知,Andy回去是为了把钱物归原主。故选B。3. C 解析:推理判断题。根据“The worker realized he was returning the money they had been looking for.”可知,Andy最后把钱物归原主了,而不是自己留下来,C项表述错误。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看