2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第123页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
三、根据汉语意思完成句子
1. 昨晚我没有看电视而是看了一份杂志。
I
2. 他已被选定出演这部科幻片的主角。
He has
3. 那部电影十分成功,她很快闻名于世。
That film was
4. 这个剧本吸引了导演的注意。它远比小说精彩。
The script
5. 获得奥斯卡最佳女演员奖标志着她演艺事业的新开端。
1. 昨晚我没有看电视而是看了一份杂志。
I
read a magazine instead of watching TV
yesterday evening.2. 他已被选定出演这部科幻片的主角。
He has
been chosen to play the lead role
in this science fiction film
.3. 那部电影十分成功,她很快闻名于世。
That film was
a big success
and she soon became world-famous
.4. 这个剧本吸引了导演的注意。它远比小说精彩。
The script
caught the director's attention
. It was far more exciting
than the novel.5. 获得奥斯卡最佳女演员奖标志着她演艺事业的新开端。
Winning the Oscar for Best Actress
marked the new beginning of
her acting career.
答案:
1. read a magazine instead of watching TV
2. been chosen to play the lead role; this science fiction film
3. a big success; became world-famous
4. caught the director's attention; far more exciting
5. Winning the Oscar for Best Actress; the new beginning of
2. been chosen to play the lead role; this science fiction film
3. a big success; became world-famous
4. caught the director's attention; far more exciting
5. Winning the Oscar for Best Actress; the new beginning of
一、阅读理解
Science fiction is a popular kind of writing, and many people think of Jules Verne as the father of science fiction.
Verne was born in France in 1828. His father wanted him to become a lawyer, but Verne decided to become a writer. At first he wrote plays for the theatre. Then, in 1863, he wrote a story called Five Weeks in a Balloon. The success of this book encouraged him to write more stories such as A Journey to the Centre of the Earth (1864) and From the Earth to the Moon (1865).
In the 19th century, many people were interested in science and inventions (发明). Jules Verne wrote about scientific subjects in his stories and, as a result, they were very popular. Verne’s writing included many predictions (预言) for the 20th century and many of them came true. He described space flight, movies, and air conditioning, a long time before they appeared. These books were very successful and they made Verne rich.
Jules Verne’s books have been the subjects for many movies. 20,000 Leagues under the Sea was a successful movie for Walt Disney. It was the first Disney movie to use real actors instead of cartoon drawings. Around the World in Eighty Days is another famous movie based upon one of Verne’s books. The main character is an Englishman called Phileas Fogg. For him, the most important thing is to be always on time!
(
A. The father who has several children.
B. The man who loves science and inventions.
C. The writer whose father wrote science fiction.
D. The man who first started writing science fiction successfully.
(
A. The plays he wrote for the theatre.
B. His father’s words.
C. The success of Five Weeks in a Balloon.
D. The scientific subjects in his stories.
(
A. Because his books made him rich and famous.
B. Because he wrote many plays for the theatre at that time.
C. Because many movies were based upon his books.
D. Because many people were interested in science and inventions.
(
A. Five Weeks in a Balloon.
B. Around the World in Eighty Days.
C. A Journey to the Centre of the Earth.
D. From the Earth to the Moon.
(
A. Jules Verne only wrote plays in the 19th century.
B. Many of the predictions in Verne’s stories came true.
C. The main characters in Verne’s books are always on time.
D. 20,000 Leagues under the Sea was the first successful film made by Disney.
Science fiction is a popular kind of writing, and many people think of Jules Verne as the father of science fiction.
Verne was born in France in 1828. His father wanted him to become a lawyer, but Verne decided to become a writer. At first he wrote plays for the theatre. Then, in 1863, he wrote a story called Five Weeks in a Balloon. The success of this book encouraged him to write more stories such as A Journey to the Centre of the Earth (1864) and From the Earth to the Moon (1865).
In the 19th century, many people were interested in science and inventions (发明). Jules Verne wrote about scientific subjects in his stories and, as a result, they were very popular. Verne’s writing included many predictions (预言) for the 20th century and many of them came true. He described space flight, movies, and air conditioning, a long time before they appeared. These books were very successful and they made Verne rich.
Jules Verne’s books have been the subjects for many movies. 20,000 Leagues under the Sea was a successful movie for Walt Disney. It was the first Disney movie to use real actors instead of cartoon drawings. Around the World in Eighty Days is another famous movie based upon one of Verne’s books. The main character is an Englishman called Phileas Fogg. For him, the most important thing is to be always on time!
(
D
) 1. What does the underlined phrase “the father of science fiction” mean?A. The father who has several children.
B. The man who loves science and inventions.
C. The writer whose father wrote science fiction.
D. The man who first started writing science fiction successfully.
(
C
) 2. What encouraged Jules Verne to write more stories?A. The plays he wrote for the theatre.
B. His father’s words.
C. The success of Five Weeks in a Balloon.
D. The scientific subjects in his stories.
(
D
) 3. Why were Jules Verne’s books very popular in the 19th century?A. Because his books made him rich and famous.
B. Because he wrote many plays for the theatre at that time.
C. Because many movies were based upon his books.
D. Because many people were interested in science and inventions.
(
B
) 4. Which of the following has the main character called Phileas Fogg?A. Five Weeks in a Balloon.
B. Around the World in Eighty Days.
C. A Journey to the Centre of the Earth.
D. From the Earth to the Moon.
(
B
) 5. According to the article, which of the following is true?A. Jules Verne only wrote plays in the 19th century.
B. Many of the predictions in Verne’s stories came true.
C. The main characters in Verne’s books are always on time.
D. 20,000 Leagues under the Sea was the first successful film made by Disney.
答案:
【解析】:
1. 第一段提到“Jules Verne as the father of science fiction”,结合常识及下文他的科幻作品,“father”在此指“开创者”,即成功开始写科幻小说的人,选D。
2. 第二段“Then, in 1863, he wrote a story called Five Weeks in a Balloon. The success of this book encouraged him to write more stories”,明确是该书的成功鼓励他,选C。
3. 第三段“In the 19th century, many people were interested in science and inventions. Jules Verne wrote about scientific subjects in his stories and, as a result, they were very popular”,因人们对科学发明感兴趣,他的书受欢迎,选D。
4. 第四段“Around the World in Eighty Days is another famous movie based upon one of Verne’s books. The main character is an Englishman called Phileas Fogg”,选B。
5. A项,第二段提到他先写剧本,后写科幻小说,“only wrote plays”错误;B项,第三段“Verne’s writing included many predictions for the 20th century and many of them came true”正确;C项,第四段仅提到《八十天环游地球》主角守时,“always”错误;D项,第四段“20,000 Leagues under the Sea was a successful movie for Walt Disney. It was the first Disney movie to use real actors instead of cartoon drawings”,并非“第一部成功电影”,错误。选B。
【答案】:DCDBB
1. 第一段提到“Jules Verne as the father of science fiction”,结合常识及下文他的科幻作品,“father”在此指“开创者”,即成功开始写科幻小说的人,选D。
2. 第二段“Then, in 1863, he wrote a story called Five Weeks in a Balloon. The success of this book encouraged him to write more stories”,明确是该书的成功鼓励他,选C。
3. 第三段“In the 19th century, many people were interested in science and inventions. Jules Verne wrote about scientific subjects in his stories and, as a result, they were very popular”,因人们对科学发明感兴趣,他的书受欢迎,选D。
4. 第四段“Around the World in Eighty Days is another famous movie based upon one of Verne’s books. The main character is an Englishman called Phileas Fogg”,选B。
5. A项,第二段提到他先写剧本,后写科幻小说,“only wrote plays”错误;B项,第三段“Verne’s writing included many predictions for the 20th century and many of them came true”正确;C项,第四段仅提到《八十天环游地球》主角守时,“always”错误;D项,第四段“20,000 Leagues under the Sea was a successful movie for Walt Disney. It was the first Disney movie to use real actors instead of cartoon drawings”,并非“第一部成功电影”,错误。选B。
【答案】:DCDBB
查看更多完整答案,请扫码查看