2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第19页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
3a 速译
1. primary
2. sports hall
3. yoga ball
4. fun
1. primary
最初的;小学教育的
2. sports hall
体育馆
3. yoga ball
瑜伽球
4. fun
有趣的;使人快乐的
答案:
1. 最初的;小学教育的 2. 体育馆 3. 瑜伽球 4. 有趣的;使人快乐的
3b 阅读理解
Jessie is an eleven-year-old student in Star Primary School. It is a big school with many trees and flowers. There are 1,800 students and 220 teachers in it. There are sixty classrooms in the classroom building. And every class has 30 students.
Here is a map of her school. Let’s have a look at the map!

Jessie likes her school very much. But she likes the music classroom best because it is very special. There are some desks in it, but there aren't any chairs. Guess! Where do they sit? They sit on yoga balls. They are red, orange, blue and green. They are for students. Sitting on yoga balls is so fun. All the students like them very much. There are many pictures on the wall and there are many flowers in the front of the classroom. They make the classroom very beautiful.
(
A. five B. two C. three D. four
(
A. library B. science building C. office building D. classroom building
(
A. sports hall B. science lab C. school gate D. art and music building
(
A. there are no flowers B. there aren't any chairs C. there are many maps D. there are many computers
(
A. Jessie likes the dining hall best
B. there are 30 students in the school
C. Jessie’s school is big and nice
D. students sit on the desk in the music classroom
Jessie is an eleven-year-old student in Star Primary School. It is a big school with many trees and flowers. There are 1,800 students and 220 teachers in it. There are sixty classrooms in the classroom building. And every class has 30 students.
Here is a map of her school. Let’s have a look at the map!
Jessie likes her school very much. But she likes the music classroom best because it is very special. There are some desks in it, but there aren't any chairs. Guess! Where do they sit? They sit on yoga balls. They are red, orange, blue and green. They are for students. Sitting on yoga balls is so fun. All the students like them very much. There are many pictures on the wall and there are many flowers in the front of the classroom. They make the classroom very beautiful.
(
C
)1. There are dining halls in Jessie’s school.A. five B. two C. three D. four
(
B
)2. The computer rooms are in the.A. library B. science building C. office building D. classroom building
(
D
)3. The is between the office building and the playground.A. sports hall B. science lab C. school gate D. art and music building
(
B
)4. Jessie’s music classroom is special because.A. there are no flowers B. there aren't any chairs C. there are many maps D. there are many computers
(
C
)5. From the passage we know.A. Jessie likes the dining hall best
B. there are 30 students in the school
C. Jessie’s school is big and nice
D. students sit on the desk in the music classroom
答案:
【篇章导读】本文主要介绍了杰西学校的基本情况。
1. C [解析] 细节理解题。根据表格中“8. Dining halls”可知,序号 8 代表餐厅,可以从地图上找到 3 个餐厅。故选 C。
2. B [解析] 细节理解题。根据表格中“2. Science building(science labs and computer rooms)”可知,电脑教室在科学楼。故选 B。
3. D [解析] 细节理解题。根据地图并结合表格可知,“6. Art and music building”在“5. Office building”和“7. Playground”之间。故选 D。
4. B [解析] 细节理解题。根据最后一段“There are some desks in it,but there aren’t any chairs.”可知,音乐教室特殊是因为那里没有椅子。故选 B。
5. C [解析] 推理判断题。根据第一段“It is a big school with many trees and flowers.”并结合下文介绍可推知,杰西的学校又大又好。故选 C。
1. C [解析] 细节理解题。根据表格中“8. Dining halls”可知,序号 8 代表餐厅,可以从地图上找到 3 个餐厅。故选 C。
2. B [解析] 细节理解题。根据表格中“2. Science building(science labs and computer rooms)”可知,电脑教室在科学楼。故选 B。
3. D [解析] 细节理解题。根据地图并结合表格可知,“6. Art and music building”在“5. Office building”和“7. Playground”之间。故选 D。
4. B [解析] 细节理解题。根据最后一段“There are some desks in it,but there aren’t any chairs.”可知,音乐教室特殊是因为那里没有椅子。故选 B。
5. C [解析] 推理判断题。根据第一段“It is a big school with many trees and flowers.”并结合下文介绍可推知,杰西的学校又大又好。故选 C。
3c 开放性题目(根据个人实际情况作答)
What is your favourite place of your school? Why?
_
What is your favourite place of your school? Why?
_
答案:
I like the playground best because I can play games and have fun with my friends on the playground.(答案不唯一,仅供参考)
查看更多完整答案,请扫码查看