2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版》

一、阅读理解
When you're packing for an adventure, what's the most important thing you'll need? If you don't want to get lost, you'll need a map! Or better yet, a GPS. What about animals? How do they know where they're going?
While humans depend on technology to travel, some animals have something far more advanced. Some American scientists found that Chinook salmon (国王鲑) have a "built-in GPS" of the Earth's magnetic field (磁场). This means as soon as they are born they are able to direct themselves in the ocean (海洋). It acts like a big map inside their brain.
Scientists placed some baby salmon into a big swimming pool. To simulate the Earth's magnetic field, they put magnetic coils (线圈) all around the pool. Then, by changing the direction of the coils, the salmon began to change their own direction. They started to face in the direction of their ocean feeding area. This is a safe place in the ocean where salmon can find food to eat. When the scientists changed the coils to the opposite side, the salmon also turned in the opposite direction. Just by using their "built-in GPS", the salmon were able to find out the direction of their feeding area.
How did Chinook salmon get their "built-in GPS"? The scientists believe that their navigation (导航) skills came through evolution (进化). The fish that were able to reach the feeding area lived longer.
(
C
) 1. According to Paragraph 2, Chinook salmon ____.
A. have their own magnetic field
B. learn directions from their parents
C. can find directions in the ocean
D. have the same navigation skills as humans
(
A
) 2. What does the underlined word "simulate" in Paragraph 3 probably mean?
A. 模拟
B. 学习
C. 利用
D. 改变
(
D
) 3. The article mainly talks about ____.
A. the wide use of the GPS
B. the evolution of Chinook salmon
C. the research of ocean life
D. Chinook salmon and their "built-in GPS"
(
B
) 4. The article is probably from ____.
A. a novel
B. a science report
C. an advertisement
D. a guide book
答案: 1. C
2. A
3. D
4. B
二、书面表达
请根据表格中的某品牌牛奶广告信息,用英语写一篇短文,词数80~100。
| 云 | 白色,代表安宁,也是牛奶的颜色,白云看起来像…… |
| 天空 | 蓝色,…… | 太阳 | 黄色,阳光灿烂,…… |
| 草地,山 | 绿色,代表……,草地上有…… | | |
| 观点 | 我认为这则广告……(2—3句话) | | |

This is a milk advertisement. In it, we can see
white clouds, the blue sky, the yellow sun, green grass and mountains. White represents peace. It is also the colour of milk. The white clouds look just like flowing milk. Blue makes people feel calm and comfortable. The sun is shining brightly. And the yellow reminds people of a warm sunny day. Green is the colour of health and energy. It represents new life. On the green grass there are many black and white cows. They are strong and healthy. I think the advertisement is very successful. The colours in the advertisement are all bright. When we see the advertisement, we feel very happy and energetic. We believe the milk must be good for our health.
答案: white clouds, the blue sky, the yellow sun, green grass and mountains. White represents peace. It is also the colour of milk. The white clouds look just  like flowing milk. Blue makes people feel calm and comfortable. The sun is shining brightly. And the  yellow reminds people of a warm sunny day. Green is the colour of health and energy. It represents new  life. On the green grass there are many black and white cows. They are strong and healthy. I think the  advertisement is very successful. The colours in the advertisement are all bright. When we see the  advertisement, we feel very happy and energetic. We believe the milk must be good for our health.

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭