2025年评优监测课时作业七年级英语下册译林版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年评优监测课时作业七年级英语下册译林版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年评优监测课时作业七年级英语下册译林版》

( )1. A. in
B. of
C. with
D. at
( )2. A. really
B. most
C. only
D. almost
( )3. A. feeling
B. to feel
C. feel
D. felt
( )4. A. in
B. by
C. across
D. on
( )5. A. come and go
B. come and went
C. comes and goes
D. coming and goes
( )6. A. to
B. /
C. with
D. for
( )7. A. is
B. are
C. was
D. were
( )8. A. make
B. take
C. book
D. miss
( )9. A. So
B. And
C. When
D. After
( )10. A. having fun
B. have fun
C. to have fun
D. has fun
答案: 1. B
解析:“in the center of the city”表示“在城市中心”,是固定搭配,故选B。
2. A
解析:“really”表示“真正地”,修饰形容词“beautiful”,句意为“罗马真是一个美丽的城市”,故选A。
3. C
解析:“make sb do sth”表示“使某人做某事”,“feel relaxed”表示“感到放松”,故选C。
4. B
解析:“by the window”表示“在窗户旁边”,句意为“威廉姆斯一家站在酒店窗户旁边”,故选B。
5. A
解析:“watch sb do sth”表示“看到某人做某事的全过程”,“cars”是复数,动词用原形,故选A。
6. D
解析:“buy sth for sb”表示“为某人买某物”,是固定搭配,故选D。
7. B
解析:“People”是复数名词,句子描述一般情况,用一般现在时,be动词用“are”,故选B。
8. A
解析:“make friends”表示“交朋友”,是固定搭配,故选A。
9. C
解析:“When”表示“当……时”,句意为“当你在罗马时,你会做他们做的事”,故选C。
10. C
解析:“the best place to do sth”表示“做某事的最好地方”,用不定式作后置定语,故选C。
拓展延伸
三、阅读理解
New York,London,Paris and other big cities are exciting places to live in. There are many interesting things to see and to do. You can go to different kinds of museums,and see plays and films. You can also buy things from all over the world.
But there are some problems in big cities,too. It is expensive to live there and there are many people in some places of big cities. Every year many people move to the cities to find jobs,to study at good schools and to get good medical care(医护).
But sometimes these people can't find work or a good place to live in. Also it is hard to keep the cities safe and clean.
Some people enjoy living in big cities;others do not. Before moving to a big city,we should think about the problem of living.
( )1. Big cities are very to live in.
A. good
B. bad
C. well
D. exciting
( )2. There are many of museums in big cities.
A. rooms
B. shapes
C. kinds
D. pictures
( )3. There are people in big cities.
A. few
B. a few
C. many
D. some
( )4. It's to keep the cities clean and safe.
A. good
B. not easy
C. easy
D. fine
( )5. We should think it over we move to a big city.
A. after
B. when
C. before
D. where
答案: 1. D
解析:根据第一段“New York... are exciting places to live in”可知大城市生活很令人兴奋,故选D。
2. C
解析:根据第一段“You can go to different kinds of museums”可知有许多种类的博物馆,故选C。
3. C
解析:根据第二段“there are many people in some places of big cities”可知大城市有很多人,故选C。
4. B
解析:根据第三段“it is hard to keep the cities safe and clean”可知保持城市干净和安全不容易,“hard”与“not easy”意思相近,故选B。
5. C
解析:根据最后一段“Before moving to a big city,we should think about the problem of living”可知搬去大城市前应该考虑,故选C。

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭