2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第90页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
- 第82页
- 第83页
- 第84页
- 第85页
- 第86页
- 第87页
- 第88页
- 第89页
- 第90页
- 第91页
- 第92页
- 第93页
- 第94页
- 第95页
- 第96页
- 第97页
- 第98页
- 第99页
- 第100页
- 第101页
- 第102页
- 第103页
- 第104页
- 第105页
- 第106页
- 第107页
- 第108页
- 第109页
- 第110页
- 第111页
- 第112页
- 第113页
- 第114页
- 第115页
- 第116页
- 第117页
- 第118页
- 第119页
- 第120页
- 第121页
- 第122页
- 第123页
- 第124页
- 第125页
一、听力
第一部分 听对话,选择正确答案(听两遍)
(

(
A. One hour and a half.
B. Two hours and a half.
C. Three hours.
(
A. He agrees to close the window.
B. He wants to keep the window open.
C. He refuses to open the window.
(
A. Its story.
B. Its photography.
C. Its music.
(
A. This afternoon.
B. This evening.
C. Tomorrow.
第一部分 听对话,选择正确答案(听两遍)
(
A
) 1. What kind of music does the boy prefer?(
B
) 2. How long did the concert last?A. One hour and a half.
B. Two hours and a half.
C. Three hours.
(
B
) 3. What does the man mean?A. He agrees to close the window.
B. He wants to keep the window open.
C. He refuses to open the window.
(
C
) 4. What does the girl like about the film?A. Its story.
B. Its photography.
C. Its music.
(
C
) 5. When will Peter go out with Lisa for a meal?A. This afternoon.
B. This evening.
C. Tomorrow.
答案:
A
B
B
C
C
B
B
C
C
第二部分 听短文,选择正确答案(听两遍)
( ) 6. How long will the group Red River stay in London?
A.For about a week.
B.For half a month.
C.For about 3 weeks.
( ) 7. How can people book tickets?
A.Call 2830665.
B.Call 2386005.
C.Call 2830065.
( ) 8. Where will the concerts be held?
A.In Cable Hall.
B.In Wilton’s Music Hall.
C.Near a children’s hospital.
( ) 9. What does the speaker want to tell us about?
A.London.
B.Red River’s pop concerts.
C.A radio programme.
( ) 10. What will half of the money from the concerts be used for?
A.For charity.
B.For training.
C.For travelling.
( ) 6. How long will the group Red River stay in London?
A.For about a week.
B.For half a month.
C.For about 3 weeks.
( ) 7. How can people book tickets?
A.Call 2830665.
B.Call 2386005.
C.Call 2830065.
( ) 8. Where will the concerts be held?
A.In Cable Hall.
B.In Wilton’s Music Hall.
C.Near a children’s hospital.
( ) 9. What does the speaker want to tell us about?
A.London.
B.Red River’s pop concerts.
C.A radio programme.
( ) 10. What will half of the money from the concerts be used for?
A.For charity.
B.For training.
C.For travelling.
答案:
ACBBA
Rock art is the name given to pictures drawn on rock by ancient peoples. In the American South - west, rock art can be seen on the walls of caves and mountains. Many of these places are in the Four Corners area, where the states of Arizona, Colorado, Utah, and New Mexico meet. More than 7,000 rock art places have been found just in Utah, where the area’s dry climate (气候) has helped keep the art.
There are three forms of rock art. The first is petroglyphs, which are pictures carved (雕刻) into the surface of rock. A sharp (尖利的) stone may have been used as a carving tool. A heavy stone may have been used to hit the sharp stone into the surface. The second form of rock art is pictographs, which are pictures painted on the rock. The paint was made from plants and trees. The artists painted with fingers, brushes made from hair or bird bones. The third kind of rock art is geoglyphs, which are designs made in the ground by taking away stones.
Some rock art shows faces, hands, animals, and trees. Other pictures are symbols such as lines, circles, and squares. Some scientists think these symbols marked the location of water or good hunting grounds. Some think the symbols were put there during special celebrations. Others think the symbols showed the movement of planets and stars. Still others believe that they are just doodles.
Some rock art may be a form of writing. Large scenes are shown on mountains. Some scenes seem to tell a story. A hunting scene may include animals and people with hunting tools. A scene with many people holding hands could mean friendship. Rock art in caves may have been a way to decorate the artist’s home.
Some rock art in the South - west is about 200 years old. Other rock art may be 10,000 years old. Scientists think an ancient people called the Anasazi created the older works. They were farmers and lived in caves.
(
A. introduce an ancient art form
B. describe pictures drawn on rock
C. tell the history of a certain area
D. solve the mystery of old symbols
(
A. They are carelessly written or drawn.
B. They show different symbols.
C. They are carefully chosen or designed.
D. They have special meanings.
(
A. The artists were usually farmers and lived in caves.
B. It requires special paint made from plants and trees.
C. Most of it describes the daily life of ancient peoples.
D. Utah has the largest collection of it in the South - west.
(
A. Petroglyphs are the easiest to be washed away by rain.
B. Artists of modern times can copy rock art rather easily.
C. The works created by the Anasazi must be pictographs.
D. Places like rainforests are not ideal for keeping rock art.
There are three forms of rock art. The first is petroglyphs, which are pictures carved (雕刻) into the surface of rock. A sharp (尖利的) stone may have been used as a carving tool. A heavy stone may have been used to hit the sharp stone into the surface. The second form of rock art is pictographs, which are pictures painted on the rock. The paint was made from plants and trees. The artists painted with fingers, brushes made from hair or bird bones. The third kind of rock art is geoglyphs, which are designs made in the ground by taking away stones.
Some rock art shows faces, hands, animals, and trees. Other pictures are symbols such as lines, circles, and squares. Some scientists think these symbols marked the location of water or good hunting grounds. Some think the symbols were put there during special celebrations. Others think the symbols showed the movement of planets and stars. Still others believe that they are just doodles.
Some rock art may be a form of writing. Large scenes are shown on mountains. Some scenes seem to tell a story. A hunting scene may include animals and people with hunting tools. A scene with many people holding hands could mean friendship. Rock art in caves may have been a way to decorate the artist’s home.
Some rock art in the South - west is about 200 years old. Other rock art may be 10,000 years old. Scientists think an ancient people called the Anasazi created the older works. They were farmers and lived in caves.
(
A
) 1. The writer mainly wants to ______.A. introduce an ancient art form
B. describe pictures drawn on rock
C. tell the history of a certain area
D. solve the mystery of old symbols
(
A
) 2. According to the passage, what are “doodles” probably like?A. They are carelessly written or drawn.
B. They show different symbols.
C. They are carefully chosen or designed.
D. They have special meanings.
(
C
) 3. What can we learn about rock art?A. The artists were usually farmers and lived in caves.
B. It requires special paint made from plants and trees.
C. Most of it describes the daily life of ancient peoples.
D. Utah has the largest collection of it in the South - west.
(
D
) 4. What can we infer (推断) from the passage?A. Petroglyphs are the easiest to be washed away by rain.
B. Artists of modern times can copy rock art rather easily.
C. The works created by the Anasazi must be pictographs.
D. Places like rainforests are not ideal for keeping rock art.
答案:
【解析】:
1. 第一题是主旨题,文章介绍了rock art这种艺术形式,包括其形式、内容、历史等,所以A选项“介绍一种古老的艺术形式”最符合。B选项描述岩石上的图画只是部分内容,不全面;C选项文章主要不是讲某个地区的历史;D选项解决古老符号的谜团也不是主要目的。
2. 第二题根据“Still others believe that they are just doodles.”以及前文对符号的各种猜测,这里说其他人认为只是doodles,可推测是随意画的东西,A选项“它们是随意写或画的”符合。B选项展示不同符号不是doodles的特点;C选项精心选择或设计不符合;D选项有特殊意义也不对。
3. 第三题,A选项艺术家通常是农民且住在山洞里只是针对Anasazi,不是所有;B选项需要特殊颜料只是针对pictographs这种形式;C选项大多数描述古代人的日常生活,从文中对rock art内容的描述可看出,如展示狩猎场景、人们手拉手等,可推测出大多描述古代人的日常生活,C正确;D选项Utah在西南部有最大的收藏,文中只是说在Utah发现了超过7000处,没说最大。
4. 第四题,A选项petroglyphs最容易被雨水冲走,文中未提及;B选项现代艺术家能很容易模仿,文中没相关内容;C选项Anasazi创作的作品一定是pictographs,文中只是说科学家认为Anasazi创作了更古老的作品,没说是pictographs;D选项像雨林这样的地方不是保存rock art的理想地方,从“Utah, where the area’s dry climate (气候) has helped keep the art.”可推断出潮湿的地方不利于保存,雨林潮湿,所以D正确。
【答案】:
1. A
2. A
3. C
4. D
1. 第一题是主旨题,文章介绍了rock art这种艺术形式,包括其形式、内容、历史等,所以A选项“介绍一种古老的艺术形式”最符合。B选项描述岩石上的图画只是部分内容,不全面;C选项文章主要不是讲某个地区的历史;D选项解决古老符号的谜团也不是主要目的。
2. 第二题根据“Still others believe that they are just doodles.”以及前文对符号的各种猜测,这里说其他人认为只是doodles,可推测是随意画的东西,A选项“它们是随意写或画的”符合。B选项展示不同符号不是doodles的特点;C选项精心选择或设计不符合;D选项有特殊意义也不对。
3. 第三题,A选项艺术家通常是农民且住在山洞里只是针对Anasazi,不是所有;B选项需要特殊颜料只是针对pictographs这种形式;C选项大多数描述古代人的日常生活,从文中对rock art内容的描述可看出,如展示狩猎场景、人们手拉手等,可推测出大多描述古代人的日常生活,C正确;D选项Utah在西南部有最大的收藏,文中只是说在Utah发现了超过7000处,没说最大。
4. 第四题,A选项petroglyphs最容易被雨水冲走,文中未提及;B选项现代艺术家能很容易模仿,文中没相关内容;C选项Anasazi创作的作品一定是pictographs,文中只是说科学家认为Anasazi创作了更古老的作品,没说是pictographs;D选项像雨林这样的地方不是保存rock art的理想地方,从“Utah, where the area’s dry climate (气候) has helped keep the art.”可推断出潮湿的地方不利于保存,雨林潮湿,所以D正确。
【答案】:
1. A
2. A
3. C
4. D
查看更多完整答案,请扫码查看