2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年课课练译林出版社九年级英语上册译林版安徽专版》

三、短文缺词填空
Eddie seems a little unhappy. He tells Hobo that he has a $^{(1)}$
problem
. What is it? Eddie asks Hobo to look at his $^{(2)}$
stomach
and says he is $^{(3)}$
getting
$^{(4)}$
fat
. Hobo thinks that he eats too $^{(5)}$
much
. So Hobo advises him to eat $^{(6)}$
less
and $^{(7)}$
exercise
more. Eddie $^{(8)}$
agrees
with Hobo. Then Hobo takes up Eddie's bowl and says, "Good. I'll $^{(9)}$
finish
the food $^{(10)}$
for
you." With these words, Hobo begins to enjoy the food while Eddie feels so angry.
答案:
(1) problem
(2) stomach
(3) getting
(4) fat
(5) much
(6) less
(7) exercise
(8) agrees
(9) finish
(10) for
Sara, Lola, and Lucy were sitting and talking at Lucy's house on Saturday night. The three girls went to the same school together and had been best friends for a long time. Because they were best friends, they always depended on each other for help and advice with their problems.
"I don't know what to do about my elder brother," Sara said. "He never lets me use his computer for my school projects. He's so selfish. What do you think I should do?"
"Well, have you tried talking to him about it?" asked Lucy.
"He just pays no attention to me," Sara replied.
"I think you should talk to your parents about it," Lola suggested. "He'll have to let you use it if they tell him to do so. What do you think, Lucy?"
"Yes," Lucy agreed. "That's a good idea."
Then Lola said, "I got into trouble again today for falling asleep in Maths."
"That's the third time this week, isn't it?" Sara said.
"Yes," Lola replied. "I don't know what to do to stop it."
"Maybe you need more sleep," Lucy said. "Why don't you go to bed earlier?"
"I already get plenty of sleep. It's not that," Lola replied. "I fall asleep because I feel bored, not because I'm tired."
Lucy and Sara laughed. "Sorry, Lola," Lucy said. "I'm afraid there's no solution to that problem!"
(
B
) 1. How many girls had problems?
A. One. B. Two. C. Three. D. None.
(
A
) 2. Whom did the girls usually ask for help and advice?
A. Each other. B. Their parents. C. Their brothers. D. Their teachers.
(
A
) 3. What worried Sara most?
A. Her brother didn't share the computer with her.
B. Her parents never gave her advice.
C. Her brother never helped with her school projects.
D. Her parents were always on her brother's side.
(
A
) 4. What word can replace the underlined word "solution" in the last paragraph?
A. Answer. B. Advice. C. Cause. D. Trouble.
(
D
) 5. Which of the following is true according to the passage?
A. Three guests were visiting Lucy. B. The three girls were classmates.
C. Sara needed enough sleep. D. Lola wasn't interested in Maths.
答案: 1. B
2. A
3. A
4. A
5. D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭