2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版


注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。



《2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版》

4a 速连
1. ready 他(她)们自己
2. themselves 准备好的
3. waiter 出售;卖
4. sell 服务员
5. fast food 快餐食物
6. drive up 对……有巨大帮助
7. drive off 开车来到
8. be a great help to 开车离开
答案: 1 准备好的 2 他(她)们自己 3 服务员 4 出售;卖 5 快餐食物 6 开车来到 7 开车离开 8 对……有巨大帮助
4b 回答问题
The best place to buy a hamburger is a fast food restaurant. In these restaurants, people ask for their food and wait just a few minutes. Then when the food is ready, they take it to their tables by themselves. They can eat it in the restaurant or take the food out in a box and eat it at home, at work, or in the park. At some restaurants people can drive up next to a window. They ask for the food and a waiter sells it to them through the window. Then they drive off. Some fast food restaurants also sell fish, chicken, sandwiches, drinks and so on. People like fast food restaurants because they get fast food quickly and the food is cheap. For many people, this is very important. They are often too busy and they don't have time to cook dinner for the family at night. So fast food restaurants are a great help to people.
阅读短文,根据短文内容回答问题。
1. Which is the best place to buy a hamburger?

2. How do people buy fast food in their cars?

3. What else do some fast food restaurants sell besides(除……之外) hamburgers?

4. Why do people like fast food restaurants?

5. How do you like fast food restaurants? (请自拟一句话回答)
答案: 1 A fast food restaurant.
2 They ask for the food and a waiter sells it to them through the window.
3 Fish, chicken, sandwiches, drinks and so on.
4 Because they get fast food quickly and the food is cheap.
5 They are a great help to people.(答案不唯一,仅供参考)
4c 开放性题目(根据个人实际情况作答)
Do you like eating fast food? Why or why not?
答案: No, I don’t. Because it is not healthy.(答案不唯一,仅供参考)

查看更多完整答案,请扫码查看

关闭