第62页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
( )3. Why do people in Canada put bird feeders in their gardens?
A. They want to catch the birds.
B. They want to give the food to all the birds.
C. They want to help the sick birds.
D. They want to save the birds because they can't find any food.
( )4. Keeping a pet in the house can make the old people ______.
A. lonely
B. have trouble
C. have an interesting life
D. busy all day long
A. They want to catch the birds.
B. They want to give the food to all the birds.
C. They want to help the sick birds.
D. They want to save the birds because they can't find any food.
( )4. Keeping a pet in the house can make the old people ______.
A. lonely
B. have trouble
C. have an interesting life
D. busy all day long
答案:
3. B
解析:由第二段“They put bird's food in it. All kinds of birds are welcomed to come and have a good meal.”可知是给鸟喂食。
4. C
解析:由第三段“the old will feel lonely. But the animals can give them fun.”可知宠物让老人生活有趣。
解析:由第二段“They put bird's food in it. All kinds of birds are welcomed to come and have a good meal.”可知是给鸟喂食。
4. C
解析:由第三段“the old will feel lonely. But the animals can give them fun.”可知宠物让老人生活有趣。
四、阅读表达
There are many different kinds of parrots. Some are quite big. Others are small. Many people like them because they often have beautiful colours,and because they can "talk".
No one knows why parrots can talk. Most birds cannot talk. Some people say that parrots can talk because they have big,thick(厚的)tongues(舌头). But some other birds that can talk do not have big,thick tongues,and some birds that cannot talk have big,thick tongues.
Parrots do not usually know what they are saying when they talk. They are only making sounds. However,they know when to say some words,such as "hello" and "goodbye",and they usually know and can say people's names. Most parrots come from hot countries,but they can live anywhere.
根据短文内容回答问题。
1. Why do people like parrots?
2. Can all the birds talk?
3. Do you want to keep a parrot as your pet? Why or why not?
There are many different kinds of parrots. Some are quite big. Others are small. Many people like them because they often have beautiful colours,and because they can "talk".
No one knows why parrots can talk. Most birds cannot talk. Some people say that parrots can talk because they have big,thick(厚的)tongues(舌头). But some other birds that can talk do not have big,thick tongues,and some birds that cannot talk have big,thick tongues.
Parrots do not usually know what they are saying when they talk. They are only making sounds. However,they know when to say some words,such as "hello" and "goodbye",and they usually know and can say people's names. Most parrots come from hot countries,but they can live anywhere.
根据短文内容回答问题。
1. Why do people like parrots?
2. Can all the birds talk?
3. Do you want to keep a parrot as your pet? Why or why not?
答案:
1. Because they often have beautiful colours and can "talk".
2. No, they can't.
3. Yes, because they are beautiful and can "talk" to me. / No, because they may make noise sometimes.(答案合理即可)
2. No, they can't.
3. Yes, because they are beautiful and can "talk" to me. / No, because they may make noise sometimes.(答案合理即可)
一、词汇运用
1. A man ______(name)Dennis answered the door.
2. A good knife is probably one of the most ______(有用的)things you can have in a kitchen.
3. Look,the boys are ______(打架)for the toy car.
1. A man ______(name)Dennis answered the door.
2. A good knife is probably one of the most ______(有用的)things you can have in a kitchen.
3. Look,the boys are ______(打架)for the toy car.
答案:
1. named
2. useful
3. fighting
2. useful
3. fighting
查看更多完整答案,请扫码查看