2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版》

2a 速连
1. free 空闲的
2. would like 愿意
3. most of 大部分
4. surf the Internet 上网;网上冲浪
5. be interested in 对……感兴趣
6. one and a half years ago 一年半以前
答案: 2a 1. 空闲的 2. 愿意 3. 大部分
4. 上网;网上冲浪 5. 对……感兴趣
6. 一年半以前
2b 阅读理解

It is important for a middle school student to learn computer coding(编程). So more and more parents would like their children to learn it.
Han Bing is twelve years old. He is in Grade Seven. He spends most of his free time in front of his computer on weekends. But Han Bing is not playing games or surfing the Internet. The boy is interested in basic(基本的) computer coding. “I signed him up(给他报名) for coding lessons about one and a half years ago. I thought it might be an important skill. He wanted to learn it. I’m happy that he’s enjoying it,” says Han Bing’s father.
Lin Tao’s 13-year-old son with some of his classmates learns coding, too. The boy and his classmates find the “new game” a bit difficult but fun. Many students are excited to learn coding now. I think there will be more students learning it one day.
(
D
)1. Han Bing uses the computer to
.
A. play games
B. surf the Internet
C. talk with his friends
D. learn computer coding
(
D
)2. Han Bing started coding lessons about
ago.
A. six weeks
B. half a year
C. six years
D. one and a half years
(
B
)3. What does Lin Tao’s son think of computer coding?
A. Easy but boring.
B. A little hard but interesting.
C. Easy and interesting.
D. A bit difficult and boring.
(
A
)4. Which of the following is NOT true?
A. Lin Tao is a 13-year-old middle school student.
B. Many students are very excited when they are learning coding.
C. It is important for middle school students to learn computer coding.
D. More and more parents want their children to learn computer coding.
(
D
)5. What’s the best title of the passage?
A. Some Hard-working Boys
B. An Interesting Activity on Weekends
C. What Do People Use the Computer for?
D. A “New Game” for Students—Coding
答案: 2b 【篇章导读】对中学生来说,学习电脑编程是很重要的,所以越来越多的父母希望他们的孩子学电脑编程。本文主要介绍了两位学生对学习电脑编程的感受。
1. D [解析] 推理判断题。由第二段“But Han Bing is not playing games ... The boy is interested in basic(基本的) computer coding.”可知,韩兵不是在玩游戏和上网,而是对基本的电脑编程非常感兴趣。由此推断,他用电脑学习电脑编程。故选D。
2. D
3. B [解析] 细节理解题。由第三段“The boy and his classmates find the ‘new game’ a bit difficult but fun.”可知,林涛的儿子和他的同班同学认为“新游戏”尽管有点儿难但很有趣。此处“新游戏”指代编程。故选B。
4. A [解析] 细节理解题。由第三段“Lin Tao’s 13-year-old son with some of his classmates learns coding, too.”可知,林涛是一位家长,他的儿子13岁了,并不是说林涛13岁了,A项表述错误。故选A。
5. D

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭