2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版
注:目前有些书本章节名称可能整理的还不是很完善,但都是按照顺序排列的,请同学们按照顺序仔细查找。练习册 2025年练就优等生课后提分攻略七年级英语全一册人教版 答案主要是用来给同学们做完题方便对答案用的,请勿直接抄袭。
第15页
- 第1页
- 第2页
- 第3页
- 第4页
- 第5页
- 第6页
- 第7页
- 第8页
- 第9页
- 第10页
- 第11页
- 第12页
- 第13页
- 第14页
- 第15页
- 第16页
- 第17页
- 第18页
- 第19页
- 第20页
- 第21页
- 第22页
- 第23页
- 第24页
- 第25页
- 第26页
- 第27页
- 第28页
- 第29页
- 第30页
- 第31页
- 第32页
- 第33页
- 第34页
- 第35页
- 第36页
- 第37页
- 第38页
- 第39页
- 第40页
- 第41页
- 第42页
- 第43页
- 第44页
- 第45页
- 第46页
- 第47页
- 第48页
- 第49页
- 第50页
- 第51页
- 第52页
- 第53页
- 第54页
- 第55页
- 第56页
- 第57页
- 第58页
- 第59页
- 第60页
- 第61页
- 第62页
- 第63页
- 第64页
- 第65页
- 第66页
- 第67页
- 第68页
- 第69页
- 第70页
- 第71页
- 第72页
- 第73页
- 第74页
- 第75页
- 第76页
- 第77页
- 第78页
- 第79页
- 第80页
- 第81页
4a 速译
1. tidy
2. baseball
3. a big family
4. in the bookcase
1. tidy
2. baseball
3. a big family
4. in the bookcase
答案:
1. 整洁的 2. 棒球 3. 一个大家庭 4. 在书柜里;在书橱里
4b 回答问题
Hello! My name is Anna. I’m from England. I have a big family. This is my mother Laura and that is my father Peter. My parents are very nice. Their room is tidy. This is my father’s jacket. It’s black. What are those? Oh, they are my father’s baseballs. They are in the bookcase. My mother’s hat is on the table. It’s purple.
My father has a sister. Her name is Grace and she is my aunt. My mother has two brothers. Their names are Mike and Eric, and they are my uncles. Those are my cousins Frank and Alan.
I love my family. What about you?
阅读短文,根据短文内容回答问题。
1. What’s the name of Anna’s mother?
_
2. What colour is Peter’s jacket?
_
3. Where is Laura’s hat?
_
4. Who is Grace?
_
5. Is Alan Anna’s uncle?
_
Hello! My name is Anna. I’m from England. I have a big family. This is my mother Laura and that is my father Peter. My parents are very nice. Their room is tidy. This is my father’s jacket. It’s black. What are those? Oh, they are my father’s baseballs. They are in the bookcase. My mother’s hat is on the table. It’s purple.
My father has a sister. Her name is Grace and she is my aunt. My mother has two brothers. Their names are Mike and Eric, and they are my uncles. Those are my cousins Frank and Alan.
I love my family. What about you?
阅读短文,根据短文内容回答问题。
1. What’s the name of Anna’s mother?
Laura.
_
2. What colour is Peter’s jacket?
It is black.
_
3. Where is Laura’s hat?
It is on the table.
_
4. Who is Grace?
She is Anna’s father’s sister.
_
5. Is Alan Anna’s uncle?
No, he isn’t./No.
_
答案:
1. Laura. 2. It is black.
3. It is on the table.
4. She is Anna’s father’s sister.
5. No, he isn’t./No.
3. It is on the table.
4. She is Anna’s father’s sister.
5. No, he isn’t./No.
4c 开放性题目(根据个人实际情况作答)
1. How many people are there in your family?
_
2. Please introduce your family members to us.
_
1. How many people are there in your family?
_
2. Please introduce your family members to us.
_
答案:
1. There are five people in my family.(答案不唯一,仅供参考)
2. They are my grandmother, my father, my mother, my brother and me.(答案不唯一,仅供参考)
2. They are my grandmother, my father, my mother, my brother and me.(答案不唯一,仅供参考)
查看更多完整答案,请扫码查看