2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版》

(
C
) 12. China is one of ____ countries where wild tigers still live.
A.lots of
B.many
C.the few
D.a few
答案: C
(
A
) 13. Would you mind ____ me your address?
A.telling
B.tell
C.will tell
D.to tell
答案: A
( ) 14. —Would you like to go to the cinema with me tonight?
D
, but I have too much work to do.

A.Yes, I would
B.No, I wouldn’t
C.No, I would not to
D.Yes, I’d like to
答案: D
(
D
) 15. ____ you are always so careless, you will make a big mistake some day.
A.Unless
B.When
C.Though
D.If
答案: D
二、阅读理解
At Uppingham School, there is a programme called The Duke of Edinburgh Award. It encourages students to challenge themselves in a number of ways and helps them develop physical strength and personal skills. The time that is required to be spent on each task varies according to the type of award one wants to win. For the gold award, either the “physical” or “skill” test should last for 12 months.
The most challenging part of the programme is the expedition (探险旅行). In the gold group, we have to spend four days and three nights outdoors. We chose to go canoeing (划独木舟) for our trip. It took months for us to prepare, as we had to learn some survival skills. Although we trained hard and learnt all the skills beforehand, our practice expedition was much more difficult than we expected. We had to canoe for at least six hours a day, keeping rowing through the water. We also dealt with various difficulties, such as falling into the water and having to get out of the canoe and drag (拉) it over some rocks.
Although physical strength is important, it was teamwork that really got us through the four days. We learnt to cooperate with our teammates to find the right way to paddle (划桨). When we were in trouble, we helped each other out, as well as shared our food and dry clothes. It was an unforgettable experience that turned me into a stronger and more tolerant (宽容的) person. I learnt to work with both other people and nature. I am looking forward to receiving my gold award.
(
B
) 16. The Duke of Edinburgh Award is intended to ____.
a. improve students’ personal skills
b. develop students’ physical strength
c. give scholarships to poor students
d. encourage students to challenge themselves
A. abc
B. abd
C. acd
D. bcd
(
B
) 17. What do we know about the author’s expedition group?
A. They went camping by a lake.
B. They prepared a lot before the trip.
C. They failed because they didn’t have any survival skills.
D. They spent six hours swimming in the water.
(
C
) 18. What does the underlined word “cooperate” in the last paragraph mean?
A. come up
B. grow up
C. work together
D. have fun
(
D
) 19. How might the author describe this experience?
A. Unfair.
B. Effortless.
C. Boring.
D. Meaningful.
(
B
) 20. What is the main idea of the last paragraph?
A. Physical strength is necessary for expeditions.
B. Teamwork is necessary to achieve success.
C. The author had a good relationship with other students.
D. Students need to get close to nature.
答案: 16. B
17. B
18. C
19. D
20. B

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭