2025年刷考点新英语时文话题阅读七年级英语上册人教版安徽专版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年刷考点新英语时文话题阅读七年级英语上册人教版安徽专版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第25页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
D
主题:人与社会·安徽"徽青赛" 体裁:说明文 词数:169 难度:★★★★ 建议用时:6 mins
eople often spend time together through sports. Now, the new "Huiqing Cup" football league makes the activities of the big community family more exciting!
This September, in Anhui, the first youth football league will begin. It means a lot of fun for all! Boys and girls from different schools get together, and adults from different places will come to watch the match. They will smile and laugh when they see the good games, but they will never laugh at players. For young players, joining means training hard every day. They run, kick the ball, and sometimes may fall on the ground. But they will always have fun!

The league has different age - based groups. Other people will sit in the middle of the stands. They will shout and cheer for their favourite players. Football teaches teamwork. The players support each other. This is the true meaning of sports.
(
A. August
B. September
C. October
D. November
(
A. Only boys can join the games.
B. Players never fall during training.
C. The league encourages teamwork.
D. Adults don't enjoy watching the matches.
(
A. to laugh at someone
B. to shout in support
C. to sit quietly
D. to train hard
(
A. The "Huiqing Cup" football league starts in September, bringing people together through sports and teaching teamwork.
B. Young players train hard every day for the football league, but they always have fun.
C. Adults from different places come to watch the football matches and never laugh at players.
D. The league has different age groups, and people sit in the stands to cheer for players.
主题:人与社会·安徽"徽青赛" 体裁:说明文 词数:169 难度:★★★★ 建议用时:6 mins
This September, in Anhui, the first youth football league will begin. It means a lot of fun for all! Boys and girls from different schools get together, and adults from different places will come to watch the match. They will smile and laugh when they see the good games, but they will never laugh at players. For young players, joining means training hard every day. They run, kick the ball, and sometimes may fall on the ground. But they will always have fun!
The league has different age - based groups. Other people will sit in the middle of the stands. They will shout and cheer for their favourite players. Football teaches teamwork. The players support each other. This is the true meaning of sports.
(
B
)20. The first youth football league will start in B
.A. August
B. September
C. October
D. November
(
C
)21. What can we infer from the passage about the league?A. Only boys can join the games.
B. Players never fall during training.
C. The league encourages teamwork.
D. Adults don't enjoy watching the matches.
(
B
)22. The word "cheer" in "They will shout and cheer for their favourite players" means B
.A. to laugh at someone
B. to shout in support
C. to sit quietly
D. to train hard
(
A
)23. Which of the following best summarizes the passage?A. The "Huiqing Cup" football league starts in September, bringing people together through sports and teaching teamwork.
B. Young players train hard every day for the football league, but they always have fun.
C. Adults from different places come to watch the football matches and never laugh at players.
D. The league has different age groups, and people sit in the stands to cheer for players.
答案:
20.B 【解析】文中明确提到“This September,in Anhui,the first youth football league will begin.”,故选B。
21.C 【解析】文中提到“Football teaches teamwork. The players support each other.”,可推断联赛鼓励团队合作,其他选项与原文矛盾。
22.B 【解析】“cheer”在此处表示“欢呼、加油”,与B选项“to shout in support”(大声支持)意思一致。
23.A 【解析】文章主要介绍“徽青杯”足球联赛的启动时间、意义,以及通过运动促进人们团结、传递团队合作精神,A选项最全面。
21.C 【解析】文中提到“Football teaches teamwork. The players support each other.”,可推断联赛鼓励团队合作,其他选项与原文矛盾。
22.B 【解析】“cheer”在此处表示“欢呼、加油”,与B选项“to shout in support”(大声支持)意思一致。
23.A 【解析】文章主要介绍“徽青杯”足球联赛的启动时间、意义,以及通过运动促进人们团结、传递团队合作精神,A选项最全面。
查看更多完整答案,请扫码查看