第57页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
( )2. Baby wolves are usually born in a(n) ______ place. A. open B. bright C. safe D. little ( )3. Newborn mammals' main food is ______. A. mothers' milk B. solid food C. smaller animals D. what their mothers can catch
答案:
2. C 解析:根据文中"Some baby animals are born in a place that is safe. Baby wolves are usually born in big holes with little light."可知狼宝宝出生在安全的地方,故选C。
3. A 解析:根据文中"Animals that drink their mothers' milk are called mammals."可知哺乳动物新生儿的主要食物是妈妈的奶,故选A。
3. A 解析:根据文中"Animals that drink their mothers' milk are called mammals."可知哺乳动物新生儿的主要食物是妈妈的奶,故选A。
四、短文填空 One fine hot day,Mr Hare meets Mrs Tortoise. Mr Hare 1 (say) to Mr Tortoise,"What a slow walker you are! You can not run as 2 (fast) as me." "Well,my friend,let 3 (we) run a race and see which of us will win. Let's run up to the top 4 that hill!" says Mrs Tortoise. "All right," says Mr Hare. So they start a race. Mrs Tortoise walks with a 5 (slowly) pace(步伐),up to the top of the hill. She never 6 (stop) a moment. But Mr Hare runs,almost flying like an arrow(箭). On the 7 to the hill,he often stops to eat grass. When he goes halfway(半路) up the hill,he 8 (lie) down for a sleep. When he wakes up 9 looks around,he can't see anyone. Then he runs up the hill as fast as he can. At the very top,he 10 (find) Mrs Tortoise at rest,and she wins her success. 1. ________ 2. ________ 3. ________ 4. ________ 5. ________ 6. ________ 7. ________ 8. ________ 9. ________ 10. ________
答案:
1. says 解析:主语Mr Hare是第三人称单数,一般现在时中谓语动词用第三人称单数形式,say的第三人称单数是says,故填says。
2. fast 解析:as+副词原级+as表示"和……一样……",fast本身可作副词,故填fast。
3. us 解析:let后接人称代词宾格,we的宾格是us,故填us。
4. of 解析:固定搭配"the top of..."表示"……的顶部",故填of。
5. slow 解析:修饰名词pace用形容词,slowly是副词,其形容词形式是slow,故填slow。
6. stops 解析:主语She是第三人称单数,一般现在时中谓语动词用第三人称单数形式,stop的第三人称单数是stops,故填stops。
7. way 解析:固定搭配"on the way to..."表示"在去……的路上",故填way。
8. lies 解析:主语he是第三人称单数,一般现在时中谓语动词用第三人称单数形式,lie(躺)的第三人称单数是lies,故填lies。
9. and 解析:wakes up和looks around是并列动作,用and连接,故填and。
10. finds 解析:主语he是第三人称单数,一般现在时中谓语动词用第三人称单数形式,find的第三人称单数是finds,故填finds。
2. fast 解析:as+副词原级+as表示"和……一样……",fast本身可作副词,故填fast。
3. us 解析:let后接人称代词宾格,we的宾格是us,故填us。
4. of 解析:固定搭配"the top of..."表示"……的顶部",故填of。
5. slow 解析:修饰名词pace用形容词,slowly是副词,其形容词形式是slow,故填slow。
6. stops 解析:主语She是第三人称单数,一般现在时中谓语动词用第三人称单数形式,stop的第三人称单数是stops,故填stops。
7. way 解析:固定搭配"on the way to..."表示"在去……的路上",故填way。
8. lies 解析:主语he是第三人称单数,一般现在时中谓语动词用第三人称单数形式,lie(躺)的第三人称单数是lies,故填lies。
9. and 解析:wakes up和looks around是并列动作,用and连接,故填and。
10. finds 解析:主语he是第三人称单数,一般现在时中谓语动词用第三人称单数形式,find的第三人称单数是finds,故填finds。
五、阅读表达 Joe was a fireman. At the age of 38,he had a stroke(中风)and he could only stay in bed every day. Joe's dog Lucky was his only fun then,but it died(死了)a few months later. To make Joe happy,his wife Kim brought a new dog to the family. When Joe saw the dog Meatball,he laughed for the first time in months. One day,Meatball barked to wake Kim up at midnight. She went to see what happened and found Joe had a stroke again. It wasn't the only time that Meatball called for help with its bark. "After I got sick,many of my friends left me. But this beautiful dog keeps standing by my side," said Joe. "It's always there watching me,helping me,making sure I'm okay. I'm really thankful to this helpful dog." 根据短文内容回答问题,每题答案不超过5个词。 1. What was the name of Joe's old dog? 2. Why did Meatball bark one midnight? 3. What does Joe think of Meatball?
答案:
1. Lucky. 解析:根据文中"Joe's dog Lucky was his only fun then"可知老狗的名字是Lucky。
2. To wake Kim up. 解析:根据文中"Meatball barked to wake Kim up at midnight."可知目的是叫醒Kim。
3. Helpful. 解析:根据文中"I'm really thankful to this helpful dog."可知Joe认为Meatball是有帮助的。
2. To wake Kim up. 解析:根据文中"Meatball barked to wake Kim up at midnight."可知目的是叫醒Kim。
3. Helpful. 解析:根据文中"I'm really thankful to this helpful dog."可知Joe认为Meatball是有帮助的。
查看更多完整答案,请扫码查看