2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第121页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
三、用方框中所给短语的适当形式填空
because of his efforts the perfect person for the lead role a big successplay many major roles catch the audience's attention base... uponplay the role of work closely with
*Let's go wrestling, Dad!* was one of the Top 10 movies in 2017. It is (1)
A famous Indian actor—Aamir Khan, (3)
The role he played was very moving and the movie was (8)
because of his efforts the perfect person for the lead role a big successplay many major roles catch the audience's attention base... uponplay the role of work closely with
*Let's go wrestling, Dad!* was one of the Top 10 movies in 2017. It is (1)
based upon
a true story about an Indian man and his two daughters. The man's name is Mahavir. Thousands of girls across India have been supported to take up wrestling (2)because of his efforts
.A famous Indian actor—Aamir Khan, (3)
played the role of
Mahavir in the movie. In order to be (4)the perfect person for the lead role
, he needed to put on weight to be very fat and then did sports to be very strong in a short time. Though Aamir Khan had (5)played many major roles
before, he still thought this character was a great challenge to him. It is simple to be fat but difficult to be strong. Aamir Khan (6)worked closely with
many coaches to train himself to lose weight and it took him a few months to be strong. In the end, he became the exact person the movie needed and successfully (7)caught the audience’s attention
.The role he played was very moving and the movie was (8)
a big success
.
答案:
(1) based upon
(2) because of his efforts
(3) played the role of
(4) the perfect person for the lead role
(5) played many major roles
(6) worked closely with
(7) caught the audience’s attention
(8) a big success
(1) based upon
(2) because of his efforts
(3) played the role of
(4) the perfect person for the lead role
(5) played many major roles
(6) worked closely with
(7) caught the audience’s attention
(8) a big success
Common people have always been interested in the world of movies and movie stars. One way to get closer to this world is to become a movie extra (临时演员). Extras are the people seated at tables in a restaurant while the two main actors are in conversation. They are the guests at the wedding of the main characters. Extras usually don't speak any lines, but they help make the scenes look real.
Being a movie extra might seem like a lot of fun. You get to see what life is like behind the scenes. But don't forget that being an extra is really a job, and it's mostly about doing nothing. First-time extras are often surprised to learn how slow the process of movie making is. In a finished movie, the action may move quickly. But it can sometimes take a whole day to shoot a scene that appears for just a few minutes on the screen.
The main requirement for being an extra is the ability to wait. You may report to work at 5 or 6 a.m., and then you wait until the director is ready for your scene. This could take several hours. Then there may be technical problems, and you have to wait some more. After the director says “action” and you do the first “take”, you may have to do it again if he or she is not happy with the scene. In fact, you may have to do the same scene over and over again.
So who would want to be a movie extra? Although they work for long hours and get low pay, many people still ask for the job. Some people truly enjoy the work. They like being on a movie set, and they enjoy being together with other extras. Most of them have flexible (灵活的) schedules (日程表), which allow them to be available. They may be students, waiters, homemakers, retired people, or unemployed (没被雇用的) actors. Some unemployed actors hope the work will help them get real acting jobs, but it doesn't happen often.
The next time you see a movie, don't just watch the stars. Take a closer look at the people in the background. Maybe there is someone in the crowd who is just like you.
(
A. What a movie extra does.
B. Who is usually a movie extra.
C. How much a movie extra gets.
D. Why being a movie extra is popular.
(
A. The action moves very quickly.
B. They do the same scene many times.
C. It is very slow to make a movie.
D. Being an actor seems like a lot of fun.
(
A. be good-looking
B. be patient
C. start working very early
D. have a part-time job
(
A. Their behaviour is foolish.
B. They should get higher pay.
C. They need us to pay attention to.
D. They are more important than the main characters.
Being a movie extra might seem like a lot of fun. You get to see what life is like behind the scenes. But don't forget that being an extra is really a job, and it's mostly about doing nothing. First-time extras are often surprised to learn how slow the process of movie making is. In a finished movie, the action may move quickly. But it can sometimes take a whole day to shoot a scene that appears for just a few minutes on the screen.
The main requirement for being an extra is the ability to wait. You may report to work at 5 or 6 a.m., and then you wait until the director is ready for your scene. This could take several hours. Then there may be technical problems, and you have to wait some more. After the director says “action” and you do the first “take”, you may have to do it again if he or she is not happy with the scene. In fact, you may have to do the same scene over and over again.
So who would want to be a movie extra? Although they work for long hours and get low pay, many people still ask for the job. Some people truly enjoy the work. They like being on a movie set, and they enjoy being together with other extras. Most of them have flexible (灵活的) schedules (日程表), which allow them to be available. They may be students, waiters, homemakers, retired people, or unemployed (没被雇用的) actors. Some unemployed actors hope the work will help them get real acting jobs, but it doesn't happen often.
The next time you see a movie, don't just watch the stars. Take a closer look at the people in the background. Maybe there is someone in the crowd who is just like you.
(
A
) 1. What is the main idea of Paragraph 1?A. What a movie extra does.
B. Who is usually a movie extra.
C. How much a movie extra gets.
D. Why being a movie extra is popular.
(
C
) 2. What might surprise movie extras the first time they do the job?A. The action moves very quickly.
B. They do the same scene many times.
C. It is very slow to make a movie.
D. Being an actor seems like a lot of fun.
(
B
) 3. To be a movie extra, one mainly needs to ______.A. be good-looking
B. be patient
C. start working very early
D. have a part-time job
(
C
) 4. What is the writer's opinion about movie extras?A. Their behaviour is foolish.
B. They should get higher pay.
C. They need us to pay attention to.
D. They are more important than the main characters.
答案:
1.
A
解析:Paragraph 1 主要介绍了临时演员的工作内容,如坐在餐厅桌子旁、参加婚礼等,帮助场景看起来真实,所以主旨是 What a movie extra does.
2.
C
解析:根据第二段 “First-time extras are often surprised to learn how slow the process of movie making is.” 可知,第一次做临时演员的人可能会对电影制作过程的缓慢感到惊讶,所以选 C.
3.
B
解析:根据第三段 “The main requirement for being an extra is the ability to wait.” 可知,做临时演员的主要要求是有等待的能力,即耐心,所以选 B.
4.
C
解析:根据最后一段 “The next time you see a movie, don't just watch the stars. Take a closer look at the people in the background.” 可知,作者认为我们应该关注临时演员,所以选 C.
A
解析:Paragraph 1 主要介绍了临时演员的工作内容,如坐在餐厅桌子旁、参加婚礼等,帮助场景看起来真实,所以主旨是 What a movie extra does.
2.
C
解析:根据第二段 “First-time extras are often surprised to learn how slow the process of movie making is.” 可知,第一次做临时演员的人可能会对电影制作过程的缓慢感到惊讶,所以选 C.
3.
B
解析:根据第三段 “The main requirement for being an extra is the ability to wait.” 可知,做临时演员的主要要求是有等待的能力,即耐心,所以选 B.
4.
C
解析:根据最后一段 “The next time you see a movie, don't just watch the stars. Take a closer look at the people in the background.” 可知,作者认为我们应该关注临时演员,所以选 C.
查看更多完整答案,请扫码查看