2025年评优监测课时作业七年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年评优监测课时作业七年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年评优监测课时作业七年级英语下册译林版》

三、阅读理解
When I was a little girl,there was always one dream in my mind:to travel(旅游)around the world! I read many books about different countries in the world.
I was lucky I could go to some of the countries I dreamed about,but the place I always wanted to visit was South America. So,when I finished university(大学),I began to make plans to go there.
I knew it would be difficult,because I couldn't speak a word of Spanish(西班牙语),and I only had money to pay for a plane ticket(票)there! However,after six months of preparation(准备)—a lot of planning,hard work and a try to learn Spanish,I was ready and went to Uruguay(乌拉圭)with my best friend.
When we first arrived,we couldn't believe our eyes. We went to many different countries in South America and I loved them all,but one of my favourite was Chile(智利). Chile is amazing because it has so many different landscapes. We went down to a place called Pucon. The best thing about Pucon was the huge volcano(火山). It was smoking all the time. You could even climb the volcano if you were brave enough.
All in all,______. I can't forget it in the rest of my life!
( )1. What was the writer's dream when she was little?
A. To travel to Spain. B. To travel around the world.
C. To visit South America. D. To read books about the world.
( )2. ______ was NOT the writer's preparation for the trip to South America.
A. Learning Spanish B. Buying a plane ticket
C. Finding a friend in Uruguay D. Making money
( )3. The missing part in the last paragraph should be ______.
A. we had a difficult time B. we didn't want to go back home
C. it was a great trip D. it was a boring trip
( )4. We can read this passage in ______.
A. a storybook B. a travel magazine
C. a guide book D. a geography book
答案: 1. B 解析:由首段“dream in my mind:to travel around the world”可知选B。
2. C 解析:由第三段“preparation—a lot of planning,hard work and a try to learn Spanish”及“had money to pay for a plane ticket”可知,没提到“在乌拉圭找朋友”,故选C。
3. C 解析:由“I can't forget it”可知旅行很棒,C“it was a great trip”符合语境,故选C。
4. B 解析:本文是旅行经历,应出自旅游杂志,故选B。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭