2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第80页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
4a 速连
1. wheat 懒惰的
2. lazy 小麦
3. flour 面粉
4. free 疼痛;痛苦
5. pain 收获;好处
6. gain 空闲的
1. wheat 懒惰的
2. lazy 小麦
3. flour 面粉
4. free 疼痛;痛苦
5. pain 收获;好处
6. gain 空闲的
答案:
1. 小麦 2. 懒惰的 3. 面粉 4. 空闲的 5. 疼痛;痛苦 6. 收获;好处
4b 回答问题
One sunny day, Mother Hen is playing happily with her little chickens on the grass. After a while, they are hungry. Mother Hen then takes her children out to look for food. Luckily, she finds a grain of wheat. She asks her children to plant it in the garden, but they are too lazy to do it. So, Mother Hen has to do it all by herself.
Two months later, they get a lot of wheat. Mother Hen asks her children, “Who would like to take the wheat to the shop and get some flour?” But all of them don’t want to do it. So Mother Hen has to take the wheat to the shop herself and brings the flour back home.
When she gets home, she asks again, “Who will make some bread with the flour?” But they all say that they are not free. Finally, Mother Hen makes the bread all by herself. When it is done, she says to her chickens, “Who wants to eat the bread?”
And they all shout, “I will!”
But Mother Hen says, “No, you can’t. You don’t want to do anything before I make the bread. You must understand that ‘No pain, no gain’”. And she doesn’t give any bread to her children. Instead, she eats it all by herself.
阅读短文,根据短文内容回答问题。
(num=第4题图)
1. Where are the chickens playing?
_
2. Why does Mother Hen take her children out to look for food?
_
3. When do they get a lot of wheat?
_
4. Who eats the bread at last, Mother Hen or her children?
_
5. What do you think of the little chickens?
_
One sunny day, Mother Hen is playing happily with her little chickens on the grass. After a while, they are hungry. Mother Hen then takes her children out to look for food. Luckily, she finds a grain of wheat. She asks her children to plant it in the garden, but they are too lazy to do it. So, Mother Hen has to do it all by herself.
Two months later, they get a lot of wheat. Mother Hen asks her children, “Who would like to take the wheat to the shop and get some flour?” But all of them don’t want to do it. So Mother Hen has to take the wheat to the shop herself and brings the flour back home.
When she gets home, she asks again, “Who will make some bread with the flour?” But they all say that they are not free. Finally, Mother Hen makes the bread all by herself. When it is done, she says to her chickens, “Who wants to eat the bread?”
And they all shout, “I will!”
But Mother Hen says, “No, you can’t. You don’t want to do anything before I make the bread. You must understand that ‘No pain, no gain’”. And she doesn’t give any bread to her children. Instead, she eats it all by herself.
阅读短文,根据短文内容回答问题。
(num=第4题图)
1. Where are the chickens playing?
On the grass.
_
2. Why does Mother Hen take her children out to look for food?
Because they are hungry.
_
3. When do they get a lot of wheat?
Two months later.
_
4. Who eats the bread at last, Mother Hen or her children?
Mother Hen.
_
5. What do you think of the little chickens?
They are too lazy.
_
答案:
1. On the grass. [解析] 根据“One sunny day,Mother Hen is playing happily with her little chickens on the grass.”可知,小鸡们在草地上玩耍。 2. Because they are hungry. [解析] 根据“After a while,they are hungry. Mother Hen then takes her children out to look for food.”可知,鸡妈妈和小鸡们饿了,所以鸡妈妈带他们去找食物。 3. Two months later. [解析] 根据“Two months later,they get a lot of wheat.”可知,两个月后他们收获了很多麦子。 4. Mother Hen. [解析] 根据“And she doesn’t give any bread to her children. Instead,she eats it all by herself.”可知,鸡妈妈自己吃了面包。 5. They are too lazy. [解析] 本题为开放性题目,答案不唯一,合理即可。
查看更多完整答案,请扫码查看