2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第92页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
一、根据句意猜出画线单词的意思,用英语表达
1. With our lessons, you will learn how to play bass, guitar, drum and keyboards and become the musician you have always wanted to be!
2. The little girl was bad - tempered. She got angry easily when she didn’t get what she wanted.
3. Kangaroos are the best long jumpers. They do not make a single jump; they make a number of hops. The longest hop can be 12.8 m.
4. Living in a metropolis can bring many problems, so some people prefer to live in the country.
5. Learning to cook seems to be a formidable task, but once she started, Marisa found it quite easy.
1. With our lessons, you will learn how to play bass, guitar, drum and keyboards and become the musician you have always wanted to be!
a kind of musical instrument
2. The little girl was bad - tempered. She got angry easily when she didn’t get what she wanted.
get angry easily
3. Kangaroos are the best long jumpers. They do not make a single jump; they make a number of hops. The longest hop can be 12.8 m.
jump
4. Living in a metropolis can bring many problems, so some people prefer to live in the country.
a big city
5. Learning to cook seems to be a formidable task, but once she started, Marisa found it quite easy.
difficult
答案:
1. a kind of musical instrument
2. get angry easily
3. jump
4. a big city
5. difficult
2. get angry easily
3. jump
4. a big city
5. difficult
二、根据下面的短文,从方框中选出画线单词的英文释义,将序号填在横线上
A. having gone bad
B. a kind of music
C. all kinds of cars, buses, etc.
D. very sad
E. the person that you know but who is not a close friend
Every weekend I spend the whole afternoon in the park near my home. It is my favourite place because no $^{(1)}$ vehicle can go through the park and I can enjoy the quietness there. Last Sunday I met Vivian in the park. She is an $^{(2)}$ acquaintance and I have known her for a long time. Both of us love listening to $^{(3)}$ blues, although this kind of music always makes people $^{(4)}$ mournful. We were talking about it happily as we heard a big noise. The wooden bridge in the park fell down. Two walkers fell into the water when they walked on the bridge. We ran there, seeing a sign “Danger!” near the bridge. They shouldn’t walk on it because the wooden bridge was $^{(5)}$ rotten.
1.
2.
3.
4.
5.
A. having gone bad
B. a kind of music
C. all kinds of cars, buses, etc.
D. very sad
E. the person that you know but who is not a close friend
Every weekend I spend the whole afternoon in the park near my home. It is my favourite place because no $^{(1)}$ vehicle can go through the park and I can enjoy the quietness there. Last Sunday I met Vivian in the park. She is an $^{(2)}$ acquaintance and I have known her for a long time. Both of us love listening to $^{(3)}$ blues, although this kind of music always makes people $^{(4)}$ mournful. We were talking about it happily as we heard a big noise. The wooden bridge in the park fell down. Two walkers fell into the water when they walked on the bridge. We ran there, seeing a sign “Danger!” near the bridge. They shouldn’t walk on it because the wooden bridge was $^{(5)}$ rotten.
1.
C
2.
E
3.
B
4.
D
5.
A
答案:
1. C
2. E
3. B
4. D
5. A
2. E
3. B
4. D
5. A
一、阅读理解
I had no idea that I had a gift for singing until one day when I was seven. I sang *One Moment in Time* for my music teacher at school, and she got excited. “That blew my mind!” she said. She couldn’t believe my parents hadn’t entered me in *Star Search*.
Both of my parents are deaf. People think that must have been hard for me, but growing up in a deaf family has some advantages (优势). At a young age, I was comfortable around adults, since I often interpreted (翻译) for my parents when they met with doctors, lawyers and other people. I went to college on an acting scholarship (奖学金). I truly believe my acting ability started out of necessity (必要). Since my parents couldn’t hear my voice, I had to communicate with them with my body language and facial expressions.
But it really hit me that my parents would never be able to hear my voice. When I sang, sometimes my mother put her hand on my throat to feel the vibration (振动). I realized that was all she could do and that was enough for her.
When we did our *American Idol* live tour, deaf fans showed up at the concerts and gave me the “I love you” sign from the audience. I felt honoured to help bring the deaf community into the world of music.
My parents support me and believe in me so much on my road to success, even though they will never be able to hear me sing. Sometimes I dream that one day, by some miracle, I could pick up the phone and say “I love you” to them without an interpreter in the middle.
(
A. was curious about her
B. praised her parents
C. was surprised at her voice
D. changed her mind
(
A. She knew the importance of singing well.
B. She was able to learn from deaf people.
C. She had to act to communicate with people.
D. She got the chance to enter a TV show.
(
A. had to make a living for her family
B. thought it necessary to have the ability
C. learnt the skills from her deaf parents
D. had to act to communicate with her parents
(
A. created a special kind of music for the deaf
B. wished her parents could hear her sing
C. had a hard life when she was very young
D. failed until her parents supported her
I had no idea that I had a gift for singing until one day when I was seven. I sang *One Moment in Time* for my music teacher at school, and she got excited. “That blew my mind!” she said. She couldn’t believe my parents hadn’t entered me in *Star Search*.
Both of my parents are deaf. People think that must have been hard for me, but growing up in a deaf family has some advantages (优势). At a young age, I was comfortable around adults, since I often interpreted (翻译) for my parents when they met with doctors, lawyers and other people. I went to college on an acting scholarship (奖学金). I truly believe my acting ability started out of necessity (必要). Since my parents couldn’t hear my voice, I had to communicate with them with my body language and facial expressions.
But it really hit me that my parents would never be able to hear my voice. When I sang, sometimes my mother put her hand on my throat to feel the vibration (振动). I realized that was all she could do and that was enough for her.
When we did our *American Idol* live tour, deaf fans showed up at the concerts and gave me the “I love you” sign from the audience. I felt honoured to help bring the deaf community into the world of music.
My parents support me and believe in me so much on my road to success, even though they will never be able to hear me sing. Sometimes I dream that one day, by some miracle, I could pick up the phone and say “I love you” to them without an interpreter in the middle.
(
C
) 1. The underlined sentence in Paragraph 1 means that the teacher ______. A. was curious about her
B. praised her parents
C. was surprised at her voice
D. changed her mind
(
C
) 2. What was the good thing for the writer of having deaf parents? A. She knew the importance of singing well.
B. She was able to learn from deaf people.
C. She had to act to communicate with people.
D. She got the chance to enter a TV show.
(
D
) 3. The writer developed her acting ability because she ______. A. had to make a living for her family
B. thought it necessary to have the ability
C. learnt the skills from her deaf parents
D. had to act to communicate with her parents
(
B
) 4. We can know from the passage that the writer ______. A. created a special kind of music for the deaf
B. wished her parents could hear her sing
C. had a hard life when she was very young
D. failed until her parents supported her
答案:
【解析】:
1. 第一题题干要求判断第1段中划线句子的含义,在文中第1段划线句子“That blew my mind!”,根据上文“I sang One Moment in Time for my music teacher at school, and she got excited”可知,此处指老师对作者的嗓音感到惊讶。
2. 第二题题干要求判断作者有聋哑父母的好处是什么,在文中第2段“since I often interpreted for my parents...I truly believe my acting ability started out of necessity”,可知作者不得不通过表演与父母不能听到的声音进行交流时,发展了自己的表演能力,可以判断对她来说好处是不得不通过表演与人们交流。
3. 第三题题干要求判断作者如何培养的表演能力,在文中第2段“Since my parents couldn’t hear my voice, I had to communicate with them with my body language and facial expressions”,可知作者不得不通过肢体语言和面部表情与父母交流,可以判断她通过表演与父母交流。
4. 第四题题干要求判断从文章中我们可以知道作者的什么,文中第5段“My parents support me...even though they will never be able to hear me sing...I could pick up the phone and say ‘I love you’ to them without an interpreter in the middle”,可知作者希望父母能听到她唱歌。
【答案】:
1. C
2. C
3. D
4. B
1. 第一题题干要求判断第1段中划线句子的含义,在文中第1段划线句子“That blew my mind!”,根据上文“I sang One Moment in Time for my music teacher at school, and she got excited”可知,此处指老师对作者的嗓音感到惊讶。
2. 第二题题干要求判断作者有聋哑父母的好处是什么,在文中第2段“since I often interpreted for my parents...I truly believe my acting ability started out of necessity”,可知作者不得不通过表演与父母不能听到的声音进行交流时,发展了自己的表演能力,可以判断对她来说好处是不得不通过表演与人们交流。
3. 第三题题干要求判断作者如何培养的表演能力,在文中第2段“Since my parents couldn’t hear my voice, I had to communicate with them with my body language and facial expressions”,可知作者不得不通过肢体语言和面部表情与父母交流,可以判断她通过表演与父母交流。
4. 第四题题干要求判断从文章中我们可以知道作者的什么,文中第5段“My parents support me...even though they will never be able to hear me sing...I could pick up the phone and say ‘I love you’ to them without an interpreter in the middle”,可知作者希望父母能听到她唱歌。
【答案】:
1. C
2. C
3. D
4. B
查看更多完整答案,请扫码查看