2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第10页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
4a 速连
1. both 班长
2. monitor 用
3. use (两者)都
4. bring warmth to sb. 长头发
5. long hair 给某人带来温暖
6. big brown eyes 大大的棕色眼睛
1. both 班长
2. monitor 用
3. use (两者)都
4. bring warmth to sb. 长头发
5. long hair 给某人带来温暖
6. big brown eyes 大大的棕色眼睛
答案:
1.(两者)都 2. 班长 3. 用 4. 给某人带来温暖 5. 长头发 6. 大大的棕色眼睛
4b 还原短文
Gina is talking about herself and her friends.
1.
2.
3.
4.
5.
根据短文内容,从下列所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
A. The girl is Zhang Lili.
B. The boy in blue is Sun Mingming.
C. Alan Black is my good friend.
D. He is in a middle school.
E. I’m an English girl.
F. Zhang Lili has a twin(孪生的)brother.
G. Li Ming is my Chinese friend.
长难句分析
We all call him “Mr Sun”. We think his last name is lucky, because the sun can bring warmth to us.
我们都叫他“孙先生(太阳先生)”。我们认为他的姓氏很幸运,因为太阳能给我们带来温暖。
分析:Sun 是姓氏“孙”的音译,在英语里也有“太阳”的意思,此处是双关用法。lucky 意为“幸运的”;bring warmth to sb. 表示“把温暖带给某人”。
老师有话说
4c 找出上文中的主旨句
Gina is talking about herself and her friends.
1.
E
Gina is my first name. Brown is my last name. My parents both work in a hospital. My father is a good doctor. What about my mother? She is a nurse(护士).2.
B
He is my classmate. He has an English name and it is John. We all call him “Mr Sun”. We think his last name is lucky, because the sun can bring warmth to us. How old is he? He is 13.3.
C
His last name is Black. His favourite colour is black. He thinks it’s cool. His schoolbag, pencil box and jacket are all black. I often email him.4.
A
She is our monitor. She has long hair and big brown eyes. She is beautiful. Does she have a telephone? No, she doesn’t.5.
F
He is in our class too. His name is Zhang Mingming. He has black hair. What colour does he like? Black. He has a black smartphone and he only uses it to learn English.根据短文内容,从下列所给的选项中选出能填入空白处的最佳选项。选项中有两项为多余选项。
A. The girl is Zhang Lili.
B. The boy in blue is Sun Mingming.
C. Alan Black is my good friend.
D. He is in a middle school.
E. I’m an English girl.
F. Zhang Lili has a twin(孪生的)brother.
G. Li Ming is my Chinese friend.
长难句分析
We all call him “Mr Sun”. We think his last name is lucky, because the sun can bring warmth to us.
我们都叫他“孙先生(太阳先生)”。我们认为他的姓氏很幸运,因为太阳能给我们带来温暖。
分析:Sun 是姓氏“孙”的音译,在英语里也有“太阳”的意思,此处是双关用法。lucky 意为“幸运的”;bring warmth to sb. 表示“把温暖带给某人”。
老师有话说
4c 找出上文中的主旨句
Gina is talking about herself and her friends.
答案:
4b 1. E 2. B 3. C 4. A 5. F
4c Gina is talking about herself and her friends.
4c Gina is talking about herself and her friends.
查看更多完整答案,请扫码查看