第61页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
二、选词填空
hold it in our hands;swim around;cheer me up;put...in the sun;make some noise;come back home;good relationships;care for;teach...to speak
1. The little toy mouse is so small that we can often ______.
2. —Can you see the goldfish ______ happily? —Yes,I can.
3. —When ______ you ______? —Next Wednesday.
4. My dog came and wagged its tail to ______.
5. Don't ______,boys and girls. Little Lily is ill and she needs to have a rest.
6. You are kind enough to ______ the homeless(无家可归的)old man.
7. It's bad ______ your goldfish ______.
8. ______ are built on mutual(互相)respect,love and understanding.
hold it in our hands;swim around;cheer me up;put...in the sun;make some noise;come back home;good relationships;care for;teach...to speak
1. The little toy mouse is so small that we can often ______.
2. —Can you see the goldfish ______ happily? —Yes,I can.
3. —When ______ you ______? —Next Wednesday.
4. My dog came and wagged its tail to ______.
5. Don't ______,boys and girls. Little Lily is ill and she needs to have a rest.
6. You are kind enough to ______ the homeless(无家可归的)old man.
7. It's bad ______ your goldfish ______.
8. ______ are built on mutual(互相)respect,love and understanding.
答案:
1. hold it in our hands
2. swim around
3. will;come back home
4. cheer me up
5. make some noise
6. care for
7. to put;in the sun
8. Good relationships
2. swim around
3. will;come back home
4. cheer me up
5. make some noise
6. care for
7. to put;in the sun
8. Good relationships
三、阅读理解
In Canada you can find dogs,cats,horses and so on in almost every family. These are their pets. People love these pets as their good friends. Before they keep them at their houses,they take them to animal hospitals to give them an injection(注射)so that they won't have illness.
You will also find almost every family has a bird feeder in the garden. They put bird's food in it. All kinds of birds are welcomed to come and have a good meal. They are free to come and go.
Why do people in Canada like animals? One of the reasons might be: When the children grow up,they leave their parents and start their own life. They come home not very often,so the old will feel lonely. But the animals can give them fun. They can be good friends and never leave them alone.
( )1. This passage tells us that Canadians ______.
A. hate animals
B. often eat animals
C. love animals
D. don't keep their pets inside the houses
( )2. What must people do before they keep their pets at their houses?
A. To give them a body check.
B. To take some medicine.
C. To give them a good meal.
D. To give them an injection.
In Canada you can find dogs,cats,horses and so on in almost every family. These are their pets. People love these pets as their good friends. Before they keep them at their houses,they take them to animal hospitals to give them an injection(注射)so that they won't have illness.
You will also find almost every family has a bird feeder in the garden. They put bird's food in it. All kinds of birds are welcomed to come and have a good meal. They are free to come and go.
Why do people in Canada like animals? One of the reasons might be: When the children grow up,they leave their parents and start their own life. They come home not very often,so the old will feel lonely. But the animals can give them fun. They can be good friends and never leave them alone.
( )1. This passage tells us that Canadians ______.
A. hate animals
B. often eat animals
C. love animals
D. don't keep their pets inside the houses
( )2. What must people do before they keep their pets at their houses?
A. To give them a body check.
B. To take some medicine.
C. To give them a good meal.
D. To give them an injection.
答案:
1. C
解析:由第一段“People love these pets as their good friends.”可知加拿大人喜欢动物。
2. D
解析:由第一段“Before they keep them at their houses,they take them to animal hospitals to give them an injection”可知需注射。
解析:由第一段“People love these pets as their good friends.”可知加拿大人喜欢动物。
2. D
解析:由第一段“Before they keep them at their houses,they take them to animal hospitals to give them an injection”可知需注射。
查看更多完整答案,请扫码查看