2025年通成学典课时作业本高中英语选择性必修第一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年通成学典课时作业本高中英语选择性必修第一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年通成学典课时作业本高中英语选择性必修第一册人教版》

B
Yellowstone National Park, located in Idaho, Montana, and Wyoming, was established as the first national park in the United States. The park is a popular destination for visitors who enjoy ecological tourism as it offers forests, mountains, and many ecosystems to explore. Some of Yellowstone’s most well-known landmarks are its geothermal(地热的) hot springs and geysers(间歇泉), the most famous of which is named Old Faithful.
Last fall, Lisa and her friends decided to take a camping trip to Yellowstone National Park. They arranged to stay at one of the park’s many convenient campsites. For their camping trip, they brought their backpacks, sleeping bags, and a cooler of food and drinks. They set up their tents immediately upon arriving at their campsite.
During their trip, Lisa and her friends hiked the many trails of the park, exploring its natural surroundings. In the forest, they saw a lot of local wildlife. Lisa was blown away by a family of grizzly bears, some gray wolves, and even bald eagles flying overhead. They were well protected. Unexpectedly, she seemed to quite enjoy being in such a great place. Outside of the woods, they admired the beauty of some of Yellowstone’s natural waterfalls.
Since Yellowstone contains many hot springs and the world’s largest area of active geysers, Lisa and her friends visited many different geyser sites. They even spent an afternoon swimming in Yellowstone’s Boiling River. Of all the sites, Lisa and her friends agreed that Old Faithful was the most impressive. Lisa and her friends waited patiently for the geyser to erupt. After about 40 minutes, a stream of boiling water over 100 feet tall sprayed(喷洒) from the ground and up into the air. Luckily, no one got wet!
(
A
) 4. What is the first paragraph mainly about?
A. An introduction to Yellowstone National Park.
B. Reasons for building Yellowstone National Park.
C. The history of Yellowstone National Park.
D. Benefits of Yellowstone National Park.
(
B
) 5. What did Lisa and her friends decide to do last fall?
A. To do voluntary work in Yellowstone National Park.
B. To take a trip to Yellowstone National Park.
C. To find a campsite for travelers.
D. To do some wildlife research.
(
B
) 6. How did Lisa feel when she saw the wildlife?
A. Uninterested.
B. Surprised.
C. Curious.
D. Fearful.
(
C
) 7. What did Lisa and her friends do at Old Faithful?
A. They cleaned the site.
B. They played with water.
C. They waited for the geyser to erupt.
D. They had a look at some wild animals.
答案: 4.A 5.B 6.B 7.C
B[语篇解读]本文是一篇记叙文。文章主要讲述了Lisa和她的朋友们结伴游览黄石国家公园的经历。
4.A 段落大意题。本段介绍了黄石国家公园的地理位置和主要的景点。由此可知,本段是关于黄石国家公园的简介。
5.B 细节理解题。根据第二段中的“Last fall,Lisa and her friends decided to take a camping trip to Yellowstone National Park.”可知,去年秋天,Lisa和她的朋友们决定去黄石国家公园露营旅行。
6.B 推理判断题。根据第三段中的“Lisa was blown away by a family of grizzly bears ... Unexpectedly,she seemed to quite enjoy being in such a great place.”可知,当Lisa看到黄石国家公园的野生动物时,她感到十分惊奇。
7.C 细节理解题。根据最后一段中的“Of all the sites,Lisa and her friends agreed that Old Faithful ... waited patiently for the geyser to erupt.”可知,Lisa一行人在那里耐心等待喷泉喷发。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭