第53页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
二、选择适当的句子完成对话,并将序号填在横线上。
A. We shouldn't spend too much on one type of promotion and ignore the other.
B. Some team members think we should focus on in-store promotions, while others believe online marketing is the way to go.
C. For example, we could run targeted ads on popular social media platforms.
D. That way, we can reach more customers both online and offline.
E. This way, customers can try the product then and there.
A: We're discussing the new product promotion strategy, and we have different opinions on which approach to take.
B: I know. 1) ______
A: Exactly. I prefer online promotions. There's a huge market online. 2) ______
B: That's true. But in-store promotions can also be effective. We could organize product demonstrations and offer samples directly to customers. 3) ______
A: I see your point. Maybe we can do both. 4) ______
B: Sounds good. We also need to consider the promotion budget. 5) ______
A: Right. Let's calculate the costs and create a balanced plan that combines both approaches.
A. We shouldn't spend too much on one type of promotion and ignore the other.
B. Some team members think we should focus on in-store promotions, while others believe online marketing is the way to go.
C. For example, we could run targeted ads on popular social media platforms.
D. That way, we can reach more customers both online and offline.
E. This way, customers can try the product then and there.
A: We're discussing the new product promotion strategy, and we have different opinions on which approach to take.
B: I know. 1) ______
A: Exactly. I prefer online promotions. There's a huge market online. 2) ______
B: That's true. But in-store promotions can also be effective. We could organize product demonstrations and offer samples directly to customers. 3) ______
A: I see your point. Maybe we can do both. 4) ______
B: Sounds good. We also need to consider the promotion budget. 5) ______
A: Right. Let's calculate the costs and create a balanced plan that combines both approaches.
答案:
1. B
解析:A提到有不同意见,B回应具体意见分歧,B项“一些成员认为应专注店内推广,另一些认为网络营销是出路”符合。
2. C
解析:A说喜欢线上推广,C项举例线上推广方式(社交媒体定向广告),衔接自然。
3. E
解析:B说店内可以产品演示和提供样品,E项“这样顾客可以当场试用产品”解释好处,合适。
4. D
解析:A说可以两者都做,D项“这样能线上线下接触更多顾客”说明两者结合的好处,正确。
5. A
解析:B提到预算,A项“不应在一种推广上花太多而忽略另一种”符合预算考虑,合理。
解析:A提到有不同意见,B回应具体意见分歧,B项“一些成员认为应专注店内推广,另一些认为网络营销是出路”符合。
2. C
解析:A说喜欢线上推广,C项举例线上推广方式(社交媒体定向广告),衔接自然。
3. E
解析:B说店内可以产品演示和提供样品,E项“这样顾客可以当场试用产品”解释好处,合适。
4. D
解析:A说可以两者都做,D项“这样能线上线下接触更多顾客”说明两者结合的好处,正确。
5. A
解析:B提到预算,A项“不应在一种推广上花太多而忽略另一种”符合预算考虑,合理。
三、写作练习。
请根据上一题对话的内容写一篇短文,介绍在产品推广策略讨论中出现的分歧以及相应的解决办法。
要求:
1. 所写内容应与对话内容意思相符,涵盖其要点,词数100左右。
2. 用你自己的语言来表达,可以改写对话中的句子,但不可以照抄原句。
请根据上一题对话的内容写一篇短文,介绍在产品推广策略讨论中出现的分歧以及相应的解决办法。
要求:
1. 所写内容应与对话内容意思相符,涵盖其要点,词数100左右。
2. 用你自己的语言来表达,可以改写对话中的句子,但不可以照抄原句。
答案:
When discussing the new product promotion strategy, team members had different opinions. Some preferred in-store promotions, while others favored online marketing. Those who liked online promotions thought there was a huge online market and suggested running targeted ads on social media. Supporters of in-store promotions believed product demonstrations and samples could let customers try products directly. Finally, they decided to combine both approaches to reach more customers online and offline, and also planned to calculate costs to create a balanced budget plan.
查看更多完整答案,请扫码查看