2025年评优监测课时作业七年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年评优监测课时作业七年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年评优监测课时作业七年级英语下册译林版》

( )4. A dog can be ______. A. a child's friend only B. a young woman's son C. old people's real child D. everybody's friend ( )5. A dog will ______ in a family. A. always be used B. not be useful C. still fight D. always be a good friend
答案: 4. D 解析:根据文中"For a child... For a young wife... For old people..."可知狗可以是孩子、年轻妻子、老人的朋友,即每个人的朋友,故选D。
5. D 解析:根据文中"now people... keep it as a friend,just like a member of the family."可知狗在家庭中总是一个好朋友,故选D。
四、阅读表达 Hi,my name is Polly. I have a pet tortoise. His name is Speedy. I think that this name is funny because Speedy walks very slowly—he is not speedy(快速的) at all! I choose to buy a tortoise after I read a book about tortoises. My grandfather helps me look after Speedy. He loves tortoises. And he used to have one when he was a young boy. Speedy is brown in colour and he has a hard shell(壳) on his back. Speedy's shell is like his home. When he is frightened,he can put his head inside his shell. It is amazing. Speedy does not like meat so I feed him leaves and vegetables. He eats very slowly. He does everything slowly! Speedy is two years old. Tortoises live for a very long time. I saw a tortoise at the zoo that was one hundred and fifty years old! That is very old. Speedy likes being in the sun. When it is sunny outside I play with Speedy in the garden. However,when winter comes,Speedy goes to sleep for the whole of winter. This is called hibernation(冬眠). He really hates cold weather. 根据短文内容回答问题。 1. What is the name of Polly's pet? 2. Why does Polly think her pet's name is funny? 3. Do you want to keep a tortoise as your pet? Why or why not?
答案: 1. Speedy. 解析:根据文中"I have a pet tortoise. His name is Speedy."可知Polly的宠物名字是Speedy。
2. Because he walks very slowly. 解析:根据文中"I think that this name is funny because Speedy walks very slowly"可知原因是它走得很慢。
3. Yes, I do. Because it's interesting. (或No, I don't. Because it's too slow.) 解析:此题为开放性问题,结合自身情况回答,合理即可。
Reading (Ⅱ) 夯实基础 一、用所给动词的适当形式填空 1. The talk is about how ______ (keep) pets. 2. The ______ (work) built a new bridge over the river. 3. If you ______ (not take) good care of your goldfish,they will die. 4. Can you hear the naughty children ______ (fight) in the next room? 5. Look! The boy with his friends ______ (save) the old woman out of the water.
答案: 1. to keep 解析:"how to do sth"表示"如何做某事",是"疑问词+不定式"结构,故填to keep。
2. workers 解析:定冠词The后接名词,work的名词形式worker(工人),根据built可知主语是复数,worker的复数是workers,故填workers。
3. don't take 解析:if引导的条件状语从句,主句用一般将来时,从句用一般现在时,主语you,否定形式用don't take,故填don't take。
4. fighting 解析:hear sb doing sth表示"听到某人正在做某事",fight的现在分词是fighting,故填fighting。
5. is saving 解析:Look!提示动作正在进行,用现在进行时,主语The boy with his friends,with连接并列主语时,谓语动词与前面的主语一致,The boy是第三人称单数,be动词用is,save的现在分词是saving,故填is saving。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭