2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第59页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
3a 速连
1. bacon 黄油
2. mushroom 酸奶
3. butter 谷物;麦片
4. cereal 培根;熏咸肉
5. yogurt 蘑菇
6. fried bread 蔬菜汤
7. baked beans 一份;一块
8. a piece of 油炸面包
9. cheese sandwich 奶酪三明治
10. vegetable soup 烤豆;烘豆
1. bacon 黄油
2. mushroom 酸奶
3. butter 谷物;麦片
4. cereal 培根;熏咸肉
5. yogurt 蘑菇
6. fried bread 蔬菜汤
7. baked beans 一份;一块
8. a piece of 油炸面包
9. cheese sandwich 奶酪三明治
10. vegetable soup 烤豆;烘豆
答案:
1 培根;熏咸肉 2 蘑菇 3 黄油 4 谷物;麦片 5 酸奶 6 油炸面包 7 烤豆;烘豆 8 一份;一块 9 奶酪三明治 10 蔬菜汤
3b 阅读理解
Hello! My name is Sarah. I'm twelve years old and I live in London. I have a big family. I live with my parents and my twin sisters Jane and Sue. Everybody thinks we have the traditional(传统的) English breakfast; fried bread, sausages(香肠), bacon and eggs, tomatoes, baked beans, mushrooms and so on. But there is no time, of course! We usually have a glass of milk and bread with butter. I prefer cereals with yogurt. I have a snack in the morning. It's always a piece of fruit.
We have lunch at about one o'clock. My favourite food is chicken and I like a glass of fresh orange juice. I don't like rice. For dessert, I love ice cream. Yummy! In the afternoon I often eat a cheese sandwich. At about half past eight we have dinner. We always have soup. I like vegetable soup very much. We often have fish and salad. After dinner we like to watch Matilda and the Ramsay Bunch or MasterChef on TV.
(
A. In the UK.
B. In the USA.
C. In Japan.
D. In Canada.
(
A. Three.
B. Four.
C. Five.
D. Six.
(
A. Fried bread and eggs.
B. Milk and eggs.
C. Tomatoes and eggs.
D. Milk and bread.
(
A. Rice.
B. Chicken.
C. Fish.
D. Hamburgers.
(
A. a girl
B. a man
C. a book
D. a TV show
Hello! My name is Sarah. I'm twelve years old and I live in London. I have a big family. I live with my parents and my twin sisters Jane and Sue. Everybody thinks we have the traditional(传统的) English breakfast; fried bread, sausages(香肠), bacon and eggs, tomatoes, baked beans, mushrooms and so on. But there is no time, of course! We usually have a glass of milk and bread with butter. I prefer cereals with yogurt. I have a snack in the morning. It's always a piece of fruit.
We have lunch at about one o'clock. My favourite food is chicken and I like a glass of fresh orange juice. I don't like rice. For dessert, I love ice cream. Yummy! In the afternoon I often eat a cheese sandwich. At about half past eight we have dinner. We always have soup. I like vegetable soup very much. We often have fish and salad. After dinner we like to watch Matilda and the Ramsay Bunch or MasterChef on TV.
(
A
)1. Where does Sarah live?A. In the UK.
B. In the USA.
C. In Japan.
D. In Canada.
(
C
)2. How many people are there in Sarah's family?A. Three.
B. Four.
C. Five.
D. Six.
(
D
)3. What do Sarah's family usually have for breakfast?A. Fried bread and eggs.
B. Milk and eggs.
C. Tomatoes and eggs.
D. Milk and bread.
(
B
)4. What's Sarah's favourite food?A. Rice.
B. Chicken.
C. Fish.
D. Hamburgers.
(
D
)5. Matilda and the Ramsay Bunch may be the name of.A. a girl
B. a man
C. a book
D. a TV show
答案:
【篇章导读】本文主要介绍了萨拉一家人的饮食情况。
1 A
2 C [解析] 细节理解题。由第一段“I live with my parents and my twin sisters Jane and Sue.”可知,萨拉和父母及两个双胞胎姐妹住在一起,所以她家有五口人。故选 C。
3 D [解析] 细节理解题。由第一段“We usually have a glass of milk and bread with butter.”可知,萨拉一家人早餐通常吃黄油面包、喝牛奶。故选 D。
4 B
5 D [解析] 推理判断题。由第二段最后一句可知,晚饭后萨拉一家人在电视上观看 Matilda and the Ramsay Bunch 或者 MasterChef。故判断,Matilda and the Ramsay Bunch 可能是电视节目的名称。故选 D。
1 A
2 C [解析] 细节理解题。由第一段“I live with my parents and my twin sisters Jane and Sue.”可知,萨拉和父母及两个双胞胎姐妹住在一起,所以她家有五口人。故选 C。
3 D [解析] 细节理解题。由第一段“We usually have a glass of milk and bread with butter.”可知,萨拉一家人早餐通常吃黄油面包、喝牛奶。故选 D。
4 B
5 D [解析] 推理判断题。由第二段最后一句可知,晚饭后萨拉一家人在电视上观看 Matilda and the Ramsay Bunch 或者 MasterChef。故判断,Matilda and the Ramsay Bunch 可能是电视节目的名称。故选 D。
3c 开放性题目(根据个人实际情况作答)
What do you often have for breakfast?
错因 ①词汇量不够;②长难句不理解;③文章读不懂;④审题不清;⑤粗心大意;⑥其他原因。
What do you often have for breakfast?
错因 ①词汇量不够;②长难句不理解;③文章读不懂;④审题不清;⑤粗心大意;⑥其他原因。
答案:
I often have eggs, noodles and apples for breakfast.(答案不唯一,仅供参考)
查看更多完整答案,请扫码查看