2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第39页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
3a 速连
1. prepare 放松
2. relax 准备
3. litter 垃圾箱
4. dustbin 垃圾
1. prepare 放松
2. relax 准备
3. litter 垃圾箱
4. dustbin 垃圾
答案:
1. 准备 2. 放松 3. 垃圾 4. 垃圾箱
3b 阅读理解
Today is Saturday. It's a fine day, and it's David's birthday. Who's David? He is a middle school student.
In the morning, his 4-year-old sister gives him a card. It's not valuable, but David likes it very much. His mother prepares everything in the kitchen with his father. You can see many things on the table: a big cake, fish and some drinks, such as milk and juice.
David's friends are at his house. They are Betty, Mary, Jack and Tom. Betty buys a schoolbag for David. Mary gives him a new pen. Jack's gift is an English dictionary and Tom gives David a basketball.
The birthday party begins at 10:00 in the morning. David sings and dances with his friends. They have fun.
After the big lunch, David's father marks David's height on the door.
In the afternoon, the five teenagers come to the national park. They want to enjoy themselves in the beautiful park. There are lots of people because weekends are the best time for most people to relax. The five teenagers find some litter on the ground, so they pick it up and put it in the dustbins, and then they run around, play games, tell funny stories...
What a meaningful day they have!
()1. The underlined word "valuable" means "" in Chinese.
A. 传统的
B. 普通的
C. 新鲜的
D. 贵重的
()2. We can't see any on the table.
A. cake
B. rice
C. milk
D. juice
()3. David and his friends in the afternoon.
①go to the park ②play games ③watch a movie ④write funny stories
A. ①②
B. ②④
C. ②③
D. ①③
()4. Which is RIGHT according to the passage?
A. David's birthday falls on a sunny Sunday.
B. David's friends give him five different gifts.
C. David and his friends do something to keep the park clean.
D. David's parents go shopping to buy something for his birthday.
Today is Saturday. It's a fine day, and it's David's birthday. Who's David? He is a middle school student.
In the morning, his 4-year-old sister gives him a card. It's not valuable, but David likes it very much. His mother prepares everything in the kitchen with his father. You can see many things on the table: a big cake, fish and some drinks, such as milk and juice.
David's friends are at his house. They are Betty, Mary, Jack and Tom. Betty buys a schoolbag for David. Mary gives him a new pen. Jack's gift is an English dictionary and Tom gives David a basketball.
The birthday party begins at 10:00 in the morning. David sings and dances with his friends. They have fun.
After the big lunch, David's father marks David's height on the door.
In the afternoon, the five teenagers come to the national park. They want to enjoy themselves in the beautiful park. There are lots of people because weekends are the best time for most people to relax. The five teenagers find some litter on the ground, so they pick it up and put it in the dustbins, and then they run around, play games, tell funny stories...
What a meaningful day they have!
()1. The underlined word "valuable" means "" in Chinese.
A. 传统的
B. 普通的
C. 新鲜的
D. 贵重的
()2. We can't see any on the table.
A. cake
B. rice
C. milk
D. juice
()3. David and his friends in the afternoon.
①go to the park ②play games ③watch a movie ④write funny stories
A. ①②
B. ②④
C. ②③
D. ①③
()4. Which is RIGHT according to the passage?
A. David's birthday falls on a sunny Sunday.
B. David's friends give him five different gifts.
C. David and his friends do something to keep the park clean.
D. David's parents go shopping to buy something for his birthday.
答案:
1. D [解析] 词义猜测题。根据第二段“It’s not valuable,but David likes it very much.”可知,虽然这张卡片不贵重,但大卫非常喜欢它。由此可以推断出,“valuable”在这里的意思是“贵重的”。故选D。
2. B [解析] 细节理解题。根据第二段“You can see many things on the table:a big cake,fish and some drinks,such as milk and juice.”可知,桌子上有很多东西,包括一个大蛋糕、鱼和一些饮料,如牛奶和果汁。因此,我们可以排除A、C和D选项,因为它们都在桌子上。故选B。
3. A [解析] 细节理解题。根据倒数第二段“In the afternoon,the five teenagers come to the national park ... and then they run around,play games,tell funny stories...”可知,大卫和他的朋友们在下午去了国家公园,并玩了游戏等。故选A。
4. C [解析] 推理判断题。文中明确提到了“Today is Saturday...it’s David’s birthday.”,所以A选项错误;文中只提到了贝蒂、玛丽、杰克和汤姆这四位朋友给大卫的礼物,所以B选项错误;文中提到“The five teenagers find some litter on the ground,so they pick it up and put it in the dustbins.”,这说明大卫和他的朋友们确实做了一些事情来保持公园的干净,所以C选项正确;文中并未提及大卫的父母去购物为他买生日礼物,所以D选项错误。故选C。
2. B [解析] 细节理解题。根据第二段“You can see many things on the table:a big cake,fish and some drinks,such as milk and juice.”可知,桌子上有很多东西,包括一个大蛋糕、鱼和一些饮料,如牛奶和果汁。因此,我们可以排除A、C和D选项,因为它们都在桌子上。故选B。
3. A [解析] 细节理解题。根据倒数第二段“In the afternoon,the five teenagers come to the national park ... and then they run around,play games,tell funny stories...”可知,大卫和他的朋友们在下午去了国家公园,并玩了游戏等。故选A。
4. C [解析] 推理判断题。文中明确提到了“Today is Saturday...it’s David’s birthday.”,所以A选项错误;文中只提到了贝蒂、玛丽、杰克和汤姆这四位朋友给大卫的礼物,所以B选项错误;文中提到“The five teenagers find some litter on the ground,so they pick it up and put it in the dustbins.”,这说明大卫和他的朋友们确实做了一些事情来保持公园的干净,所以C选项正确;文中并未提及大卫的父母去购物为他买生日礼物,所以D选项错误。故选C。
查看更多完整答案,请扫码查看