2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第20页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
4a 速连
1. town 同学
2. garden 花园
3. classmate 城镇
4. bright 而且;此外
5. besides 严厉的
6. strict 明亮的
1. town 同学
2. garden 花园
3. classmate 城镇
4. bright 而且;此外
5. besides 严厉的
6. strict 明亮的
答案:
1. 城镇 2. 花园 3. 同学 4. 明亮的 5. 而且;此外 6. 严厉的
4b 完成句子
Hello, I’m Nancy. I’m a student of Guangming Middle School. My school is very beautiful and it’s a good school in my town.
The school is very large with a garden. There are many flowers and trees in the garden. Some birds often sing in the trees. It’s a good place to have fun. I often play games with my classmates there after class. There are three buildings in my school. Two of them are teaching buildings, and one is a library. My classroom is so bright that I’m so happy to study in it. I like the library best because it’s very quiet. And I really enjoy reading there. When I read books, time goes quickly. There is a big playground behind the teaching buildings. You can see some boys play basketball on the playground after school. Besides, our teachers are friendly to us. Although they’re very strict with us, we love them very much. And we students always help each other.
What a beautiful school! I’m so happy to study in my school.
阅读短文,根据短文内容完成句子。
1.
2. Nancy’s school has three buildings, including two
3. The teachers in Nancy’s school are
4. On the big playground behind the teaching buildings, you can see boys
5. Nancy likes the library best because it’s
Hello, I’m Nancy. I’m a student of Guangming Middle School. My school is very beautiful and it’s a good school in my town.
The school is very large with a garden. There are many flowers and trees in the garden. Some birds often sing in the trees. It’s a good place to have fun. I often play games with my classmates there after class. There are three buildings in my school. Two of them are teaching buildings, and one is a library. My classroom is so bright that I’m so happy to study in it. I like the library best because it’s very quiet. And I really enjoy reading there. When I read books, time goes quickly. There is a big playground behind the teaching buildings. You can see some boys play basketball on the playground after school. Besides, our teachers are friendly to us. Although they’re very strict with us, we love them very much. And we students always help each other.
What a beautiful school! I’m so happy to study in my school.
阅读短文,根据短文内容完成句子。
1.
The garden
is a good place for Nancy to have fun at school.2. Nancy’s school has three buildings, including two
teaching buildings
and a library.3. The teachers in Nancy’s school are
friendly but strict
.4. On the big playground behind the teaching buildings, you can see boys
play basketball
after school.5. Nancy likes the library best because it’s
very quiet
.
答案:
1. The garden 2. teaching buildings 3. friendly but strict 4. play basketball 5. very quiet
4c 开放性题目(根据个人实际情况作答)
What building do you most expect to add(增加) to your school?
_
What building do you most expect to add(增加) to your school?
The building I most expect to add to my school is a modern science building.
_
答案:
The building I most expect to add to my school is a modern science building.(答案不唯一,仅供参考)
查看更多完整答案,请扫码查看