2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第65页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
4a 速译
1. on the playground
2. play basketball
3. take a walk
4. talk about
5. read a storybook
6. work in the office
1. on the playground
在操场上
2. play basketball
打篮球
3. take a walk
散步
4. talk about
谈论
5. read a storybook
读故事书
6. work in the office
在办公室工作
答案:
1. 在操场上 2. 打篮球 3. 散步 4. 谈论 5. 读故事书 6. 在办公室工作
4b 回答问题
It's half past three in the afternoon. Many students are playing sports on the playground.
Look! Li Lei is playing basketball with his classmates. Some girls are watching them playing. They look very happy. Li Lei likes playing basketball. He thinks it's interesting. And he is good at it. He is in the school basketball club. And he often teaches his classmates to play basketball. Liu Daming likes soccer. He thinks playing soccer is relaxing. Now he is practising playing soccer with his friends. He is running with the ball. Next week, they will have a soccer game, so they are practising hard these days. Some students are taking a walk on the playground. They are walking and talking happily.
Some students are in the classroom. They are talking about their studies. The girl in red looks very happy. And she is reading a storybook.
What about the teachers? Some of them are working in the office, and some are talking with their students. They are really nice teachers.
阅读短文,根据短文内容回答问题。
1. What is Li Lei doing?
He.
2. What does Liu Daming think of playing soccer?
He thinks it's.
3. Why are the boys practising playing soccer hard?
Because they willnext week.
4. What is the girl in red doing?
She.
5. What does the underlined word “them” in the last paragraph refer to?
It refers to “_”.
It's half past three in the afternoon. Many students are playing sports on the playground.
Look! Li Lei is playing basketball with his classmates. Some girls are watching them playing. They look very happy. Li Lei likes playing basketball. He thinks it's interesting. And he is good at it. He is in the school basketball club. And he often teaches his classmates to play basketball. Liu Daming likes soccer. He thinks playing soccer is relaxing. Now he is practising playing soccer with his friends. He is running with the ball. Next week, they will have a soccer game, so they are practising hard these days. Some students are taking a walk on the playground. They are walking and talking happily.
Some students are in the classroom. They are talking about their studies. The girl in red looks very happy. And she is reading a storybook.
What about the teachers? Some of them are working in the office, and some are talking with their students. They are really nice teachers.
阅读短文,根据短文内容回答问题。
1. What is Li Lei doing?
He.
2. What does Liu Daming think of playing soccer?
He thinks it's.
3. Why are the boys practising playing soccer hard?
Because they willnext week.
4. What is the girl in red doing?
She.
5. What does the underlined word “them” in the last paragraph refer to?
It refers to “_”.
答案:
1. is playing basketball (with his classmates)
[解析] 根据“Li Lei is playing basketball with his classmates.”可知,李磊正在和他的同学们打篮球。
2. relaxing [解析] 根据“He thinks playing soccer is relaxing.”可知,他认为踢足球很令人放松。
3. have a soccer game [解析] 根据“Next week, they will have a soccer game, so they are practising hard these days.”可知,他们将有一场足球赛,所以这些天他们正在努力练习。
4. is reading a storybook [解析] 根据“The girl in red looks very happy. And she is reading a storybook.”可知,她正在读一本故事书。
5. the teachers [解析] 根据“What about the teachers? Some of them are working in the office, and some are talking with their students.”可知,老师中的一些人在办公室工作,一些人在和他们的学生交谈,所以 them 指的是老师们。
[解析] 根据“Li Lei is playing basketball with his classmates.”可知,李磊正在和他的同学们打篮球。
2. relaxing [解析] 根据“He thinks playing soccer is relaxing.”可知,他认为踢足球很令人放松。
3. have a soccer game [解析] 根据“Next week, they will have a soccer game, so they are practising hard these days.”可知,他们将有一场足球赛,所以这些天他们正在努力练习。
4. is reading a storybook [解析] 根据“The girl in red looks very happy. And she is reading a storybook.”可知,她正在读一本故事书。
5. the teachers [解析] 根据“What about the teachers? Some of them are working in the office, and some are talking with their students.”可知,老师中的一些人在办公室工作,一些人在和他们的学生交谈,所以 them 指的是老师们。
查看更多完整答案,请扫码查看