第55页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
8. A. drinks
B. tickets
C. coupons
D. samples
9. A. inexpensive
B. expensive
C. free
D. chargeable
10. A. colors
B. prices
C. weights
D. situations
B. tickets
C. coupons
D. samples
9. A. inexpensive
B. expensive
C. free
D. chargeable
10. A. colors
B. prices
C. weights
D. situations
答案:
8. D
解析:“free samples”指“免费样品”,让顾客试用,符合促销逻辑。
9. C
解析:“as an extra”表示额外赠品,“free”(免费的)符合语境。
10. A
解析:前文提到“over 20 colors”,此处“many colors”与之呼应,指产品的优点之一是颜色多。
解析:“free samples”指“免费样品”,让顾客试用,符合促销逻辑。
9. C
解析:“as an extra”表示额外赠品,“free”(免费的)符合语境。
10. A
解析:前文提到“over 20 colors”,此处“many colors”与之呼应,指产品的优点之一是颜色多。
二、阅读理解。
A
People often suspect (怀疑) offers that seem too good to be true. A study found that when strangers offer free money or extremely cheap deals, many people refuse because they feel suspicious (可疑的).
In experiments, about 40% of people accepted a free cookie, but only 20% took the cookie when offered with 2. Researchers say people imagine hidden problems, like the cookie might be unsafe. Similar results happened when people were offered cheap taxi rides or airline tickets—the better the deal seemed, the less likely people were to accept it.
This goes against the common belief that people always want the best deal. Instead, we try to understand why someone would make such an unusually generous offer. If we can't find a good reason, we imagine there must be "hidden costs" that make the offer less valuable than it appears.
People might also refuse because they feel they'll owe (欠) something later if they accept an overly generous offer. The study found a simple solution: just explain why the deal exists. For example, when people were told cheap plane tickets were because the seats were uncomfortable, they became more willing to accept them. The explanation made the offer seem more reasonable.
The research shows that in real life, decisions about offers aren't just about money—they're also about understanding others' intentions. When an offer seems strange without explanation, people naturally become cautious.
1. What was the main finding of the study about people's reactions to "too good to be true" offers?
A. People always accept free money.
B. People often refuse surprisingly generous offers.
C. People prefer cookies over money.
D. People trust strangers easily.
A
People often suspect (怀疑) offers that seem too good to be true. A study found that when strangers offer free money or extremely cheap deals, many people refuse because they feel suspicious (可疑的).
In experiments, about 40% of people accepted a free cookie, but only 20% took the cookie when offered with 2. Researchers say people imagine hidden problems, like the cookie might be unsafe. Similar results happened when people were offered cheap taxi rides or airline tickets—the better the deal seemed, the less likely people were to accept it.
This goes against the common belief that people always want the best deal. Instead, we try to understand why someone would make such an unusually generous offer. If we can't find a good reason, we imagine there must be "hidden costs" that make the offer less valuable than it appears.
People might also refuse because they feel they'll owe (欠) something later if they accept an overly generous offer. The study found a simple solution: just explain why the deal exists. For example, when people were told cheap plane tickets were because the seats were uncomfortable, they became more willing to accept them. The explanation made the offer seem more reasonable.
The research shows that in real life, decisions about offers aren't just about money—they're also about understanding others' intentions. When an offer seems strange without explanation, people naturally become cautious.
1. What was the main finding of the study about people's reactions to "too good to be true" offers?
A. People always accept free money.
B. People often refuse surprisingly generous offers.
C. People prefer cookies over money.
D. People trust strangers easily.
答案:
1. B
解析:文章开头提到“many people refuse because they feel suspicious”,实验结果也表明优惠越好,人们越可能拒绝,因此主要发现是人们常拒绝过于慷慨的提议。
解析:文章开头提到“many people refuse because they feel suspicious”,实验结果也表明优惠越好,人们越可能拒绝,因此主要发现是人们常拒绝过于慷慨的提议。
查看更多完整答案,请扫码查看