2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第62页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
二、翻译下列词组
1. 参加······选拔
3. 从那时起
5. 更刻苦地训练
7. 结果
9. 使······注意他
11. 被迫做某事
13. 注意,察觉
15. 通过努力
1. 参加······选拔
try out for
2. 泄气,灰心 lose heart
3. 从那时起
from then on
4. 坐在看台上 sit in the stands
5. 更刻苦地训练
practice even harder
6. 促使教练改变主意 get the coach to change his mind
7. 结果
as a result
8. 带领他的球队进入全国锦标赛 lead his team to the national championship
9. 使······注意他
bring him to the attention of
10. 继续成为球队的队长 continue to be the team leader
11. 被迫做某事
be forced to do something
12. 成功获得奖学金 succeed in getting a scholarship
13. 注意,察觉
take notice of
14. 在那逗留大约一年 stay there for about a year
15. 通过努力
through hard work
16. 取得许多伟大的成就 make many great achievements
答案:
1. try out for
2. lose heart
3. from then on
4. sit in the stands
5. practice even harder
6. get the coach to change his mind
7. as a result
8. lead his team to the national championship
9. bring him to the attention of
10. continue to be the team leader
11. be forced to do something
12. succeed in getting a scholarship
13. take notice of
14. stay there for about a year
15. through hard work
16. make many great achievements
2. lose heart
3. from then on
4. sit in the stands
5. practice even harder
6. get the coach to change his mind
7. as a result
8. lead his team to the national championship
9. bring him to the attention of
10. continue to be the team leader
11. be forced to do something
12. succeed in getting a scholarship
13. take notice of
14. stay there for about a year
15. through hard work
16. make many great achievements
三、用方框中所给单词和词组的适当形式填空
graduate from be forced to achievement practise even harderlead... to lose heart matter bring him to the attention ofhave a dream get a chance take notice of succeed in playing
Stephen Curry was born in the USA on 14 March 1988. His father was one of the best players in the NBA history. When he was a little boy, he (1)
Nowadays, Curry has many (10)
graduate from be forced to achievement practise even harderlead... to lose heart matter bring him to the attention ofhave a dream get a chance take notice of succeed in playing
Stephen Curry was born in the USA on 14 March 1988. His father was one of the best players in the NBA history. When he was a little boy, he (1)
had a dream
to follow his father and play basketball in the NBA. However, people didn't think he could (2)succeed in playing
basketball in the NBA because of his height and body type. After (3)graduating from
high school, he entered a local college. There he (4)got a chance
to play basketball in the NCAA. In 2009 NBA draft (NBA选秀), the Golden State Warriors (5)took notice of
him. At the same time his good basketball skills also (6)brought him to the attention of
many basketball fans. Unluckily, the next two years, he (7)was forced to
miss so many games by his ankle injuries (脚踝受伤). As a result, he spent most of his spare time (8)practising even harder
and became MVP in 2015 and 2016 season. Mostly, he (9)led
the Golden State Warriorsto
the NBA championship three times from 2015 to 2018.Nowadays, Curry has many (10)
achievements
. Through his story, he proved that it doesn't (11)matter
where you come from, what you have or don't have. All you need is to make sure that you never (12)lose heart
and do live in the moment.
答案:
(1) had a dream
(2) succeed in playing
(3) graduating from
(4) got a chance
(5) took notice of
(6) brought him to the attention of
(7) was forced to
(8) practising even harder
(9) led; to
(10) achievements
(11) matter
(12) lose heart
(1) had a dream
(2) succeed in playing
(3) graduating from
(4) got a chance
(5) took notice of
(6) brought him to the attention of
(7) was forced to
(8) practising even harder
(9) led; to
(10) achievements
(11) matter
(12) lose heart
Jeremy Lin grew up in Palo Alto, California, where he spent much of his time playing basketball for fun. In those days, he was also a fan of the Golden State Warriors, the local NBA team.
During his teenage years, Lin was leader of the Palo Alto High School basketball team. He led the team to a national championship. When he entered college, however, he wasn't offered any sports scholarships. Luckily, after he was allowed to study in Harvard, he was offered a place in its college basketball team.
During Lin's time at Harvard, his basketball career took off. He scored 1,482 points, making him one of the highest scorers in Ivy League history. When Lin graduated, no NBA teams were interested in him, but he was invited to play in the NBA Summer League. There, Lin played so well that he drew the attention of the Golden State Warriors. Soon Lin joined the team. For him, playing for his favourite NBA team was a dream.
During his first season (赛季) with the Golden State Warriors, Lin experienced both highs and lows. But throughout it all, Lin was always very popular with the Warriors' fans, who cheered wildly for him at games. Many of the fans are Asian Americans, like Jeremy, and they remember his wonderful high school basketball days. For them, he is a hometown boy who, as a result of his natural ability and hard work, has made it to the NBA.
(
A. He was refused to play in the school team.
B. He led his team to an important game.
C. His team never lost any games.
D. He drew the attention of the NBA.
(
A. 脱掉
B. 取消
C. 起飞
D. 离开
(
A. play for his favourite NBA team
B. win a national championship
C. get some sports scholarships
D. play in the NBA Summer League
(
A. He began to have his own fans.
B. It was a good beginning.
C. He experienced joy and sadness.
D. He scored the most points.
(
A. his love of basketball
B. his big dream
C. his good luck
D. his ability and hard work
During his teenage years, Lin was leader of the Palo Alto High School basketball team. He led the team to a national championship. When he entered college, however, he wasn't offered any sports scholarships. Luckily, after he was allowed to study in Harvard, he was offered a place in its college basketball team.
During Lin's time at Harvard, his basketball career took off. He scored 1,482 points, making him one of the highest scorers in Ivy League history. When Lin graduated, no NBA teams were interested in him, but he was invited to play in the NBA Summer League. There, Lin played so well that he drew the attention of the Golden State Warriors. Soon Lin joined the team. For him, playing for his favourite NBA team was a dream.
During his first season (赛季) with the Golden State Warriors, Lin experienced both highs and lows. But throughout it all, Lin was always very popular with the Warriors' fans, who cheered wildly for him at games. Many of the fans are Asian Americans, like Jeremy, and they remember his wonderful high school basketball days. For them, he is a hometown boy who, as a result of his natural ability and hard work, has made it to the NBA.
(
B
) 1. According to this passage, what happened when Jeremy Lin was in high school?A. He was refused to play in the school team.
B. He led his team to an important game.
C. His team never lost any games.
D. He drew the attention of the NBA.
(
C
) 2. The underlined phrase "took off" in Paragraph 3 means "____" in Chinese.A. 脱掉
B. 取消
C. 起飞
D. 离开
(
A
) 3. Lin's dream was to ____.A. play for his favourite NBA team
B. win a national championship
C. get some sports scholarships
D. play in the NBA Summer League
(
C
) 4. According to this article, what was true about Lin's first season with the Warriors?A. He began to have his own fans.
B. It was a good beginning.
C. He experienced joy and sadness.
D. He scored the most points.
(
D
) 5. Jeremy Lin became successful because of ____.A. his love of basketball
B. his big dream
C. his good luck
D. his ability and hard work
答案:
1.
B
解析:根据文中“During his teenage years, Lin was leader of the Palo Alto High School basketball team. He led the team to a national championship.”可知林书豪在高中时带领球队获得了全国冠军,即带领球队参加了一场重要比赛。
2.
C(在文中语境中“took off”表示他的篮球生涯“起飞”,即开始成功、有起色)
3.
A
解析:根据文中“For him, playing for his favourite NBA team was a dream.”可知答案。
4.
C
解析:根据文中“During his first season (赛季) with the Golden State Warriors, Lin experienced both highs and lows.”可知他在勇士队的第一个赛季经历了喜忧。
5.
D
解析:根据文中“For them, he is a hometown boy who, as a result of his natural ability and hard work, has made it to the NBA.”可知答案。
B
解析:根据文中“During his teenage years, Lin was leader of the Palo Alto High School basketball team. He led the team to a national championship.”可知林书豪在高中时带领球队获得了全国冠军,即带领球队参加了一场重要比赛。
2.
C(在文中语境中“took off”表示他的篮球生涯“起飞”,即开始成功、有起色)
3.
A
解析:根据文中“For him, playing for his favourite NBA team was a dream.”可知答案。
4.
C
解析:根据文中“During his first season (赛季) with the Golden State Warriors, Lin experienced both highs and lows.”可知他在勇士队的第一个赛季经历了喜忧。
5.
D
解析:根据文中“For them, he is a hometown boy who, as a result of his natural ability and hard work, has made it to the NBA.”可知答案。
查看更多完整答案,请扫码查看