第31页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
tiger zone(区),they see a sign. It says," 6 taking photos with flash(闪光灯)." The keeper tells them,"It is not good 7 the animals to do that." Three hours later,they feel kind of hungry. Linda comes to the supermarket to 8 a sandwich for her father and a hamburger for herself. After a simple(简单的) 9 ,they go to the gift shop to get a card for her mum. They have a good day. 10 do you think of their trip?
( )1. A. work
B. job
C. jobs
D. works
( )2. A. near
B. not far
C. far
D. not near
( )3. A. to there
B. here
C. to here
D. there
( )4. A. get
B. arrive at
C. arrive in
D. reach to
( )5. A. fruit
B. food
C. animals
D. animal
( )6. A. Don't
B. No
C. Can't
D. Not
( )7. A. at
B. with
C. for
D. to
( )8. A. take
B. buy
C. bring
D. sell
( )9. A. breakfast
B. lunch
C. dinner
D. dish
( )10. A. Who
B. Why
C. What
D. When
( )1. A. work
B. job
C. jobs
D. works
( )2. A. near
B. not far
C. far
D. not near
( )3. A. to there
B. here
C. to here
D. there
( )4. A. get
B. arrive at
C. arrive in
D. reach to
( )5. A. fruit
B. food
C. animals
D. animal
( )6. A. Don't
B. No
C. Can't
D. Not
( )7. A. at
B. with
C. for
D. to
( )8. A. take
B. buy
C. bring
D. sell
( )9. A. breakfast
B. lunch
C. dinner
D. dish
( )10. A. Who
B. Why
C. What
D. When
答案:
1. B
解析:“work”是不可数名词,“job”是可数名词。句中有“an interesting”,后接可数名词单数,故选B。
2. C
解析:根据“So they take a bus”可知动物园离家远,“far from”表示“离……远”,故选C。
3. D
解析:“there”是副词,前面不加“to”,“take a bus there”表示“乘公交车去那里”,故选D。
4. B
解析:“get to+地点”,“arrive at+小地点”,“arrive in+大地点”,“reach+地点”。“the zoo”是小地点,故选B。
5. C
解析:在动物园里看到的应是动物,“lots of”后接可数名词复数,故选C。
6. B
解析:标语“禁止做某事”用“No+动名词”,“No taking photos”表示“禁止拍照”,故选B。
7. C
解析:“be good for...”表示“对……有好处”,句意为“那样做对动物不好”,故选C。
8. B
解析:根据“supermarket”可知是去买东西,“buy sth for sb”表示“为某人买某物”,故选B。
9. B
解析:早上八点半到动物园,三小时后感到饿,此时应是午餐时间,故选B。
10. C
解析:“What do you think of...?”表示“你认为……怎么样?”,是固定句型,故选C。
解析:“work”是不可数名词,“job”是可数名词。句中有“an interesting”,后接可数名词单数,故选B。
2. C
解析:根据“So they take a bus”可知动物园离家远,“far from”表示“离……远”,故选C。
3. D
解析:“there”是副词,前面不加“to”,“take a bus there”表示“乘公交车去那里”,故选D。
4. B
解析:“get to+地点”,“arrive at+小地点”,“arrive in+大地点”,“reach+地点”。“the zoo”是小地点,故选B。
5. C
解析:在动物园里看到的应是动物,“lots of”后接可数名词复数,故选C。
6. B
解析:标语“禁止做某事”用“No+动名词”,“No taking photos”表示“禁止拍照”,故选B。
7. C
解析:“be good for...”表示“对……有好处”,句意为“那样做对动物不好”,故选C。
8. B
解析:根据“supermarket”可知是去买东西,“buy sth for sb”表示“为某人买某物”,故选B。
9. B
解析:早上八点半到动物园,三小时后感到饿,此时应是午餐时间,故选B。
10. C
解析:“What do you think of...?”表示“你认为……怎么样?”,是固定句型,故选C。
拓展延伸
三、阅读理解
There are some popular places in England. The London Eye is one of them. Here are some interesting facts about the London Eye.
The London Eye is a big wheel(摩天轮). It is in the centre of London. It is next to the River Thames.
The London Eye is a tall and heavy building. Look! It is 135 metres tall,but it is not the tallest building in London. There are five other buildings taller than the London Eye. The London Eye is very heavy and it is heavier than 250 red double-deckers(双层公共汽车)in London.
In fact,it's not easy to build the London Eye. A lot of people from five different European countries worked on building the London Eye. They started building it in 1995. They finished in 2000.
A lot of people love to ride on the London Eye. It can carry 15,000 visitors every day. It takes people about 30 minutes to finish a whole ride. On a clear day,you can see about 40 kilometres from the London Eye.
( )1. The London Eye is .
A. next to a river
B. a popular place in France
C. the tallest building in London
D. a building with five floors
( )2. Why does the writer mention "red double-deckers in London"?
A. To show how tall the London Eye is.
B. To tell us that it is easy to take them.
C. To show how heavy the London Eye is.
D. To share with us what colour is most popular among Englishmen.
( )3. How long did the people spend building the London Eye?
A. About three years.
B. About four years.
C. About five years.
D. About six years.
( )4. How many visitors can ride on the London Eye every day?
A. 135.
B. 250.
C. 2,000.
D. 15,000.
( )5. What's the best title for the passage?
A. Ways to travel around London
B. Some facts about the London Eye
C. Popular places in England
D. A day in London
三、阅读理解
There are some popular places in England. The London Eye is one of them. Here are some interesting facts about the London Eye.
The London Eye is a big wheel(摩天轮). It is in the centre of London. It is next to the River Thames.
The London Eye is a tall and heavy building. Look! It is 135 metres tall,but it is not the tallest building in London. There are five other buildings taller than the London Eye. The London Eye is very heavy and it is heavier than 250 red double-deckers(双层公共汽车)in London.
In fact,it's not easy to build the London Eye. A lot of people from five different European countries worked on building the London Eye. They started building it in 1995. They finished in 2000.
A lot of people love to ride on the London Eye. It can carry 15,000 visitors every day. It takes people about 30 minutes to finish a whole ride. On a clear day,you can see about 40 kilometres from the London Eye.
( )1. The London Eye is .
A. next to a river
B. a popular place in France
C. the tallest building in London
D. a building with five floors
( )2. Why does the writer mention "red double-deckers in London"?
A. To show how tall the London Eye is.
B. To tell us that it is easy to take them.
C. To show how heavy the London Eye is.
D. To share with us what colour is most popular among Englishmen.
( )3. How long did the people spend building the London Eye?
A. About three years.
B. About four years.
C. About five years.
D. About six years.
( )4. How many visitors can ride on the London Eye every day?
A. 135.
B. 250.
C. 2,000.
D. 15,000.
( )5. What's the best title for the passage?
A. Ways to travel around London
B. Some facts about the London Eye
C. Popular places in England
D. A day in London
答案:
1. A
解析:根据第二段“It is next to the River Thames.”可知伦敦眼靠近一条河,故选A。
2. C
解析:第三段提到“The London Eye is very heavy and it is heavier than 250 red double-deckers...”,目的是说明伦敦眼很重,故选C。
3. C
解析:根据第四段“They started building it in 1995. They finished in 2000.”可知建造时间是1995到2000年,共约5年,故选C。
4. D
解析:根据最后一段“It can carry 15,000 visitors every day.”可知每天可承载15000名游客,故选D。
5. B
解析:文章主要介绍了伦敦眼的一些事实,如位置、高度、重量、建造时间、承载量等,故选B。
解析:根据第二段“It is next to the River Thames.”可知伦敦眼靠近一条河,故选A。
2. C
解析:第三段提到“The London Eye is very heavy and it is heavier than 250 red double-deckers...”,目的是说明伦敦眼很重,故选C。
3. C
解析:根据第四段“They started building it in 1995. They finished in 2000.”可知建造时间是1995到2000年,共约5年,故选C。
4. D
解析:根据最后一段“It can carry 15,000 visitors every day.”可知每天可承载15000名游客,故选D。
5. B
解析:文章主要介绍了伦敦眼的一些事实,如位置、高度、重量、建造时间、承载量等,故选B。
查看更多完整答案,请扫码查看