第2页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
三、完成句子 3. 书房里有上百本书。There are ______.
答案:
hundreds of books in the study 解析:“上百本书”用hundreds of books;“书房里”用in the study。故填hundreds of books in the study。
4. 你住在什么样的房子里? What ______?
答案:
kind of house do you live in 解析:“什么样的房子”用what kind of house;“住在……里”用live in,疑问句将助动词do提前。故填kind of house do you live in。
5. 这是我自己的卧室。It is a ______.
答案:
bedroom of my own / my own bedroom 解析:“自己的卧室”可表达为“bedroom of my own”或“my own bedroom”。
四、阅读理解 My name is Ben. I live with my brother, mother and father in an apartment(公寓). There are 27 floors in the tall building. My apartment is on the top floor. My father has a car. He parks it in the basement(地下室) of the building. Our apartment is not in the centre of the city. It is 4 kilometres from the centre. My father works in the city, so he goes to work by train every day. He doesn't often drive his car. He uses his car only at weekends. He takes us into the country or to the beach on Saturdays or Sundays. Our apartment has three bedrooms. There is a bedroom for my mother and father, one for me and one for my brother. There is also a living room, a kitchen, and a bathroom in the apartment. We do not have a garden, but there is a small balcony. There are some plants on the balcony. ( )1. Where does Ben's father work? A. In the park. B. In the city. C. In the country. D. At home.
答案:
B 解析:根据文中“My father works in the city”可知,Ben的爸爸在城市工作。故选B。
( )2. Which floor do Ben's family live on? A. The 27th floor. B. The 4th floor. C. The 9th floor. D. The ground floor.
答案:
A 解析:根据文中“There are 27 floors in the tall building. My apartment is on the top floor.”可知,顶楼即27楼。故选A。
( )3. Where do Ben's family grow some plants? A. In the garden. B. In the kitchen. C. On the balcony. D. In the living room.
答案:
C 解析:根据文中“but there is a small balcony. There are some plants on the balcony.”可知,植物在阳台上。故选C。
( )4. How many rooms does Ben's apartment have? A. 5. B. 6. C. 4. D. 3.
答案:
B 解析:文中提到“three bedrooms, a living room, a kitchen, and a bathroom”,共3+1+1+1=6个房间。故选B。
Reading (Ⅰ) 一、单项填空 ( )1. Which room do you ______? A. to live B. live in C. live D. living
答案:
B 解析:live是不及物动词,接宾语时需加介词in,“live in the room”,疑问句中which room作in的宾语,用live in。故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看